Цветни пластмасови прозорци

град, можете да срещнете все повече прозорци от цветовия профил. Обикновените бели европрозорци са извън модата. Наскоро цветните пластмасови прозорци бяха скъпи в сравнение с белите. В днешно време този тип прозорци е станал по-евтин, разликата е около 20.

В тази тема ще се опитаме да разберем разликите между прозорците и да разберем какво определя тяхната цена.

В строителния пазар има няколко вида прозорци.

В първия случай, това са така наречените едностранни прозорци с една цветна страна. В този случай профилът е ламиниран само от външната страна. Вътрешната страна, която е обърната към къщата, остава бяла. Най-често тези прозорци се използват във вили, селски къщи.

Вторият вид прозорци е много удобен за фасадите на сградите на главните улици на града. Профилът на прозореца тук, за разлика от първия тип, е боядисан отвътре, а отвън - от класическата бяла версия. Това е много удобно, когато градската администрация изисква съответствие с техническите разпоредби на фасадата. Освен това цветната страна на прозореца в апартамента може да се използва и в интериора.

Третият вид прозорци е цветно изпълнение от двете страни на профила. В повечето случаи ламинирането се извършва от двете страни и цветът е еднакъв. Макар че по реда може да се извършва всякаква гама от двете страни на прозореца. Това ще запази единния стил на декориране на вашата къща. Ако искате да си купите такива прозорци за себе си, тогава всички производители на цветни прозорци тук - потърсете портала за пластмасови прозорци.

Използването на ламиниран профил при производството на прозорци ви позволява да намалите разходите. Въпреки това, в този случай има един недостатък, това е бялата междина между прозорците.



Този проблем може да бъде решен с помощта на по-скъп профил. С такъв профил самата основа е направена на цвят. Структурата му е еднаква по цялата повърхност.

Тези прозорци са по-естетически и по-малко податливи на външни повреди, не изискват грижа и са огнеупорни. Въпреки това, в повечето случаи те са монофонични. Изборът на оцветяване в сравнение с ламинираните, е малък. Към това се добавят увеличените разходи.

В повечето случаи ламинираните еврозони са често срещани. Основата на профила в тях е бяла, но с помощта на специална машина са нанесени няколко слоя покритие. Долният слой е направен от полу-мек филм, който служи като основа за бъдещото покритие. Този филм издържа на вредните ефекти от метеорологичните условия. Горният слой е създаден с акрилна боя с дебелина около 50 микрона. Този слой дава яркост на слоя и издържа ултравиолетовите лъчи.

В резултат на това дебелината на слоя е около 200 микрона. Струва си да се отбележи, че върху PVC профила на бял цвят е възможно да се приложи филмът не само за промяна на цвета, но и за запазване на издръжливостта.

Лицето е наклонено в свои собствени интереси към естествения, към природата. Следователно цветният профил на естествените нюанси под цвета на дървото е в голямо търсене. Обикновено за тези цели се използва светлокафяв профил и по желание на клиента върху него се отпечатват нюанси, имитирайки цвета на ореха, дъб и други дървесни видове.

Цветните прозорци могат да преобразуват външния вид на сградата и да ви дадат интериорно изящество и превъзходен външен вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
Опции за защита на съвременните прозорциОпции за защита на съвременните прозорци
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Какви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорциКакви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорци
Основните предимства на енергоспестяващите двойни стъклаОсновните предимства на енергоспестяващите двойни стъкла
» » Цветни пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com