Простри тавани в детската стая изберете дизайн



Дизайнът на стаята за детето има специални изисквания. Положението в него не само трябва да допринесе за хармоничното развитие на детето, но и да бъде безопасно за здравето. Понастоящем се произвеждат много довършителни материали и много родители не знаят какъв таван да правят в детската градина, така че не само е красива, но и екологична. За детската стая експертите препоръчват опънати тавани.
детски тавани за деца

Предимства на опънати тавани

Протяжният таван е полимерна плат, опъната под влияние на висока температура и фиксирана със специални скрепителни елементи по периметъра на помещението. Такива дизайни могат да бъдат от два типа: от текстил, основан на полиестер и от PVC фолио. Текстилните кърпи създават безшевна повърхност с почти неограничени размери. Дължината на филма може да бъде максимум пет метра, но съвременната технология позволява да се правят ставите почти незабележими. PVC тавани позволяват да се реализират повече дизайнерски идеи, например като на снимката.
Опънати тавани в детската стая могат да се извършват без дори да се започне ремонт - няма прах по време на монтажа, а стените не страдат от декорация на стена. Подготовката включва само избора на място таван светлини в детската стая.
какъв таван да се направи в детската градина
В детските стаи се създават окачени тавани, главно поради техните характеристики - екологосъобразност, хипоалергичност и пожарна безопасност. Използваната мрежа не съдържа тежки метали и токсични вещества, така че може безопасно да се използва в помещения, където децата прекарват много време. В допълнение, опъвам тавани могат да бъдат много красиви.
Все пак има недостатъци на опънати тавани. Това, преди всичко, висока цена за самия плат. Като се има предвид факта, че е много трудно самостоятелно да се инсталира таванът за разтягане и ще е необходимо да се обадят специалисти, крайната сума е много значима. В допълнение, платното е лесно да се повреди - например, куршум изстрел в тавана. Текстилното платно, освен това, абсорбира добре влагата. Но, въпреки тези недостатъци, повечето от тези, които инсталират сцепление тавани в детската стая - отзивите остават положителни.

Проектиране на системи за напрежение

Простри тавани в детската стая Стаята може да бъде гланц или матов, да има различно дизайнерско решение. Ако таванът в стаята е нисък, е по-добре да изберете лъскава плат - тя отразява светлината и стаята изглежда по-просторна. Мат е подходящ в случай, че базата вече е толкова висока.
тавана звездно небе в детската стая
Наситените, ярки цветове са най-добре да не се използват - дори и един възрастен човек е неудобно да бъде в стая, пълна с блестящи цветове. Естествените, пастелни цветове са идеалното решение за стая за дете. Например, за едно момче ще има добър избор на син таван в детската стая.
Днес таванните системи "звездно небе" са популярни. Те отлично украсяват и детските стаи. При създаването на конструкция се използват влакна от оптични влакна, които са свързани към източника на светлина зад платното и са закрепени към вътрешната повърхност на тавана или навън. През деня тези проекти изглеждат обикновени, а през нощта всяка нишка започва да свети, създавайки зашеметяващ ефект на нощното небе със съзвездия. Както изглежда, можете да видите снимката.
Често родителите искат да видят в интериора ярки детски рисунки. Печат на снимки на тавана в детската стая ви позволява да реализирате идеи, например, да създадете образ на любимите си анимационни герои. Напрежение тавани с модел върху PVC филм не се изтриват и не избледняват с времето, така че привлекателността на тавана ще остане за дълго време.
При избора на изображение трябва да се има предвид, че децата растат бързо, променят вкусовете си и опъват тавани, които служат повече от петнадесет години. Снимки на герои от карикатурата ще бъдат подходящи в стаята на петгодишно дете и те ще затруднят тийнейджър. Ето защо, като изберете ярки приказни рисунки, трябва да сте готови да промените тавана само за около пет години. Друго нещо - универсални изображения, като облаци (повече:Прости тавани на облака"), Морето, слънцето на тавана в детската стая за момичета, например, във форма и цветя. - Дори и като възрастен, тя няма да има нищо против такъв модел на тези изображения е не само издръжливи, но и не дразни очите, създават приятна и отпускаща атмосфера. ,
цветни опънати тавани в детската стая

Избор на опъвам таван в детската стая

Често можете да чуете това опъните тавани са вредни за здравето, но това не е така. Тези вещества, които се намират в платното, се освобождават само при високи температури, например в сауната. Детската стая не е застрашена. Основното е, че не трябва да има други примеси, които да не се използват при производството. Ако изберете добър производител, няма какво да се тревожите (прочетете: "Какъв е най-добре да избирате").
В детските стаи трябва да се изберат опънати тавани особено внимателно, но не е толкова трудно да се направи, както изглежда. Трябва просто да обърнете внимание на производителя на продуктите. Самоуважаващите се компании използват само тези материали, които са в съответствие с приетите стандарти за качество и имат сертификати при производството на платно.
Варианти на таван за детска стая
При избора на производител трябва да обърнете внимание на репутацията му. Можете да се запознаете с рецензии в интернет и да поискате да се свържете с редовни клиенти (добре, ако сред тях има добре известни строителни фирми). Не забравяйте да поискате сертификати за продукти и лицензи. Известните компании доброволно предоставят документи и дори предлагат да се запознаят с тях, тъй като са уверени в безопасността и качеството на своите стоки. Но ако изискваната информация и документи не могат или не искат да бъдат предоставени, тогава е по-добре да откажете реда на платното.
При избора на дизайн винаги трябва да се консултирате с дете, ако то вече е достатъчно голямо. Например, родителите искат да зададат тавана на звездното небе в детската стая, а детето мечтае за ярка, весела фигура. На първо място, трябва да се разбере, че в тази стая ще живеят деца и те трябва да бъдат удобни и уютни.
Пример за опънат таван в детска стая е показан във видеото:
Разбира се, ако Preteen иска да види герои любим анимационен филм, а след това една година по-късно е вероятно те да не бъда като него, така че трябва да се намери компромис, например, за да предложи оцветени тавани в детската стая.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тавани в детската стая изберете дизайнТавани в детската стая изберете дизайн
Какво прави технологията за производство на опънати таваниКакво прави технологията за производство на опънати тавани
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Stretch таван в детските функцииStretch таван в детските функции
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Осветление в детската стая какво да вземем предвидОсветление в детската стая какво да вземем предвид
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
» » Простри тавани в детската стая изберете дизайн
© 2021 BggeHat.com