Звездно небе на тавана в апартамента

1Ще бъдете възхитени, ако получите таван под формата на звездно небе. Такъв таван е просто изключителен, вашите деца ще бъдат щастливи, тяхната стая ще се превърне в място, като приказка. През деня таванът изглежда като обикновен бял и нищо незабележимо, и когато полумракът идва, той се променя и звездите започват да се появяват върху него.

Такъв таван може да се състои от PVC филм. Така че по модерен начин можете да проектирате апартамента. Между другото, беше възможно да се срещнат тапети, които имитират звездното небе по-рано. Тапетите също не се различават от обичайните през деня, но през нощта те започват да осветяват стаята със звезди. Ако таванът или таванът се изработват в спалнята, то чувството ще бъде, че ще спите на открито. Таванът за разтягане, за разлика от тапета, който се наслаждавате на красотата, ще бъде по-дълъг. В края на краищата, тапетите могат да бъдат отлепени, панически, губят външния си вид и ще трябва да бъдат променени. Но ако купувате висококачествени тапети в онлайн магазин за тапети oboi-store.ru, тогава такъв таван ще зарадва окото, дори понякога по-дълго, отколкото от PVC филм.

Тавани с звезди могат да се правят във всяка стая в апартамента. Дори в банята. Стенен таван звездно небе се състои от халогени, които се намират на платното от PVC филм. Те са свързани с електричество и всичко - таванът е готов. Тя може да бъде включена по всяко време, но през деня цялата красота няма да бъде видима. Но ако гостите дойдат при вас вечер, изненадайте ги, че няма да бъдете трудни. Просто включете звездите - и удоволствие и аплодисменти, които ви предоставят.



Тапетите със звездите са много по-лесни за правене. Няма тайна. Когато правите тапет на повърхността, направете снимка под формата на звезди. Боята, на която са покрити, съдържа фосфор в състава. И просто трябва да си купите подходящото количество рула, да лепете тапета на тавана и да чакате за здрача. Когато стане тъмно, тапетът ще започне да свети и всичко това благодарение на фосфора.

Какъв таван да изберем - опъвам или тапет? Ако спестите електричество, вие сте най-подходящи за тапети. Но винаги можете да намерите алтернатива. Stretch таван е траен и в момента се продават в големи количества, в магазини и по ред. Ако искате таванът на звездното небе, опитайте се да помолите производителя да направи таван за опъване с багрилно вещество, съдържащо фосфор върху него. Със сигурност производителят ще се интересува от тази новост и ще намерите нещо за вас по поръчката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
3D тапети за таван неограничени възможности3D тапети за таван неограничени възможности
Тавани в детската стая изберете дизайнТавани в детската стая изберете дизайн
Светещи тавани уникален дизайнСветещи тавани уникален дизайн
Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщатаСтрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Простри тавани в детската стая изберете дизайнПростри тавани в детската стая изберете дизайн
Таванът в спалнята е по-добре да избиратеТаванът в спалнята е по-добре да избирате
Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
Дизайн на тавани в спалнята интересни идеиДизайн на тавани в спалнята интересни идеи
» » Звездно небе на тавана в апартамента
© 2021 BggeHat.com