Протезиран таван с модел - декорация на апартамент



Всяко лице търси красота. Той ни съпровожда през целия живот, включително и в жилищни елементи. Украсата на апартамента е модерна и модерна посока. Продължителният таван с рисунката върху поливинилхлорид или текстилен плат използва голяма популярност. Декорацията може да бъде представена като украшение или цели (фрагменти) от снимки. Най-често дизайнерите ги украсяват с пейзажи, културни паметници и портрети на популярни хора.
чертежи за опънати тавани

Простри тавани

Протегнатият таван представлява окачена конструкция, закрепена под основния таван. Като крепежни елементи се използва пластмасов или алуминиев профил (наричан още багет). Основното предимство на опънатия таван е скоростта на монтаж, която е само за няколко часа. В същото време в миналото има различни мръсотия и допълнителни боклуци. Устройството за таванно удължение не изисква допълнителна работа за почистване на боята, мазилката и изравняване на повърхността.

Текстилни тавани

  • Платформените тавани са изработени от полиестерни прежди. Тя от своя страна се тъпче в трикотажна тъкан, импрегнирана с полиуретан. Платът се отличава с неговата сила. Освен това е лесно да се разтегнете за монтаж в профили.
как да изберете опъвам таван с модел
  • За да инсталирате опънати тавани на текстил, не е нужно да загрявате платното по-нататък. Разбира се, това значително улеснява инсталирането. Широчината на ролките е 5 метра, което позволява безпроблемна инсталация в абсолютно всички помещения. Чертежите за опънати тавани от тъкан могат да бъдат избрани в съответствие с техните предпочитания.
  • Тавани от поливинилхлорид (PVC)

    чертежи за опънати тавани
  • Покривите от поливинилхлорид са разделени на сатен, мат и гланц. Това ви позволява да изберете филма за всички опции за дизайн. Най-често използваните PVC панели. Те са много по-надеждни от текстилните, тъй като винилите са по-устойчиви на околната среда. Платното не позволява водата да преминава, което означава, че проблемите с наводняването на апартамента ще бъдат заобиколени.
  • Днес можете да видите поливинилхлоридни опънати тавани с рисунки, модели, флора и фауна, портрети и дори съставни пейзажи. По този начин се изразява индивидуалността на собствениците или конкретната стая.
  • Опънати тавани с фотографски печат и тяхното производство

    1. Stretch таван с картина изисква голям принтер, печат с ултравиолетови или разтворител (резолюция не повече от 1200dpi). Този метод не се е появил толкова отдавна, но вече е харесван от много дизайнери. Довършителните работи в условията на съвременната мода вече не могат да бъдат реализирани без създаването на уникални чертежи на тавана.
    как да избирате модели на опънати тавани
  • Банята е помещение на свежест и чистота. Това ще изглежда чудесно тук фото печат на синьото небе с въздушни облаци и птици (да се чете:Stretch таван на облака - невероятно красива") В спалнята се препоръчва да поставите топла и релаксираща кърпа, която ще ви помогне да се отпуснете след тежък ден.
  • Идеалните опции за фотографски печат са Clipso или Descor. Платното напълно запазва образа и поддържа неговата яснота дори след продължителна употреба на тавана. Най-ясните и стабилни изображения могат да се намерят само върху безшевни платна. Както знаете, шевът винаги изопачава изображението. В допълнение, шевовете често могат да се видят дори и с просто око.
  • Чертежи на опънати тавани не се страхуват от влага и различни химикали (вътрешни средства за защита). Ултравиолетовите лъчи не разрушават цветовете на фрагмента. Изображението също така е без механични повреди: драскотини и издрасквания.
    опъвам таван с модел
  • Евтината опция са плетени бельо. При организирането на отпечатването на снимки се променя посоката на шева. При едно и също обикновено запояване на платна, шевът е насочен навън. Това изкривява образа, а ивицата става още по-забележима. Увеличен таван с фотопечат изисква създаването на шевове "напротив" - вътре в повърхността на тавана. Това ви позволява да получите гладка повърхност, върху която можете да приложите по-нататък модела.
  • Съвет: Когато избирате снимка или модел, не забравяйте, че изображението ще се намира постоянно пред очите ви. Не се препоръчва да правите прибързани изводи и да избирате емоционално рисуване. Не забравяйте, че чертежите за опънати тавани ще подчертаят не само интериора на стаята ви, но и много ще разкажат за себе си на вашите гости.
    Монтаж на опънат таван с фотопечат, повече във видео:
    Ако има трудности при избора на изображение, можете да се свържете с специалистите на дизайнерите на бизнеса си. Обикновено целият процес не отнема много време, но професионалистът помага да се избере най-доброто изображение във всяко отношение. Преди това, разбира се, трябва да ви запознае с фотографските материали на готови чертежи върху опънати тавани.
    По този начин, поправянето на къща или апартамент е подобрение както на самата сграда, така и на получаване на физическо и морално удовлетворение от извършената работа. Простри тавани с модел диверсифицират вашия интериор и да доведе до живот много ярки цветове, понякога толкова не е достатъчно за нас с вас. Чувствайте се свободни да поръчате фотопечат на тавана - ще бъдете доволни!
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Технология на методите за монтаж на опънати таваниТехнология на методите за монтаж на опънати тавани
    Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
    Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
    Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
    Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
    Правила за монтаж на таван за разтяганеПравила за монтаж на таван за разтягане
    Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
    Простри тавани и техните характеристикиПростри тавани и техните характеристики
    Опълен таванОпълен таван
    Бял или цветен удължен таванБял или цветен удължен таван
    » » Протезиран таван с модел - декорация на апартамент
    © 2021 BggeHat.com