Stretch таван в коридора - добро решение



Към днешна дата опъните тавани са най-обещаващият вид декорация. Те ви позволяват да създадете идеално равна повърхност във всяка стая.
stretch таван в коридора снимка
напрежение таван в коридора - това е доста успешно решение за проектиране. В допълнение, това не е скъпо. Прилагайки този тип довършителни работи, можете да превърнете малък коридор в уютна и красива стая. Прости тавани ви позволяват да промените интериора и визуално да увеличите наличното пространство, като превърнете малката стая в изключителна стая, която ще посрещне гостите.

Какви трябва да бъдат опънати тавани в коридора?

Залата е украсена с три вида тавани:
  • мат;
  • лъскава;
  • сатен.
как да изберете опъвам таван в коридора
Комбинацията от цвят и текстура ви позволява да реализирате по-ефективно всяка идея на дизайнера. Освен това можете да инсталирате дизайни на няколко нива, които ще имат зашеметяващ вид. И не забравяйте за възможностите на различните осветителни тела.
Гланцовото платно в малкия коридор ви позволява да разширите наличното пространство, което прави стаята по-висока и по-лека. И ако имате нужда от обратен ефект, какво ще стане, ако таваните са твърде високи и това причинява чувство на дискомфорт? Тогава няма нищо по-хубаво от матовите картини в тъмни цветове. Това решение ви позволява да намалите визуално вертикалното удължение на стените. Матовото платно може да се използва не само за създаване на таван на едно ниво, но и за таван на две нива.
опъвам таван в коридора възможни опции
За украса на коридора се препоръчва да се даде предпочитание на платната на светлинните тонове. В допълнение, дизайнерите не препоръчват използването на голям брой цветове в малки помещения. Принципът на нюанса е много по-важен тук. Какво означава това? Например, решихте да направите таван на мляко или бял цвят, тогава стените трябва да направят същия цвят, но тонът е по-тъмен.
Ако искате да получите таван за разтягане и не харчите твърде много, можете да прибягвате до стандартна опция - един тип филм и един полилей. Но любителите на по-сложни решения ще се доближат до инсталирането на няколко прожектори в платното. Освен това се препоръчва да се изберат материали, произведени в Германия или Франция. Но имайте предвид, че те са малко по-скъпи от домашните.
Монтаж на опънат таван в коридора, подробно видео:

Технология на инсталиране

Таванът за протягане в коридора е монтиран върху опорните профили. В същото време нивото му ще падне 2-3 cm под основното ниво.
Често работата започва след ремонта. Това се дължи на факта, че платното не е много привързано към изграждането на прах. В допълнение, в процеса на ремонтни работи е възможно да се повреди тавана. Монтирането на платното отнема сравнително малко време - само 3-4 часа. По време на работа няма прах или мръсотия.
опъвам таван в коридора видове
Стенен таван в коридора се инсталира с помощта на системата за закрепване на харпуна, която позволява в бъдеще да се демонтира и отново да се инсталира тъканта. Другите системи за закрепване нямат това предимство. Демонтиране на окачения таван със собствените си ръце Може да е необходимо, ако е необходимо, да имате достъп до комуникации или в случай на наводнение от съседи от горе.
Опънатият таван в коридора се счита за най-добрата възможност за довършване, тъй като подобна повърхност има следните предимства:
  • Не се страхувайте от влага;
  • не изгаря;
  • ви позволява да скриете дефектите на основния таван;
  • има добри топлоизолационни свойства;
  • ви позволява визуално да увеличавате пространството;
  • огнеупорна;
  • не привлича прах.
опъвам таван в коридора устройство
Използването на опънати тавани като декорация позволява създаването на изключителен дизайн на коридора. За да проверим истинността на нашите думи, вие сами можете да видите различни снимки на ремонта на коридорите.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Таван на гипсокартон в коридораТаван на гипсокартон в коридора
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Бял матов разтегателен таван - достойнствоБял матов разтегателен таван - достойнство
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
» » Stretch таван в коридора - добро решение
© 2021 BggeHat.com