Монтаж на пластмасови тавани

Монтаж на пластмасови тавани

За да се извърши инсталирането на пластмасови тавани, не е абсолютно необходимо да се прибягва до помощта на квалифицирани професионални специалисти. Можете сами да направите цялата работа. Необходимо е само да се измери правилно площта, да се избере необходимия материал и в съответствие с инструкциите да се направи всичко.

Основната работа трябва да започне с подготовката на водачи, изработени от дърво. След това прикрепят към тях пластмасовия таван. С помощта на сондаж се пробиват дупки, като същевременно се внимава. След като са направени дупките, започва инсталирането на предварително подготвени дървени релси. Те са заглушени с дюбели към стената.

След това трябва да изрежете пластмаса. Пластмасата е нарязана надлъжно и много чиста. Най-трудният етап е инсталирането на първия лист. Този случай е особено посещаван с внимание. Ако размерите на листовете са точни, първият лист ясно се вписва в жлебовете. След завършването на горното, всичко става просто. Вторият и следващите панели ще се сглобят един за друг. Инсталирането на пластмасов таван ще отнеме около дванадесет часа.



Ако е решено да се инсталира пластмасов таван в банята - първоначално направени точни дупки, предназначени за лампи. Провеждаме проводници към тях. Ако всичко е направено правилно, след това патроните са нарязани, газови лампи са инсталирани. Често лампите са инсталирани на 20W. Такъв таван от пластмаса ще изглежда страхотно.

Е, на сайта expert812.ru ще намерите всичко за лампите за ограда. Има само качествени лампи на най-добрата цена.

Монтирането на пластмасов таван изисква специални грижи. Най-вероятно всеки знае, че пластмасата се изгаря. Не трябва да се монтира пластмасов таван в стаи с печка.

Изхождайки от описания по-горе процес на инсталиране на пластмасов таван, заключаваме: всичко е доста просто, не изисква много време и пари (освен - закупуване на необходимите панели, материали, средства). Всичко е във вашите ръце, точно толкова, колкото и качеството на монтажа на вашия бъдещ таван.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови панели като елемент на декорация на балконаПластмасови панели като елемент на декорация на балкона
Монтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръцеМонтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Как правилно да се мотае на тавана корниз функции закрепване на повърхностиКак правилно да се мотае на тавана корниз функции закрепване на повърхности
Пластмасови на тавана минимални разходиПластмасови на тавана минимални разходи
Таван от подготовка и монтаж на пластмасови панелиТаван от подготовка и монтаж на пластмасови панели
Закрепване на пластмасови первазиЗакрепване на пластмасови первази
Окачен таван в кухнята - монтажОкачен таван в кухнята - монтаж
Акрилен таван с осветление - функцииАкрилен таван с осветление - функции
Монтиране на грилатови таваниМонтиране на грилатови тавани
Пластмасов таван със собствена поръчка за инсталиране на ръцеПластмасов таван със собствена поръчка за инсталиране на ръце
» » Монтаж на пластмасови тавани
© 2021 BggeHat.com