Френските опънати тавани избират качеството



Напрегнат тавани изглежда френски е много красива, и това обяснява тяхната популярност. Те се използват в различни помещения, вариращи от малки дневни до големи концертни зали. На френските таванни разтегателни тавани ревютата са много добри. Те се считат за най-добрите покривни тавани, въпреки че в други европейски страни те предлагат висококачествена тъкан за разтягане.
Френски Stretch тавани ревюта

История на външния вид

Първо започна да каишка таван кърпа в древния Рим - кърпа, напоена с хоросан, а след това мокро протегна в далечината на няколко сантиметра от грубия таван, след изсушаване става гладко и равномерно.
В днешно време разтворът от варовик вече не се използва - полиестерни платове и PVC фолио се използват за създаване на тавани. Идеята за издърпване на тъканта, за да се създаде равна повърхност, принадлежи на френската компания, която се занимава с производството на алуминиеви профили. През шейсетте години на ХХ век, един от служителите на тази компания се занимаваше с декорирането на дисплея и реши да опъне PVC филма между профилите, за да скрие нишата на стената. Идеята беше одобрена от ръководството и скоро това предприятие започна да се занимава с създаването на такива структури.
Впоследствие изобретяването на интереса и други френски компании, които са променили метода. По този начин тъканта, опъната върху рамката, се използва върху таваните след разработването на надеждна система за закрепване. Като се вземат предвид интересите на потребителите, те започнаха да произвеждат филм с различни текстури и цветове, разработени методи за ненатрапчиво заваряване на платна, започнаха да създават многослойни и огънати дизайни. Как да изглеждате модерни опънати тавани, можете да видите на снимката.
френски тавани директория
Първо, производителите на френски опънати тавани могат да предлагат своите продукти само на богатите, защото по това време производството на филми е скъпо. В допълнение, тогава не е имало такова разнообразие от рисунки - технологията не ви позволява да прилагате снимки на платна. Но напредъкът не спира, възникват нови методи за създаване на филми, обемът на произвежданите продукти се е увеличил - в резултат на това опънатите тавани станаха по-евтини, което доведе до тяхното разпространение извън Франция. В други страни също започнаха да се произвеждат опънати тавани, но всички те продължават да се наричат ​​френски.

Употреба в интериора

Днес потребителят може да избере френски лъскави тавани и мати, като например може да се види на снимката. Те са инсталирани в религиозни и лечебни заведения, исторически и търговски сгради, жилищни помещения. Това не е пречка за тях и висока влажност, както в басейните, сауните.
Френски безшевни опънати тавани
Повечето хора предпочитат да използват френски безпроблемно опънати тавани в коридорите, дневни, кухни, спални, детски. Подобна популярност се дължи на доброто представяне и способността да се прилагат различни изображения върху платното. В допълнение, опънати тавани са лесни за почистване. Съвременните PVC филми са напълно безопасни за здравето, така че те могат да се използват при подреждането на жилищни помещения. В частните домове често можете да откриете наличието на такива тавани в басейните. Основното - че температурата на въздуха не е над 30 градуса. По отношение на устойчивост на висока влажност, тогава опънати тавани, той е висок, така че те могат да бъдат безопасно използвани в съблекалните и бани.
производители на френски опънати тавани
PVC фолиото може да бъде ушит, а ставите трудно могат да се видят, а широчината на френските опънати тавани е доста голяма, така че те се инсталират на големи площи. Качествените бельо от добри производители не абсорбират сажди и мръсотия, така че те се използват в заведенията за обществено хранене (ресторанти, кафенета), в чакалнята на железопътните гари и летища, офиси и др. С други думи, качествени окачени тавани се инсталират в почти всяка функционална стая (виж: Най-добрите производители на опънати тавани: каква компания да избере).
Опциите за завършване на френски опънати тавани са показани във видеото:

Избор на таван за качество

Много хора се интересуват от това как да се разграничат френски тавани от висок клас от фалшификати. Днес производството на PVC филми включва много съмнителни фирми, така че съществува голям риск от получаване на материали с лошо качество. Когато избирате, струва си да обърнете внимание на следните точки.
Платното не може да бъде евтино, така че ако компанията предлага PVC филм на много по-ниска цена, това вероятно ще означава използването на материали с ниско качество.
дизайн на френски опънати тавани
В допълнение, известни френски производители могат да предложат на потребителите повече от сто платна с различни нюанси, без да се отчита възможността за поставяне на снимки върху PVC филм. Ето защо трябва да сте уведомени, ако компанията предлага само няколко десетки опции. Добрите производители на каталога на френските тавани предоставят много подробен (по-подробно:Какви опънати тавани са по-добре: плат или PVC").
Обърнете внимание на ширината на платното - за френски филми е 2,2 метра, за полиестерни платове - 5 метра, а за нискокачествени фалшификати - по-малко от 1,5 метра.
Но най-сигурният знак за лошо качество на платното е острата миризма на пластмаса, която не продължи дълго време. Френски опънати тавани Clipso и други известни марки създават слаб неприятен мирис само при отопление по време на инсталацията и след това буквално напуска стаята за няколко часа. Ето защо, от купуването на платно с мирис си заслужава да се отбележи - в допълнение към факта, че ще бъде дълго да избледнее, алергии може да се появи.
Как да разграничим френските опънати тавани от фалшификати, всеки клиент трябва да ги знае, защото използването на материали с лошо качество може да предизвика здравословни проблеми. Високото качество не е евтино, така че не е нужно да се стремите към евтиност. Устойчивост, безопасност, красив външен вид - всичко това може да се предлага само от известни производители.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се измие простиращ се таванКак да се измие простиращ се таван
Бял матов разтегателен таван - достойнствоБял матов разтегателен таван - достойнство
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Stretch тавани бизнес оферта от компанията mos silingStretch тавани бизнес оферта от компанията mos siling
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Какви добри опънати таваниКакви добри опънати тавани
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Защо да изберете опъвам таванЗащо да изберете опъвам таван
» » Френските опънати тавани избират качеството
© 2021 BggeHat.com