Stretch таван байпас тръба - направете го заедно



Независимо от факта, че опънатите тавани не са най-скъпите от всички видове тавани, цената им остава относително висока. Но в опитите да се спаси много купувачи сами монтират тавана. Без съмнение това позволява значителни икономии на услугите на монтьорите, но в същото време създава някои трудности. Най-често срещаният проблем за начинаещите е да заобиколят качулката за опънати тавани. Ето защо ще се опитаме да обсъдим тази точка.

Самостоятелно сглобяване на тавана

Преди да започнем дискусията за проблема, нека да видим дали има някакъв смисъл да правиш нещо по своему поради трудната задача да инсталираш опъвам таван. Въпреки че някои от тези статии може да изглеждат неинтересни за някого, препоръчваме ви да го прочетете поне за общо четене (прочетете също:Как да инсталирате опънати тавани сами").
Първо, имайте предвид, че съществува огромен риск от един грешен ход, за да се развалят всички скъпи бельо. Особено рискът се увеличава, когато е направено изрязването, когато се появява уязвимо място за разкъсване на платното. Едно рязко движение - и таванът е потънал в боклука.
опъвам таван и екстрактор
Важно е да се отбележи, че в същото време гаранцията за платното няма да е валидна. В много компании споразумението за гаранция за продукти е валидно само ако неговите представители работят. Може би си мислите, че мениджърите са се погрижили за този елемент, само за да получат печалба от работата на официалните монтажници. Но ако разсъждавате разумно, това състояние спестява и двете страни от ненужни конфликти и дискусии.
Представете си ситуация, ако случайно го прекарате и платното се разкъса наполовина. Как можехте да докажете, че производителите са виновни за нискокачественото заваряване на шевове, лоши материали и т.н.? От своя страна те биха спорили в тяхна полза. Ясно е, че няма да доведе до нищо добро.
Следователно никой няма да ви даде безплатно право да направи грешка. Отидете на работа само ако сте наистина уверени във вашите способности.
дюшеци за опънати тавани
След това ще разгледаме три типични ситуации:
  • бял участък за таван: байпас;
  • цветен протяжен таван: байпас;
  • опъвам таван и кръгла качулка.
Има и други често срещани случаи, но няма да ги разгледаме. Въпреки че може би си заслужава да се спомене как да заобиколите големия препятс на вашия таван. Не си струва много сложност, защото можете да използвате само разделящия профил и два платна, прикрепени към него. В разглежданите случаи ще можете да разглеждате снимките, благодарение на които процесът на редактиране ще бъде по-разбираем. Препоръчваме ви да обърнете внимание на тях.

Бяла опъвам тавани: байпас тръба

  1. Нуждаем се от парче бяла пластмаса. Дебелината му трябва да бъде в рамките на 1-2 мм. Дължината на парчето ще бъде равна на разстоянието от багета до далечната точка на стъпалото. Добавете един сантиметър към запаса. Определете ширината на основата на диаметъра на стъпалото + най-малко 2 см.
  2. В пластмасата отрежете отвора с диаметъра на увеличителя ± 1 мм. Краищата на дупките са заоблени и обработени. Между другото, при продажба може да се намерят и готови продукти от подобен вид.
  3. Оставяйки 20-25 см от всяка страна, фиксирайте харпуна в багета.
опъвам таван stretch
  • Един от най-важните моменти е работата с платното. Нарежете филма под прав ъгъл към стената от решетката до багета. На мястото, където трябва да бъде центърът на стъпалото, направете рязане под формата на плюс.
  • Тази стъпка е още по-опасна от предишната: в багета трябва да вмъкнете цялата хармоника. В никакъв случай не правете допълнителни усилия, защото това може да се превърне в трагедия за тавана и за вас.
  • Сега нашият диск е полезен. С ръба на отвора, го фиксирайте от дъното на лопатката до решетката. В горната част на табелата поставете лепило и натиснете до тавана. Работата е свършена.
  • Един малък съвет: ако решетката минава много близо до стената, можете да използвате подсилен пръстен.

    Цветни опънати тавани: байпас тръба

    Няма голяма разлика от предишната. Но има няколко въпроса, които трябва да бъдат разгледани. Под цвета на тавана, трудно може да се намери пластмаса с правилния цвят. Затова ще използваме усилващ пръстен.
    опънати тавани
    Първо обърнете внимание на центъра на тръбата. За да направите това, загрейте платното и приблизително запишете бележка с молив върху него. На задната страна на тавана залепете подсилващия пръстен, който ще бъде изрязан отстрани на близката стена. Вътре в пръстена, след като лепилото изсъхне, нарязайте ножа с кръстосано нарязване и го увийте. Залепете ръбовете към външната страна на тъканта. Поставете пръстена на тръбата. Изрежете краищата на среза на пластмаса от всякакъв цвят, който ще се превърне в ключалка за този прост дизайн. Харпонът трябва да бъде залепен заедно с парче плат, след това да се простира таванът от ъгъла близо до вас.
    Как да направите байпас тръба за опъвам таван, повече във видео:

    Разтягане под окачения таван

    Възможно ли е да извършите обиколка без много разходи? Безспорно.
    Всичко е много по-просто, отколкото в предишните ситуации:
    1. Маркирайте центъра на качулката.
    2. Отстранете гофрираната тръба от аспиратора.
    3. След като изберете подходящия подсилен пръстен, лепете го до тавана, както е описано по-горе.
    4. На вътрешния диаметър изрежете платното, след което можете да свържете гофрата с качулката, след като я пренесете през пръстена.
    протектор за опъване на опънати тавани
    Както можете да видите, качулката в опъна таван е много по-лесно да се справя, отколкото други елементи като riser. Освен това байпасът на качулката е в много отношения подобен на втория метод, описан по-горе.
    Надяваме се, че информацията, която можете да прочетете сега, ще ви помогне да направите качествен изход от някакъв елемент с опънат таван. Опитайте се да отделите достатъчно време за всяка операция, за да направите всичко бавно и да не повредите платното поради липса на време. Както споменахме, никой не може да я замени, ако самите вие ​​позволяват невнимание по време на работа. Бъдете внимателни и успешни в трудната задача да инсталирате тавани!
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Stretch таван в банята - надежден и практиченStretch таван в банята - надежден и практичен
    Простри тавани и недостатъциПростри тавани и недостатъци
    Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
    Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
    Какво представляват опънатите тавани - класификацияКакво представляват опънатите тавани - класификация
    Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
    Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
    Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
    Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
    Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
    » » Stretch таван байпас тръба - направете го заедно
    © 2021 BggeHat.com