Монтаж на пластмасови прозорци

Монтаж на пластмасови прозорциНе е необходимо да се обърнете към професионалистите, след като сте решили да инсталирате нови пластмасови прозорци в апартамента си. Монтажът на пластмасови блокове за прозорци не е толкова сложен процес и може да се извърши сам, спестявайки значителна сума. Независимо от това, не трябва да забравяме, че оперативните свойства на прозореца зависят от това колко правилно е инсталирано. Грешките по време на инсталирането могат да доведат до нула всички предимства дори на продукти с най-високо качество. В този случай има някои тънкости, на които трябва да обърнете специално внимание:

• Монтажът между отвора на прозореца и прозореца от вътрешната страна трябва да се запълва по-гъсто, отколкото отвън.

• Закрепването на монтажни възли се извършва от три слоя: външният слой е проектиран да се предпазва от външната среда, вътрешният слой е материал за бариери срещу пара и между тях е изолационен слой.

Прозрачният слой е необходим за защита на изолацията от влага, съдържаща се в помещението. Това е много важен момент, тъй като изолацията губи свойствата си, когато се намокри. За това, мазилки склонове, използвайте специална лента бариера за пари. Като топлоизолация обикновено се използва полиуретанова пяна. Естествено, най-добре е да използвате пяна, предназначена да инсталирате блокове за прозорци. Тази пяна равномерно запълва шева и не е необходимо да се нарязва, когато се втвърди.



Преди да инсталирате, трябва да демонтирате стария прозорец. Тогава трябва да се подготви за монтажен отвор прозорец, премахване nalipnye склонове (ако има такива) и повърхност прометий четка, след което размерите зададени отвора на прозореца и инсталират от всички страни от монтажната плоча. Сега всичко е готово за самоинсталация на пластмасовия прозорец.

За да направите пластмасовия прозорец гладък, е необходимо да поставите блока на прозореца на нивото, като използвате подложките (без да забравяте да ги поставите под натиска) и го фиксирайте здраво с дюбели. Сил и поток се намали според размерите на отвора, е закрепена с винтове кипене перваза се поставят под един см конструкция и заседнали. Пространството под прозореца, прилив и около прозореца е изпълнено с пяна, докато се препоръчва използването на специален пистолет. В заключение, крилата са окачени. Това завършва инсталирането на пластмасовия прозорец.

Е, ако имате нужда от почистване на офиси след инсталиране на прозорци, ремонт или празнуване - посетете 5starsclean.ru. Само там е всичко, за да поставите нещата в ред във вашия офис.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на дървени прозорциМонтаж на дървени прозорци
Колко правилно да инсталирате ebbs на Windows?Колко правилно да инсталирате ebbs на Windows?
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?
Защо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зиматаЗащо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зимата
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
Опции за защита на съвременните прозорциОпции за защита на съвременните прозорци
Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?
Монтаж на прозорци от метал-пластмасаМонтаж на прозорци от метал-пластмаса
» » Монтаж на пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com