Небето на тавана е най-важното в интериора ви



Конвенционалните тавани с омазняване стават реликва от миналото. За да се заменят такива скучни решения идват висящи дизайни, които имат малко по-добър външен вид. Въпреки че простият таван и остава едно и също скучно. По-сложните решения изискват допълнителни разходи за услугите на дизайнерите и професионалните работници. Но опъните тавани ще бъдат отлично решение за тези, които са готови да оборудват помещенията си в най-добрите традиции на модерния стил. В допълнение, тези тавани позволяват реализирането на почти всички ваши идеи. Как, например, небето на тавана? Или може би луната и звездите са по-добри? Всичко това е реално.
небето на тавана със собствените си ръце
Такива решения поразиха красотата си. Те могат да се възхищават от часове наред. Е, кой ще откаже удоволствие, легнал на леглото, гледайки небето на тавана? Такъв таван не само ще се превърне във върха на вашия интериор, но и значително ще се отрази на комфорта на престоя в закрити помещения.
Но много по-романтичен е таванът под формата на небето, покрито със звезди. Ако направите такава конструкция на окачена конструкция, тогава повърхността ще свети през нощта, но е малко вероятно да я обръщате внимание през деня. Гипсокартон оставя своя отпечатък върху яркостта на получената картина. Друго нещо е таванът под небето. Нейната нощна гледка ще бъде на ваше разположение през деня и вечерта. Този дизайн е перфектен не само за спалнята, но и за басейна или банята.

дизайн

Но как се прави окачен таван с облаци? Както се оказва, всичко е много просто. Този дизайн се състои от PVC фолио, което е допълнено със система от малки лампи. Източникът на светлина се захранва от обикновен изход, така че захранващият блок е инсталиран на място с достъп до електричество.
как да се направи небето на тавана
На синьото небе, трябва да хаотично поставите светодиодната система. В този случай малките светлини се използват като звезди. Такъв вариант на звездното небе може да бъде подреден на тавани от гипсокартон (за подробности:Star Таван със собствените си ръце") Но само върху тъканта за разтягане можете да постигнете ефекта от отразяването на звездите.
таван под небето
Разбира се, можете да използвате кристали от Swarovski. Те се различават по размер, форма и изрязване. Тези лещи са инсталирани в самите краища на нишките от влакна. Светлина, падаща върху такъв кристал, пречупва, създавайки няколко лъча, насочени в различни посоки. По този начин ефектът на небето се увеличава. Но цената на такъв таван ще бъде много по-висока.
На нашия портал ще намерите съвети и фото-инструкции за това как да създадете небето на тавана със собствените си ръце.

Как да нарисувате небето на тавана?

Тавани с небето ви позволяват да дадете на стаята свобода и усещане за комфорт, освен това те визуално разширяват пространството. Пристигайки вкъщи след труден ден на работа, можете напълно да се отпуснете, потопени в мечтите си под истинското небе (прочетете също:Рисуване на тавана със собствените си ръце: елемент на декор").
За удобство на клиентите дизайнът на PVC фолио може да бъде различен. Така че, клиентът може да определи броя и местоположението на облаците (прочетете: "Stretch таван на облака - невероятно красива") В нашия фотоалбум можете да видите колко различни такива тавани могат да бъдат. Освен това можете да вземете снимки на небето и да го покажете на майстора, който ще се опита да вгради изображението на тавана.
тавана синьо небе
Тези повърхности ще бъдат отлично решение за коридора или кухнята, спалнята или хола. Но те могат да донесат най-голямата радост в детската стая. Вярвай, детето ти ще скочи на небето с удоволствие. Освен това в детската стая можете да инсталирате друга много добра опция за опъвам таван - дъга. Яркостта на цветовете и общият оптимизъм на тези решения ще дадат възможност на детето да има положителна представа за живота и да допринесе за неговото развитие. И не ни питайте защо такива тавани често се монтират в офис помещения. В края на краищата, възрастните са едни и същи деца, само малко по-възрастни.
Звездно небе на тавана - опции за дизайн, погледнете видеото:

Вашите тавани са вашето небе

Специалният ефект на окачените тавани е даден от фоновото осветление. Правилно избраната и инсталирана конфигурация на осветлението позволява създаването на уникална и уникална атмосфера.
Специален ефект може да се постигне, ако се използва при проектирането на тавани отразяваща или флуоресцентна боя. Тогава повърхността ще се играе съвсем различно, превръщайки стаята в истинска приказка. Прочетете също: "Тапетско небе с облаци на тавана".
как да направите небето на тавана
Освен това можете да избирате различни цветове за осветление за различни звезди, като по този начин довеждате повърхността на тавана по-близо до реалността. По този начин, таванът за стрела с облаци ще ви даде възможност да изпълни всички ваши желания и да създадете уютна и комфортна атмосфера в къщата.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщатаСтрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
Stretch таван в детските функцииStretch таван в детските функции
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
Stretch таван на облака - невероятно красиваStretch таван на облака - невероятно красива
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Плюсове и минуси на опънати таваниПлюсове и минуси на опънати тавани
Таванната повърхност, как да я направите оригиналнаТаванната повърхност, как да я направите оригинална
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
» » Небето на тавана е най-важното в интериора ви
© 2021 BggeHat.com