Как да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедно



Материалите и новите съвременни технологии винаги са добри. Въпреки това, с голям избор на купувача трябва да реши дилемата, как да изберете правилния таван stretch. Важно е да не правите грешка и да не създавате допълнителни проблеми. Помислете за основните моменти, които трябва да бъдат взети предвид при избора на опънат таван.
опъвам тавани как да избирате

Материали и изисквания за тях

Руският пазар има опънати тавани на китайски и френски производители. Между другото, след тях и местни компании започнаха да произвеждат филм за опъвам тавани. Преди да изберете качествен таван за разтягане, си струва да се запознаете с документите за продуктите: международни сертификати за качество и екологична безопасност (по-подробно:Какъв протяжен таван да избереш") Например китайските тавани се отличават с ниската им цена, но в същото време строителният материал на продукта може да бъде изработен от нискокачествени суровини.
Съвет: Качеството на продукта често се свързва със стойността на продукта. Така че, добри и надеждни полицейски рафтове едва ли могат да бъдат закупени под 450-500 рубли на квадратен метър. Преди да изберете таванна структура за 250 рубли, трябва да помислите за нейното качество.

Удобства в стаята

От стаята, където се планира да се инсталира таван за опъване, изборът на материал зависи изцяло.
как да изберем качествен таван за опъване
Има два типа опънати тавани:
  • Тавани от PVC фолио - най-често се използват в триизмерни помещения: барове, офиси, ресторанти, търговски центрове. Материалът не се подлага на изгаряне, лесно се подлага на мокро почистване и не създава трудности при монтажа.
  • Таваните от безшевен полиестер се използват в жилищни райони. Покритието има бял полиестерен плат, импрегниран с полиуретан. Сред положителните аспекти на материала може да се отбележи неговата екологична безопасност, лесно измиване и устойчивост на събиране на прах. По правило продукцията се извършва под формата на ролки с ширина 5 метра. Когато монтирате тавани от полиестер, не е необходимо да подгрявате повърхността. Това значително улеснява инсталирането и спестява разходи за инсталиране.

Дизайнът на тавана и неговите елементи

Стягащата таванна структура включва рамка и кърпа. В този случай елементите трябва да бъдат с високо качество и отлична надеждност. Преди да изберете подходящите опънати тавани, проверете техническите условия на инсталацията. Също така трябва да поискате от продавача да ви предостави сертификатите ISO 9001 и ISO 14001, издадени от Международната организация по стандартизация за строителни и довършителни материали.
как да изберете съвети за опъвам таван
Проблеми след заваряването на платното на сайта:
  • Строителните отпадъци ще останат в стаята в края на инсталацията;
  • За качество и надеждност заваръчният шев е по-нисък от фабричните.
Преди да изберете опънат таван, трябва да проучите всички гаранции на производителя и фирмата, която изгражда структурата на тавана. Не забравяйте, че напълно висококачествен таван може да се получи само когато се произвеждат в специализирани заводи. Такава процедура не отнема много време и клиентът получава напълно завършен дизайн в защитна опаковка.
как да изберем подходящите опънати тавани
Качеството и здравината на елементите на скелета на опъвания таван е ключът към успешното функциониране. Препоръчва се да се купуват продукти само от специализирани фирми, които имат известна репутация на пазара.

Закрепване на опънатия таван и неговите варианти

  1. Инсталация на системата Harpoon - при дефекти на тавана е много лесно да се замени.
  2. Сглобяемо закопчаване - невъзможно е да се инсталира повторно, а в случай на повреда, цялата конструкция да бъде заменена.

Простри тавани: дизайн и стил

Днес можете да се срещнете с голям избор от опънати тавани. Те се различават по цвят и текстура. Платът за тавана обикновено е от два вида: матирано и гланцово. Също така можете да намерите специален декоративен филм. Популярни опънати тавани с сатенена повърхност. Те се отличават с естествена мазилка, която обаче не е реална (повече:Какъв е таванния таван от сатен: свойства".) В плана за визуализация. - Той е много ефективен и хармоничен оглед на цялостния стил на вътрешните пространства, направени настилки подбор и таван следва да се отбележи, че ярките цветове и блясък визуално подобри и изсветлява стая Matte същата повърхност - .. Идеален за интериорен дизайн обгорен стая или разсадника.
как да избирате качествени съвети за таван за опъване

Простри тавани - как да изберем

Съвет: Простри тавани - как да изберем, всеки купувач трябва да знае. Моля, обърнете внимание, че гланцовите и полу-лъскави тавани се открояват и хармонизират само в осветените помещения. При недостатъчна светлина стаята ще бъде твърде мрачна, тъй като таванът ще я "смаже" още повече с тъмнина.
Моделите и рисунките на таванно фолио винаги са много красиви. Препоръчва се чертежите да се нанасят изключително върху матови повърхности. Това се дължи на неравностите на светлината и сенките на тавана.
как да изберете опъвам таван
Широката гама декор ви позволява да избирате естетически и в същото време интересно дизайнерско решение за декориране на стаята. Таванът на спалнята може да бъде украсен с звездно небе под формата на колаж. Децата обикновено украсяват както следва: върху тавана, разпределят равномерно картините на приказките за деца и също така провеждат необичайно осветление за ефекта на композицията.
Изграждане на строителния пазар и опънати тавани на две нива. Те имат странично растерно осветление и комбинирана версия на текстурата и цвета на филма.
Как да изберете опъвам таван, подробностите за видео:

Напречно таванно осветление

Препоръчва се предварително да се решат вариантите за осветяване на тавана. Лъскавото бельо обикновено изисква присъствие на вградени прожектори. Като опция, използването на странично осветление. Таваните с матов декор са перфектно съчетани с такива осветителни тела като полилей, стенна лампа, вградена лампа и странично осветление (виж:Простри тавани и осветление - нюанси на дизайна") Важно е да се осигури правилно осветление с най-добър светлинен изход за всяко осветително устройство.
как да изберете съвети за опъвам таван
По този начин, опънати тавани от различни цветове и текстури правят възможно да се направи всяка стая възможно най-ефективна и хармонична с интериора. Препоръчваме ви да се запознаете с фото и видео материалите, от които се изяснява принципът за избор на опънати тавани.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Безшевен опънат таван - популярен и престиженБезшевен опънат таван - популярен и престижен
Френските опънати тавани избират качествотоФренските опънати тавани избират качеството
Stretch таван байпас тръба - направете го заедноStretch таван байпас тръба - направете го заедно
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Миризма от опънати тавани - пазете се от фалшифициранеМиризма от опънати тавани - пазете се от фалшифициране
Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
Как да изберем правилния таван за опъванеКак да изберем правилния таван за опъване
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
» » Как да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедно
© 2021 BggeHat.com