Тавани в детската стая изберете дизайн



Създаване на интериора в стаята, където ще живее детето, е сред най-важният етап на ремонта на апартамента и много родители са готови, въпреки постоянна заетост, да прекарват толкова време, колкото е необходимо, за да се гарантира, че решите да инсталирате таван високо качество. Към този елемент на дизайна на децата се повишават изискванията за естетика, функционалност и оперативна безопасност.

детски проектор на тавана
Една от идеите за таванния дизайн в стаите на децата е използването на училищни елементи, което може да увеличи желанието за учене
Красива таван в детската стая трябва да осигури приятна атмосфера за развитието и престоя на детето в стаята и да бъде надежден - това е необходимо, за да се изключи възможността от образуване на влага и obsypaniya и материали за тяхното производство са длъжни да се съобразят с изискванията за опазване на околната среда и хигиена.

Производство на таван от гипсокартон

Не всички строителни материали могат да се използват за ремонт и украса на стая за бебета. Да се ​​направи таван в детска стая от гипсокартон е отличен и достъпен вариант, тъй като позволява да се реализират много оригинални идеи и освен това се отнася за материали, които са естествени и екологични.
Гипсокартон тавани могат да бъдат създадени не само перфектно гладка, но също така да инсталирате много нива система. И в двата случая, това е възможно да се направи невидимите очевидни недостатъците на база тавана, но благодарение на многопластова структура на дизайна на тавана в детската градина ще бъдат уникални.
таван дизайн в детската стая
С творчески подход, сухото строителство ви позволява да направите невероятна форма на тавана,
което със сигурност ще угоди на децата
Както таваните от едно и много нива в детската стая от гипсокартон позволяват да се осигури достатъчно ниво на осветеност, като се съчетаят правилно осветителните тела на тавана, осветлението и вградените лампи. За съжаление този материал има редица недостатъци, които го принуждават да се откаже от употребата си и да търси други дизайнерски опции.
Факт е, че на всички етапи на монтажа и следващите таван интериор гипсокартон в децата се нуждаят от повече време, те определят сам е проблематично, тъй като материалът не е лек. След създаването на рамката се изисква окончателното завършване, включително запечатване на фуги, пълнене, боядисване и т.н. С пример за готово решение можете да се запознаете с видеоклипа:

Монтаж на опъвам таван

Когато поради редица причини ремонтите трябва да бъдат завършени възможно най-скоро, опънати тавани в детската стая плат или PVC филм (както приличат на снимката), ще бъде добър избор.
Фактът, че такива таванни системи имат много положителни характеристики, е известно на много потребители:
  • възможността за реализиране на уникален дизайн, защото винаги има богат избор на цвят;
  • за да се създаде този дизайн не изисква завършване;
  • отнема само няколко часа, за да инсталирате;
  • благодарение на пълноцветен печат на снимки, можете да поставите всяка снимка на тавана в детската стая;
  • такъв таван позволява използването при създаването на осветителни ленти с LED светлини и прожектори;
  • тъканта има хипоалергични и антибактериални свойства, а повърхността й отлично отблъсква мръсотията и праха, което е сериозен аргумент в полза на такива проекти за детската стая.
Що се отнася до издръжливостта, когато проектираме стая за дете, няма значение, защото децата растат бързо и изображението, което е идеалният вариант за тригодишно бебе, няма да има значение след известно време. Променете платното не е трудно и във времето ще бъде по-бързо, защото вече има готова система за фиксиране.
проектиране на тавани на детските стаи
Опънати тавани позволяват на детето да създаде тих интериор,
изберете правилния цвят на платното, оригиналното осветление
Но, както в случая на тавани от гипсокартон, системите за напрежение имат недостатъци освен предимствата. Най-значимият от тях е фактът, че платното на такъв таван не позволява въздух, в противен случай те казват, че "не диша". Вярно е, че този проблем може да бъде решен чрез редовно излъчване на помещенията. Определянето на таван в детската стая изисква използването на висококачествени продукти, така че експертите препоръчват спиране на избора на материали на европейските производители.

