Пластмасови прозорци

Пластмасови прозорциВътрешните характеристики на прозореца директно зависят от правилната инсталация. Прозорецът осветява стаята и също така спестява топлина и запазва топлината, трябва да я инсталирате правилно и да използвате висококачествени материали.

Към днешна дата има много компании, които продават и монтират пластмасови и дървени прозорци. За да сте сигурни в правилната инсталация, можете да се обърнете към професионалистите и да получите гаранция. Ако решите да инсталирате прозореца сам - ще проучим няколко съвета, тайни и друга информация.

Основното, което трябва да обърнете внимание при монтажа, е шевът, ставите. Често те не могат да бъдат пренебрегвани, защото топлината ще изчезне. Монтаж на прозорци в студения сезон се изискват специални знания и умения: при ниски температури определени материали губят присъщите им качества (PVC прозорци или друг дизайн предлага да инсталирате не по-малко от - 5 ° С).

Предварително трябва да се измери размера на арки на прозорците и да се поръчат прозорци с двоен стъклопакет. Арките трябва да бъдат свободни да инсталират нови прозорци, преди всичко - да демонтират (например, балконската система). След това опитайте върху прозореца и го поставете, използвайте нивото, за да разгледате равномерността на конструкцията и след това го затегнете с анкерни болтове. Сега - перваза на прозореца. Специалният профил, разположен в долната част на прозореца, позволява бързо и ефективно да се монтира перваза на прозореца. За да поддържаме добра звукоизолация, инсталираме изолационно стъкло с дебелина 32 мм, така че стаята да е топла и тиха.

Остава да се прикрепят воали и принадлежности. Такъв прозорец може винаги да бъде отворен за вентилация (както и прозорец и врати). Последният етап е издуването на ставите и ставите с монтажна пяна. След като установим окото, ние сме убедени:
- проверява нивото на конструкцията,
- проверете механичните части (дръжки, воали, подравняване) - не се допуска скриване или друг шум.



След цялостно обновяване на апартамента е необходимо да извадите шиетия филм от предната част на прозореца от прозореца. Но имайте предвид, че удряте слънцето за защитен максимум от 10 дни.

За зимния прозорец не promorazhivalis, конструкции засаждане дълбочина на блока на прозореца не трябва да бъде по-малко от 130 мм. от външната част на стената. Но това не е достатъчно, трябва да се третира с мастика. За да постигнете висококачествена инсталация и да получите гаранции, трябва да се свържете с екип от професионалисти.

Бих искал да ви напомня, че винтовите конвейери транспортират устройства за насипни, дребнозърнести, прахообразни, прахообразни материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?Как да се измери хоризонталните, вертикални щори на пластмасови прозорци?
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Монтаж на прозорци от метал-пластмасаМонтаж на прозорци от метал-пластмаса
Инсталиране на устройства за защита на прозорциИнсталиране на устройства за защита на прозорци
Как да изберем подходящите пластмасови прозорциКак да изберем подходящите пластмасови прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
» » Пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com