За цветните пластмасови прозорци

Веднъж по един начин имаше монотонни бели прозорци, но в съвременния свят за смяна на скучни бои светли проекти решения са дошли. На пръв поглед малко от тях са били на разположение атрактивни нововъведения, цената на пластмасови прозорци в цвят дизайн е доста висока. Сега обаче те са по-скъпи от стандартните само с 25.

Какви са разликите и предимствата на този продукт?

На първо място, ние списък на съществуващите разновидности на цветни пластмасови прозорци:

1. Прозорците, които имат цветен профил от пластмасови прозорци, са ламинирани само отвън и вътре в профила на прозореца остава снежнобял, се отнасят за едностранен тип. Обикновено те са избрани за инсталация в селска къща.

2. Цветната вътрешна страна и бялата външност са характерни за втория вид цветни пластмасови прозорци. Този дизайн е подходящ за градски къщи, построени в съответствие с архитектурните норми, когато е необходимо да се поддържа единен стил на фасадите. По този начин гледката на сградата от улицата няма да бъде нарушена, а в апартамента можете да украсите прозореца по ваш вкус.

3. Ако профилите на прозорците имат цветно покритие от двете страни, те се наричат ​​двустранни. По правило цветът отвътре и отвън е еднакъв. Въпреки това, по индивидуални поръчки, е възможно да се направи прозорец с различни цветове, за да се запази хармонията на дизайна на помещението.



4. Windows, които имат солидна цветна база, най-скъпите. Това производство включва разработването на специален тип профил, който скрива празнините между клапите. Този вид прозорци е естетически приятен, устойчив на отрицателни влияния на околната среда, лесен за грижи. Недостатъкът е лошата цветова схема, за разлика от прозорците, които са ламинирани с цветен филм.

Обикновено пластмасовите прозорци се изработват чрез ламиниране на повърхността им. Този процес включва следното: за нанасяне на декоративно покритие върху основата от PVC профил се използва ламинираща машина и специален лепилен състав. А покритието се състои от няколко слоя. Дъното-полутвърд филм, което служи като надеждно закрепване на покритието към профила, е покрито с боя, устойчива на атмосферни условия. На горния слой, чиято дебелина е повече от 50 микрона, нанесете ярка багрила, устойчива на ултравиолетови лъчи.

Използвайки декоративен филм, можете не само да дадете на прозореца прекрасен изглед, но и да използвате за защитни цели.

Цветовете на пластмасовите прозорци са представени в каталозите на магазините доста, най-популярните са нюансите на естественото дърво, светлокафявите лешници.

Такива прозорци ще подчертаят индивидуалния дизайн на къщата ви, ще ви дадат по-изтънчен вид на фасадата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Метални пластмасови прозорциМетални пластмасови прозорци
Какви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорциКакви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорци
» » За цветните пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com