Окачени тавани

Разходоефективно и неусложнено при монтажа, окачен таван в детска стая като Armstrong е отлична опция. Но неговият недостатък е, че тя отнема около 15-20 сантиметра от височината на стаята.
фалшив таван в детската стая
Ако височината на тавана позволява, можете да използвате хармонично
фалшив таван в стаята на детето

Използване на тапети или рисуване

Тапетите и живописта се отнасят до най-достъпните начини за довършване на пода в стая за дете. В сравнение с двете опции, описани по-горе, таванът ще бъде дишащ и височината на помещението няма да бъде засегната. Разбира се, тапети и боя не принадлежат към трайни довършителни материали, и те ще издържи по-кратък период, но от друга страна като децата пораснат, техните предпочитания се променят и по този начин в интериора на стаята ще се поберат на техните вкусове. Например, стенопис на тавана на (вариант дизайн може да се види на снимката) Вижте и прекрасна като опъване на платното с печат на снимки (виж също .: Тапет на тавана за боядисване - това е лесно).

Характеристики на дизайна на тавани в детската стая

Ако има определени ограничения при избора на довършителни материали, интериорният дизайн напълно зависи от желанията на родителите и детето. Дизайнът на детските тавани от специалисти винаги е внимателно обмислен, тъй като психиката на по-младото поколение е нестабилна. Дизайнерите препоръчват главно да се прилагат към меки пастелни нюанси и да не се пренасят с ярки цветове и да ги използват като акценти. Такива елементи могат да бъдат колекция от осветителни тела, състоящи се от таван полилей, бюро, стена и таванни детски лампи.
декорация на тавана в детската стая
Децата наистина харесват вида на небето и в съчетание със сложен дизайн
таванът ще изглежда като цяло невероятно
До тавана в детската стая не се създава усещане за надвиснало, неговият дизайн не трябва да бъде тромав и твърде сложен, особено ако е ниска стая. В такъв случай е желателно да се използва острие с отразяващ светъл цвят лъскава повърхност, или график 3D-осветление визуално да вдигне повърхността на тавана (виж: 3d окачени тавани - изключителен).
Ако стаята е да се залага на деца на различна възраст и различни полове, в този случай, за да се създаде интериор, който обичаше всичко, тя е достатъчно проблематично, така проектно решение следва да бъде неутрална, но в стаята, колкото е възможно за всяко дете да се разпределят отделна зона с помощта на мобилните части (виж : Проектиране на окачени тавани от гипсокартон: проби от варианти).
В момента има няколко най-важни теми за декориране на тавани в детската стая:
Фея и анимирани герои. Те винаги са желаните изображения в детската стая. Те се прилагат в повърхността на тавана от печат или с четка и бои, или използване на проектора за деца, които са в състояние да направи фигурите се движат и да пеят песни.
страхотен таван в детската стая
Герои на популярни карикатури и любими приказки. Те винаги ще бъдат
харесани знаци в стаята на детето
Темата на природата. Идеите за неговото внедряване са неизчерпаеми - многобройни цветя, ярки пеперуди, смешни малки животни, птици, красиви дървета. Можете да експериментирате с тях за неопределено време.
Тема на небето. Постигане на желания ефект от използването на полилеи към тавана под формата на Луната или на слънцето, и облаците са направени от гипсокартон или боя (също да се чете: "Прости тавани на облака".) В случаите, когато едно дете има проблеми със заспиването, това може да доведе до луната и звездите на тавана в детската стая, тя се капсулира в нощно небе. В този ден на изображението няма да се вижда, и по-тъмните или завеси прозорците леко блестящ нощно небе е в състояние да успокои и да се насърчи здрав сън (прилича можете да видите във видеото) Създаване на звездно небе, когато имате нужда от него, помагат на децата проектора на тавана, като под формата на забавна играчка виж също: .. "Тапети облаци на тавана".
Тема на детските хобита. То е от значение за по-големите деца. Много от тях обичат индивидуалните спортове, музиката, изкуството, имат други интереси, които често се отразяват в интериора. За да се гарантира, че таванът съвпада с дизайна на стаята, достатъчно е да се използват тапети, боядисване или полилеи за дадена тема. Ако детето е достатъчно възрастно, неговото мнение трябва да бъде взето предвид, тъй като той трябва да живее в тази стая.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тавани от гипсокартон в детските дизайнерски опцииТавани от гипсокартон в детските дизайнерски опции
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Простри тавани в детската стая изберете дизайнПростри тавани в детската стая изберете дизайн
Stretch таван в детските функцииStretch таван в детските функции
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Имате ли нужда от английски за деца?Имате ли нужда от английски за деца?
Монтаж на прозорци в детската стаяМонтаж на прозорци в детската стая
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
8 Съвети за подобряване на децата8 Съвети за подобряване на децата
Осветление в детската стая какво да вземем предвидОсветление в детската стая какво да вземем предвид
» » Тавани в детската стая изберете дизайн
© 2021 BggeHat.com