Ламинирани прозорци

Ламинирани прозорци

Ламинираните прозорци могат да украсяват и дават специална красота както за изключителните архитектурни творения, така и за най-простите къщи на хората. До момента ламинираните прозорци са просто незаменим атрибут на модерна къща. Ламинираните пластмасови прозорци са най-добрият вариант за остъкляване и старото имение, както и най-новият ваканционен дом. Такива прозорци са много надеждни, трайни, красиви и за всичко това те нямат особено висока цена. Много компании с радост ще предложат ламинирани прозорци с различни конфигурации и цветове, както и прозорци за скъпи дървесни видове, които ще придадат на крайградския или ваканционен дом шик и ексклузивен вид.



 За да произвеждаме ламинирани стъкла, имате нужда от много работа и, разбира се, не е малък разход. Има няколко ограничения, които купувачът трябва да знае. Тези ограничения съществуват за минимални допустими радиуси, както и за арки. Минималният радиус на високото качество, така наречените кухи арки, е между четиристотин и петдесет милиметра по този начин отваряне на капака трябва да е на петстотин мм или малко - малко по-малко, но след това има възможност, че ще има ондулация, че е един вид вълна на профила. Такъв прозорец е, разбира се, безумно красива и, разбира се, естетичен, но това не е необходимо да се забравя фактът, че тези прозорци малко по-скъпи, дължащи се на труда им въвеждане в производството, така например, ако едностранно ламиниране, разходите се увеличават до дванадесет - петнадесет процента ако двустранно ламиниране, а след това цената се увеличава с 25-30 на сто от това, което ще научите по-подробно тук.

 Продължителността на производството на такъв прозорец, като правило, е десет работни дни. В случай, че трябва да ламинирате извития прозорец, това ще отнеме двадесет и пет работни дни. Максималният размер на получения прозорец ще бъде по-малък от прозореца с обичайния бял профил. Това може да се обясни с факта, че тъмните ламинирани прозорци се нагряват повече през лятото на слънце. Ето защо има ограничения по отношение на размера, тъй като минималната ширина на ламинирания прозорец за дъгата трябва да бъде най-малко деветстотин милиметра, защото с малък радиус не можете да качествено и добре да огънете профила. В този случай, прозорците ще бъдат ламинирани изключително от улицата, така че в стаята ще видите обичайните бели пластмасови прозорци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технологията на ламиниране трансформира пластмасови прозорциТехнологията на ламиниране трансформира пластмасови прозорци
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
Пластмасови прозорци rehau цени на разположениеПластмасови прозорци rehau цени на разположение
Ламинирани и фурнировани врати Какво да избера?Ламинирани и фурнировани врати Какво да избера?
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
» » Ламинирани прозорци
© 2021 BggeHat.com