Характеристики на дървени прозорци

Позовавайки се на данните на компаниите на производителите, днес дървените прозорци са по-ниски от PVC прозорците. Основната причина е висока цена, в зависимост от високата цена на суровините и трудоемката работа. Също така в някои отношения пластмасовите прозорци превъзхождат дървените. ПВЦ структурите имат най-добрите положителни страни също така, че не се нуждаят от поддръжка на боя и лаково покритие и са надарени с големи топлоизолационни свойства.

Въпреки това, дървени прозорци имат много от своите фенове. И тук не бива да се изненадвате. В края на краищата, дървени конструкции са изработени от естествен материал, който не може да се каже за пластмаса и алуминий. В дървени прозорци можете да променяте височината на профилите, както и да украсите профила с извити ръбове. Дървени конструкции могат да създават нестандартни прозорци.

Произвеждат дървени прозорци от скали от дървета от твърда дървесина (ясен, дъб, махагонски сортове), както и иглолистни: кедър, бор, ела, смърч, лиственица. Купувачите предпочитат прозорци, изработени от евтино дърво.
Според GOST има такива видове дървени прозорци:

- немски тип прозорци има стъклена опаковка, единични листовки, два или три контури на пломбата. Понякога германският дизайн на дървени прозорци от външната среда е защитен от алуминиеви ивици;

- Английски дървени прозорци се отличават с това, че се отварят чрез срязване на плата по посока на кутията вертикално нагоре;



- френският тип започва от пода и е напълно комбиниран с остъклена врата;
- във финландските дървени прозорци са направени отделни врати, които често са свързани с плъзгащо съединение;

- шведският тип се отличава с двойни врати;

- в норвежки - стъкленият пакет и вратите са единични и се поставят отстрани на улицата.
Дървени прозорци с единични врати са най-голямо търсене сред населението. Също така популярни са двойките дизайни.

Ако говорим за подмяна на стъклото в дървения прозорец с случаи на снижаване на налягането или случайно счупване на стъкло, не можем да споменем някои трудности. Първо, премахването на стъклената опаковка, често повредените стъклени перли. Второ, очаквайте нов стъклен пакет и нови стъклени мъниста за няколко седмици. И ако прозорецът се внася, след месеци.

Качеството на покритието ще зависи от издръжливостта на прозорците от дърво. Производителите на дървени изделия за прозорци покриват различни състави: грунд, пълнене на пари, довършителни емайли и лакове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Дървени прозорциДървени прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Дървени прозорци екология на животаДървени прозорци екология на живота
» » Характеристики на дървени прозорци
© 2021 BggeHat.com