Stretch тавани бизнес оферта от компанията mos siling

Съвременната технология за довършване на помещенията е създала условия, при които може да се направи таванно проектиране веднъж и в продължение на много години, да се забрави необходимостта да се обърне внимание на външния му вид. Сред първите в Русия монтаж на опънати тавани започнаха да се занимават с московската фабрика Мос Силинг. От 2003 г. майсторите му са инсталирали повече от десет хиляди картини в различни сгради за жилищни и промишлени цели.

Материали за производство на опънати тавани

Основата за производството на съвременни таванни конструкции е синтетична тъкан - трикотажна тъкан с полимерна импрегнация или PVC филм (също винил). И двата материала са дълготрайни - продуктът за таванни тавани, изработен на тяхна база, може да продължи 50 години или повече. За всички години на работа появата на пукнатини и други дефекти, изискващи козметичен ремонт, се изключва на повърхността на опъващите системи.

Покритията за тъкани могат да се монтират в помещения, които са изключени през зимния сезон от отоплителната система. Този имот се използва успешно от собствениците на вили и вили. Виниловото платно е по-чувствително към температурните промени и се използва само в отопляеми помещения.

Грижата на окачения таван е проста и не изисква специални инструменти. За да се поддържа повърхността в подходяща естетическа форма, достатъчно е повърхността да се избършее със суха или влажна мека кърпа периодично (не повече от два пъти годишно). Ако се открие замърсяване, използвайте сапунен разтвор или почистващ препарат за стъкло. Когато се грижите за филмов материал, избягвайте контакт с повърхността на основния таван и контакт с остри предмети. Когато възникне срязване, трябва да го залепите с лепяща лента и да се обадите на помощника, за да поправите дефекта. Тъканните тавани са по-малко податливи на механични повреди и не е необходимо да се третира особено внимателно.

PVC материалът се произвежда в завода в различни цветове, текстури и през целия период на използване на опъна тавана не се нуждае от козметичен оттенък или по какъвто и да е друг начин, който възстановява външния си вид.



Тъканното безшевно покритие се произвежда в два цвята - бял (за последващо боядисване с акрилна или водна боя) или в светли пастелни цветове. Във всеки случай собственикът на платното таван има способността да боядисва платното по какъвто и да било цвят през целия живот на продукта.

Виниловият лист не позволява водата да преминава, когато системата за водоснабдяване излезе от съседите от горната част. Издръжлив и гъвкав материал издържа тежък товар - до 100 литра на един квадрат. метър, предпазва от наводняване на целия инвентар на помещенията и след дрениране и професионална поддръжка възстановява всичките си естетически и оперативни качества.

Бизнес оферта от фирма Mos Siling

Ниската цена и отличните потребителски свойства на опънати тавани не могат да помогнат за привличането на предприемчиви хора да направят бизнеса си на популярен продукт. "Мос Силинг" увеличава производството си не само поради собствените си трудови ресурси, но и чрез разширяване на мрежата от регионални дилъри.

Компанията предлага на всички посетители да започнат гарантиран успешен бизнес в техния град на базата на партньорство и взаимноизгодни отношения с един от лидерите на инсталацията за опънати тавани в Русия.

Всички данни за сътрудничеството са изложени на официалния сайт https://mossiling.ru/dileram/malyj-biznes/86-kak-stat-dilerom-kompanii. Ако прочетете тази статия - това означава, че се интересувате от този продукт и следователно - потенциално не само от вас. Тези, които искат да се отърват от козметичните ремонти - милиони. Експерти, които могат да монтират напрегнат таван във всеки град, са десетки. Възможно ли е предприемчиво лице да не може да печели пари за тази малка разлика?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технически характеристики на опънати тавани - предимства и недостатъциТехнически характеристики на опънати тавани - предимства и недостатъци
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Какво прави технологията за производство на опънати таваниКакво прави технологията за производство на опънати тавани
Безшевен опънат таван - популярен и престиженБезшевен опънат таван - популярен и престижен
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Малко за опънати таваниМалко за опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
» » Stretch тавани бизнес оферта от компанията mos siling
© 2021 BggeHat.com