Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере



Повечето потребители се опитват да разберат, преди да поръчат опънат таван: кой производител е по-добър, защото продуктите трябва да имат високо качество и в същото време приемлива цена. В допълнение, разходите до голяма степен зависят от възможността за закрепване на системата за опън - харпун или храна.
производители на компоненти за опънати тавани
Известно е, че този метод за довършване на тавана за пръв път се появи в Европа и досега европейските страни заслужават да водят в производството на PVC платна за структури с опънати тавани (повече:Stretch тавани: производство и технологии").
опънати тавани
Тяхната функционалност и дълготрайност директно не зависи от едно решение, което производителят на опънати тавани да избере, но и от не по-малко важни фактори:
  • от качеството на продуктите на компанията, които произвеждат носещи профили за конструкцията на конструкцията;
  • PVC филм, чието предприятие се използва в таванната система;
  • предоставяне на гаранционни задължения от фирмата, чиито специалисти извършват инсталирането на опънат таван.
Производителите на опънати тавани в Русия са представени предимно от следните страни - Франция, Белгия, Италия и Германия - техните продукти са не само с високо качество, но и скъпи по стойност. Що се отнася до цената, тогава няма конкуренти за китайски продукти, но е невъзможно да се гарантира трайността на такива опънати тавани. Също така производителите на системи за напрежение са руски компании и предприятия, разположени в близките страни в чужбина - Беларус, Украйна и Казахстан. Прочетете също: "Как да изберем правилния таван за опъване".
stretch тавани производители отзиви

Европейски производители

Той потвърждава, дългогодишен опит и мнения на специалисти, най-добрите производители на окачени тавани в Европа - френската компания «BARRISOL», «EXTENZO», «NEWMAT», «Carre Noir», «ClipsO».
«BARRISOL». Лидер в производството на таванни структури от харпун за повече от десет години заслужено се смята за "Баррисол", въпреки факта, че компанията предлага на потребителите ограничен избор на интериорни решения. От 1976 г. този френски производител на опъващи системи (вж. Френски опънати тавани: изберете качество), благодарение на гарантирано качество, заема водещи позиции на световния и руския пазар. При поръчка на продукти от BARRISOL трябва да се има предвид, че времето за доставка на системата за тавана, след като майсторите направи необходимите измервания, е 25-30 дни. Напрегнатите тавани на тази фирма струват около 10 - 15 по-високи от другите производители.
производители на филми за опънати тавани
«EXTENZO». Друга компания - производител на опънати системи от Франция, основното предимство на което е, че те ви позволяват да зададете строителство с разлика от около три милиарда мм от повърхността на тавана, която ви позволява да запишете височината на помещението. Предлагането на опънати тавани - фирмите производители обикновено имат няколко дизайнерски варианта. "EXTENZO" е начело в гамата от стилистични и цветни решения. Каталозите на фирмата съдържат над 120 варианта за декорация на тавана пространство.
Не веднъж тя получи награди на международно ниво. Продуктите на компанията отговарят на изискванията за елитни довършителни материали, използвани в строителството и архитектурата. Когато правите поръчка за системата за опън EXTENZO, трябва да се има предвид, че времето за доставка, след като е направено измервания на опънати тавани, е от 3 до 25 дни.
«NEWMAT». Топ производители на опънати тавани, показва, че една от водещите позиции на компанията е «NEWMAT», продукти, които се различават по стил и дизайн изглеждат стилни и оригинални, както може да се види, като погледнете снимката. В световния строителен пазар фирмата присъства повече от две десетилетия, а продуктите й са свързани с потребители с висококачествени системи за таванни тавани, които изглеждат творчески и модерни, отговаряйки на най-новите тенденции в дизайна на интериора. Тази фирма предлага такива опции за декор като: венецианска мазилка - естествена дървесина - фантастична природа - патина. «NEWMAT» притежава предоставянето на 10-годишна гаранция на такива технологии като «NEWGRAPHIC», която ви позволява да извършите проникваща печат върху матова дизайн напрежение плат (да се чете: "Тавани за опъване на мастър клас: съвети за инсталиране").
производители на багети за опънати тавани
Кар Ноар.Също така има най-добрите производители на опънати тавани сред компании, които наскоро са дошли на руския пазар. От тях продуктите "Carre Noir" се открояват. За да завладее бързо пазара, този френски производител използва подобен маркетингов ход като бърза доставка на поръчки и инсталиране в най-кратки срокове. На клиентите се предлагат 6 оригинални фактури в 60 цветни нюанса.
«ClipsO». Таванните структури на напрежението от този производител промениха идеята за това какво представляват платната за тяхното създаване. Те са изработени от полиестер, който се обработва с полиуретанова импрегнация, която изпълнява защитна функция и дава бял цвят на материала на производствения матиран нюанс. Закрепването на системата за тавани от компанията "ClipsO" е лесно и бързо, тъй като се използва методът за монтиране на плата върху щайгата на конструкцията с помощта на скоби. Руските потребители оцениха възможността, ако е необходимо, да разглобят системата и да я инсталират отново след елиминиране, например разрязването на материала. Факт е, че други фирми - производители на филми за опънати тавани правят картини, които не могат да бъдат използвани след повреда.
За да се определи изборът на производител на опъвам таван може да помогне на видео:

Китайски производители

Чрез създаването на опънати тавани производителите - потребителските прегледи на продуктите, които ги карат да мислят за закупуването им - са склонни да привличат купувачи на ниска цена в сравнение с други марки. В този случай няма гаранция, че се закупува опъваща структура, при производството на която са използвани безопасни компоненти за човешкото здраве. Потребителят, който спря избора на евтин китайски продукт, само се надява, че ще бъде щастлив и системата на тавана ще продължи дълго.
Китайски производители на опънати тавани
Много потребители, които желаят да инсталирате китайски тавани - как да изберете производителят не знае, защото тези продукти обикновено не разполагат с необходимите сертификати за качество и често недобросъвестни фирми, занимаващи се с инсталацията, се използват рамките на европейските производители. Те инсталират китайски филм и по този начин имат значителен доход.
Експертите съветват инсталирането на система за опъване на тавана да бъде инсталирана на едно място. Не забравяйте сертификатите за качество. Европейските фирми - производители на компоненти за опънати тавани винаги имат на своите продукти всички необходими документи, потвърждаващи съответствието на техните продукти с международните критерии.
Както свидетелстват рейтингите на производителите на системи за напрежение, руските компании, които желаят да се утвърдят на този пазар, също предлагат качествени продукти. Особено през последните години местните производители на багети за опънати тавани са успели и освен това продуктите им са по-евтини от чуждестранните аналози. Прочетете също статията: "Какъв трапец е най-добре да изберете: опции за дизайн".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производство и технология на опънати таваниПроизводство и технология на опънати тавани
Френските опънати тавани избират качествотоФренските опънати тавани избират качеството
Таван рамка за опъвам таваниТаван рамка за опъвам тавани
Простри тавани тип PVC и примери за употребаПростри тавани тип PVC и примери за употреба
Поражението върху опънати тавани е вярно и фантастикаПоражението върху опънати тавани е вярно и фантастика
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
» » Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
© 2021 BggeHat.com