Прозорци с метално-пластмасов профил

Изглед на профил от метал-пластмаса
Модерен дизайн прозорец, монтиран в нови сгради, различно нарича "прозорец от поливинилхлорид или PVC", "от метал и пластмаса" или "пластмаса", а защото всъщност ние говорим за различни неща.

По този начин при производството на прозорци се използва профил от метална пластмаса, а PVC е само една от съставните части на този профил. Намира се отгоре и служи като обвивка на металния профил, осигурявайки първична топлоизолация. Такива профили се произвеждат от големи строителни марки, които имат възможност да инвестират значителни средства в сложно оборудване и в научно-технологични разработки, които увеличават оперативните възможности на продуктите. Между другото, качеството на PVC дограма е строго контролирана от различни стандарти, и производителите, за да не губят клиенти, се опита да ги съвпадат.

Вътре в PVC е стоманена рамка с комплексна конфигурация. Този дизайн се нарича "метална пластмасова кутия".

Пълнене на профил от метал-пластмаса

Вътре в профила е вложка, която му придава твърдост и е основата за монтажа на фитинги. Тази вложка свързва секциите на прозорците заедно, превръщайки ги в една конструкция.



Производството на вложката струва на производителите много по-евтино от металните пластмасови обвивки. Например, дебелината на стоманата може да бъде в диапазона от 1 до 2,5 мм, така че спестяването на само една партида стоманени ленти е много важно.

Такива евтини метални пластмасови прозорци често се използват в строителството с ограничен бюджет или при издигането на многоетажни сгради. Строителните компании, проверка на качеството на работата, щастлив да поеме "рушвети" и да позволи на такива прозорци, за да работят, въпреки че след известно време на прозореца е напълно в ред, и топлината не говорим изобщо.

Ако говорим за индивидуални поръчки, потребителят е почти не са изправени пред подобни проблеми - компанията, която създаде през прозореца за дълго време, за да се разбере, че тази икономика не е печеливша за бъдещото развитие и прилагането на гаранцията е по-скъпо, отколкото да инсталирате качествено строителство прозорец.

Ако решите да инсталирате прозорец, трябва да се свържете със средна или дори голяма фирма със солиден опит.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасовият прозорец се състои от дизайнаПластмасовият прозорец се състои от дизайна
Основни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонтОсновни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонт
Докове на пластмасови прозорциДокове на пластмасови прозорци
Приложение на врати от пластмасов профилПриложение на врати от пластмасов профил
ПВЦ прозорци и кой профил е по-добърПВЦ прозорци и кой профил е по-добър
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Купуване на прозорци с отстъпка, личен опитКупуване на прозорци с отстъпка, личен опит
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Монтаж на прозорци от метал-пластмасаМонтаж на прозорци от метал-пластмаса
» » Прозорци с метално-пластмасов профил
© 2021 BggeHat.com