Предимства на дървени прозорци

Дървените прозорци имат уникални свойства, характерни само за дървото. Те се различават по своята екологична чистота и естетически вид.

Когато избирате прозорци, човек се чуди каква е разликата между дървени и пластмасови прозорци. Всеки знае, че дървените прозорци са по-трайни. Сега помислете за основните характеристики на дървени прозорци, като топло- и шумоизолация, обмен на въздух, огнеустойчивост и екологичност. В интернет можете да откриете цените на дървени прозорци с двоен стъклопакет и да направите поръчка.

Екологична съвместимост. Едно дърво, един от най-екологичните природни материали. При производството на модерни европрозорци се използва специално подбрана дървесина. Произведеният лъч отговаря на високите стандарти за качество и GOST. Когато окончателно се събра прозорецът, той се импрегнира със специално решение, предотвратяващо стареене и сушене на прозорците. Това ги прави по-надеждни и издръжливи. Прозорците остават естествени и екологични за всички 100.

Топлоизолация. Дървото е, и до днес е най-добрият топлоизолатор. Такива прозорци могат да запазят топлината в помещението и да предотвратят възможността за кондензация. Рамката на прозореца дори в най-суровата руска зима остава приятна на допир.

Въздушен обмен. Дървени прозорци изглежда да диша, тя поддържа постоянна обмяна на влага в стаята. Дървесината в основата й има микропори, които позволяват въздухът и излишната влага да преминат през него. По този начин прозорецът регулира микроклимата. За да може прозорецът да продължи възможно най-дълго, върху него се нанася специална боя, но това не пречи на прозореца да изпълни функцията за обмен на въздух.



звукоизолация. В модерните европрозорци е инсталиран прозорец с двоен стъклопакет, който ви позволява да инсталирате прозорци дори в близост до натоварена магистрала. Най-новите технологии са подобрили свойствата на дървените прозорци, липсата на пукнатини и пропуски в дизайна.

Пожароустойчивост. Собствеността на дървото е такава, че когато изгаря, той остава силен за дълго време. На горящата повърхност се образува зала, което значително намалява вътрешната температура на влакната. В прозорците има прозорци с двоен стъклопакет, изработени от огнеупорно стъкло, което позволява да се поддържа разпространението на открит огън около 90 минути.

Издръжливостта на дървените прозорци се постига чрез използването на висококачествена дървесина и професионална обработка. Благодарение на това никой материал не може да служи толкова дълго, колкото едно дърво.

Дървеният интериор е в състояние да запълни всяко жилище с лукс и изтънченост, което дава индивидуалност и стил на стаята

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Дървени прозорциДървени прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Фактори за екологична безопасност на PVC прозорциФактори за екологична безопасност на PVC прозорци
Дървени прозорци екология на животаДървени прозорци екология на живота
Основните предимства на пластмасовите прозорциОсновните предимства на пластмасовите прозорци
» » Предимства на дървени прозорци
© 2021 BggeHat.com