Stretch таван на облака - невероятно красива



Таванните конструкции могат да бъдат не само едноцветни - има възможност да се поръча кърпа с изображение. Особено популярни са опънати тавани на облаците и звездното небе. Това не е изненадващо, защото те изглеждат невероятно красиви и истински - можете да видите това, като разгледате снимката.
опънати тавани на облака
Много хора в суматохата на съвременния живот просто нямат време да се възхищават на небето. Обикновено гледката е обърната нагоре, за да видите дали облаците от дъжд се събират. Освен това в големите градове е малко вероятно да изживеят удоволствието да размишляват за небето - в края на краищата, изгорелите газове могат да го направят сиво. За нощното небе и не мога да говоря - за да наблюдавам плавник звезди могат да бъдат само в селата. Стегнат таван на облака или звезди небето на тавана дават възможност да се възхищавате на невероятно реалната и красива гледка снимка на тавана. Разбира се, те не могат напълно да заменят истинското небе, но те все още ви позволяват да се отпуснете и да разсеете рутината.

Начини за получаване на картина на небето на тавана

Изображенията върху опъната платно могат да бъдат получени по два начина.
Най-често изображенията върху платното се отпечатват. За това се използват голям формат принтер и специални устойчиви мастила. Максималната ширина на изображението зависи от характеристиките на печатащото оборудване, но обикновено е 3,2 метра. Този размер обикновено е достатъчен за стандартни стаи в многофамилни сгради. Съществуват и принтери, способни да създават изображение на платно 5 метра широко, но те са рядкост, защото са твърде скъпи. В малките стаи такива тавани често са неподходящи - например в баня с площ от 4 "квадрат" те ще изглеждат смешни.
опъвам таван небето с облаци
Използва се и UV печат. Този метод се състои в облъчване на специални мастила с ултравиолетови лъчи, които при това действие се превръщат в тънък, но силен филм. По този начин можете да получите изображение не само върху плат или PVC фолио, но и върху твърда повърхност, включително неравен и оребрен.
Простри таван с облаци изглежда още по-великолепен с правилно подредени осветление. В този случай източници на светлина могат да бъдат разположени както под тавана, така и над него (прочетете също: "Тапети облаци на таванаСистемите за осветление, които са скрити зад тавана, изискват използването на специална полупрозрачна кърпа, която едновременно прикрива основното припокриване и комуникация и е способна да предава светлина.
Осветлението, разположено отдолу, може да бъде скрито зад колоните от полистирол или в кухите дъски. Първият метод ви позволява да го подредите след инсталирането на опънатия таван. Вторият метод се използва само преди разтягане на тъканта.
Където и да е фоновото осветление, най-добрият източник на осветление е LED лентата. Те комбинират минимална топлина с възможно най-висока ефективност, издръжливост и дори осветяване на цялата таванна площ или нейния периметър. Последното зависи от това къде се намира светлината.
Таванни стрелки
Основният недостатък на LED лентите е ненадеждността на захранването. Те са по-добре да се инсталират на лесно достъпни места с добра вентилация - това ще предотврати прегряване и, ако е необходимо, лесно ще се замени. Самите LED панели имат дълъг живот и няма да се нуждаят от смяна поне за няколко години, дори при активна употреба.

Тавани на звездното небе

Продължителният таван на облака се получава чрез отпечатване на изображение върху платното (прочетете: "Арт печат върху опънати тавани: какво да търситеЩо се отнася до таваните на звездното небе, те са създадени благодарение на използването на специално осветление, въпреки че понякога може да се приложи и картина върху материала, обикновено за черно или тъмно синьо платно.
Опресната тавана Starry Sky Снимка
създаване красив таван се състои в частично осветяване на различни части от повърхността на материала. Обикновено осветлението се извършва над тавана. Изображението може да бъде статично или динамично, във втория случай светлинните устройства се управляват от обикновен микрокомпютър. Картината се оказва омагьосваща, а понякога - много трудна. За да създадете подчертае, използвайте един от следните методи.
  1. Кърпата се разтяга на две нива, върху материала се поставя светлинен източник. Първото платно е плътно перфорирано, а второто - полупрозрачно.
Скрити тавани Starry Sky Снимка
  • Леки петна по повърхността на полупрозрачен материал се създават с помощта на система от оптични светодиоди. Най-често се използва само един източник на светлина (да се чете:Звездно небе: опъвам таван - технология споразумениеТози метод позволява да се получи динамичен образ на падащи и мигащи звезди, въртящи се галактики, летящи комети и др.
  • Светодиодите се поставят надолу, зад тавана. За да се разпръсне светлината, могат да се използват миниатюрни кристални лампи.
  • Stretch таван - небето, пример за видео:
    Stretch таван с облаци е чудесен начин да украсяват всяка стая в къщата. Препоръчва се да се създават изображения на небето в спалните, детските стаи - те се отпуснат добре, те ви позволяват да разсеете многобройните проблеми в живота. Разбира се, такива тавани ще струват повече от конвенционалните структури за опъване, но в края на краищата и удоволствието от тях повече. Не забравяйте, че цената на тавана зависи от използваната технология, така че можете да изберете опцията, която ще бъде налична.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Тавани в детската стая изберете дизайнТавани в детската стая изберете дизайн
    Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
    Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщатаСтрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
    Опънати тавани в хола - уникален интериорОпънати тавани в хола - уникален интериор
    Простри тавани в детската стая изберете дизайнПростри тавани в детската стая изберете дизайн
    Stretch таван в детските функцииStretch таван в детските функции
    Stretch таван в банята - надежден и практиченStretch таван в банята - надежден и практичен
    Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
    Дизайн на тавани в спалнята интересни идеиДизайн на тавани в спалнята интересни идеи
    Красиви опънати тавани - опции за дизайнКрасиви опънати тавани - опции за дизайн
    » » Stretch таван на облака - невероятно красива
    © 2021 BggeHat.com