ПВЦ прозорци и кой профил е по-добър

Модерни прозорци не само трябва да подчертаят идеално дизайна на стаята или къщата, но и да се различават по отношение на качеството. По правило, пластмасови прозорци, които са изработени от лошокачествен профил, в крайна сметка ще покажат всички свои недостатъци. При закупуване на данните за профила абсолютно не се различават по външен вид от по-високо качество PVC. След няколко години обаче, снежният бял цвят ще стане бледо или напълно бежов, а аксесоарите може да изискват подмяна. Поради тази причина ще разгледаме по-подробно техните предимства и недостатъци. Можете да разберете кой профил е най-подходящ за PVC прозорци.

Какви са профилите на прозорците

Към днешна дата има огромно разнообразие от различни по качество, текстура и ценови профили. Ние ще разгледаме най-популярните и достъпни:

  1. Трикамерен профил с широчина до 62 мм - селекция номер 1.
  2. Четирикамерен профил с широчина до 65 мм;
  3. Петкамерен профил с ширина до 70 мм;
  4. Широкоформатен профил с ширина до 80 мм;
  5. Широкоъгълен профил с широчина до 83 мм - има смисъл в особено студените стаи.

Нашата препоръка

Броят на камерите, въпреки популярната реторика на търговците на топлината на прозорците, не се отразява. Ако имате стандартен апартамент или селска къща, препоръчваме да изберете 3 - 4 камерни прозорци. Няма нужда да плащате свръх.

Фактори, влияещи върху избора на PVC профили

Също така на пазара се предлагат PVC дограма с дву-, три- и четирикамерни двойни стъкла. Много хора се питат: - PVC профил за прозорци, който да изберем? Тя директно зависи от много фактори:

  1. Климатична зона;
  2. Място на инсталиране;
  3. Финансова възможност
  4. Предпочитания на купувачите.

Профилите за PVC дограма също могат да се различават от материалите за производство. По правило се използва поливинил хлорид, но някои компании могат да използват рециклируеми материали за своя собствена печалба. Често е трудно да се определи при закупуване на какъв вид материал PVC профили, но все пак разликата е забележима - това са различни нюанси. Завършените прозорци от рециклируеми материали имат по-бледи бял цвят.

Профилите за PVC могат да се различават по декоративен дизайн:

- правоъгълна форма;

- диамант;



- дъгообразната форма.

Също така днес можете да намерите профили, изработени от pvx почти за имитация на всеки цвят: дърво, метал, ламиниран и др.

Предимства и недостатъци на прозорците

Предимства на PVC прозорци:

  1. Отлична звукоизолация;
  2. Отлична устойчивост на атмосферни влияния;
  3. Показатели за висока енергоспестяване;
  4. Дълъг експлоатационен живот;
  5. Просто внимание;
  6. Качествено изпълнение и отлична издръжливост;
  7. Леко тегло.

недостатъци:

  1. Сложността на ремонта;

Съвети за избор на пластмасови прозорци

Windows pvc кой профил е по-добър, научаваме препоръките на специалистите. Към днешна дата най-висококачествени и популярни са такива компании за производство на PVC дограма:

- Трокал

- Рехау

- Саламандер

- Века -нашата препоръка.

Що се отнася до броя на камерите. Ако живеете в климатичен пояс с умерено-континентални атмосферни условия, можете да изберете между 4-5 камерни профила и 1-2 камерни двойни стъкла. Ако климатичните условия са по-тежки, най-добре е да се използват 5-7 камерни профили и 2 камерни двойни стъкла, които са напълнени със специален енергоспестяващ газ. Що се отнася до цветовата схема, всичко зависи от дизайна на сградата, помещенията и личните предпочитания на клиентите. Успех.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на пластмасови прозорци rehauХарактеристики на пластмасови прозорци rehau
Какви са най-добрите прозорци за поставяне в апартамент, къща, вила, балкон?Какви са най-добрите прозорци за поставяне в апартамент, къща, вила, балкон?
Коментари за kbe пластмасови прозорциКоментари за kbe пластмасови прозорци
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
Алуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратитеАлуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратите
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Пластмасовите прозорци са правилният изборПластмасовите прозорци са правилният избор
» » ПВЦ прозорци и кой профил е по-добър
© 2021 BggeHat.com