Как да изберем правилния таван за опъване

Този вид таванно покритие се отличава благоприятно, например, като боядисване, тапетиране и т.н. Stretch таванът има много положителни аспекти. Той помага да се скрие всички недостатъци на тавана, предпазва помещението от теча, има дълъг експлоатационен живот и предлага разнообразие от визуални ефекти. Че сте доволни от опъна таван, си струва да се научите как да го изберете правилно.

1. Какво може да е PVC филм. От това качество, филмът ще зависи пряко от външния вид на тавана и колко товар ще бъде в състояние да издържи. Качеството на европейските филми е много по-високо от това на китайските филми, които са толкова много на съвременния пазар. Китайският филм е по-дебел и ронлив, освен това има остра неприятна миризма и еластичността на такъв филм е лоша. Така че, на опъна таван ще има груби шевове, гънки и гънки. Затова трябва да намерите сериозна и надеждна компания, която да не разваля репутацията си, като предлага евтини и нискокачествени китайски филми. Разберете колко е разтегнатият таван в специализиран онлайн магазин.

2. Опънати тавани се произвеждат не само от филми, но и от специални тъкани, импрегнирани с полиуретан. Предимствата на тези тавани са, че са екологосъобразни, така че могат да бъдат инсталирани в детските стаи и в спалните. Освен това, те са безпроблемни, не е необходимо да се нагряват по време на инсталацията, а външният им вид може лесно да се промени чрез оцветяване.



3. Тъй като качеството и качеството на инсталацията ще бъдат определени, зависи колко прав и издръжлив е таванът за опън. Има няколко монтажни технологии - щапелни и харпуни. Със зашеметяваща технология размерът на тавана се определя приблизително, се взема някакъв запас и платното се закрепва към тавана посредством стъклени перли. Колко гладко ще бъдат шевовете, ще зависи от квалификацията на екипа от работници, които ще го направят. Когато се използва харпунова технология, няма да се правят груби изчисления, мрежата с необходимия размер ще бъде направена с помощта на лазерна рулетка. Също така, шевовете не само ще бъдат равномерни, но и стабилни, защото те ще се приготвят в производството с ток с висока честота.

4. Багета е рамка, в която е поставена опъната лента. Може да бъде пластмаса или алуминий. От пластмасова багета струват по-малко, но между нея и стената може да има пукнатини. Това може да се избегне с алуминиеви багети, но тяхната цена е по-висока.

5. За да направите таванът завършен, ще ви трябва допълнителни разходи за вмъкване. Ето защо, когато решите, че компанията ще се инсталира на тавана, да зададете тях е дали разходите и съдебните разноски в кутията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Как да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедноКак да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедно
Как да инсталирате основни правила на таванната стрелкаКак да инсталирате основни правила на таванната стрелка
Платно за опъвам таван, който е по-добре - филм или платПлатно за опъвам таван, който е по-добре - филм или плат
Френските опънати тавани избират качествотоФренските опънати тавани избират качеството
Как да изчислим таван, който влияе върху ценатаКак да изчислим таван, който влияе върху цената
Stretch таван - плат или PVC, което е по-добреStretch таван - плат или PVC, което е по-добре
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Опънат таван - разстоянието от тавана е най-добрият вариантОпънат таван - разстоянието от тавана е най-добрият вариант
Как да направите таван с вашите ръце?Как да направите таван с вашите ръце?
» » Как да изберем правилния таван за опъване
© 2021 BggeHat.com