Коментари за kbe пластмасови прозорци

Германската компания KBE е един от лидерите в доставката на прозоречни профилни системи на руския пазар. За своята 35-годишна история марката е доказала отличното качество и надеждност на своите продукти. Ако прочетете за всички прозорци на пластмасови ревюта, kbe ще бъде сред най-добрите. Профилните системи на KVE са в идеалния случай подходящи за руските стандарти. Те се произвеждат чрез патентованата зелена технология Greenline, която не позволява използването на такова опасно вещество като олово в състава на продуктите.

Видове профилни системи KBE

Компанията KBE произвежда профилни системи с монтажна ширина 58, 70, 76 и 88 мм. Те са предназначени за различни потребителски нужди и имат индивидуални технически параметри. Принтерът на профили с ширина 58 мм се състои от три типа системи - Etalon, Engine и Etalon +.

  1. Etalon е най-достъпният и достъпен вариант. Профилът се състои от три въздушни камери, включително камера за усилване, дебелината на изолационното стъкло е 34 mm, устойчивостта на замръзване е до -60 ° С.
  2. Двигателят е аналогов на системата Etalon. Той има същите технически параметри, съчетани с широка рамка, има коефициент на устойчивост на топлопредаване, m2 ° C / W - 0.70.
  3. Etalon + - тази система е допълнена от широка рамка с монтажна дълбочина 127 мм, която дава по-висок коефициент на устойчивост на топлопреминаване и ограничава загубите на топлина през ръбовете на отвора на прозореца.

Преди да поръчате пластмасови прозорци на KBE, препоръчваме да прочетете отзивите в тази статия. Мнението на реалните потребители ще ви помогне да направите правилния избор.

Поръчахме три прозореца от профила на стандарта KBE за крайградски район. Ние сме там само през лятото, така че няма специални изисквания за топлината. Хареса ми, че прозорците не се нуждаят от специални грижи, вратите се отварят лесно и гладко. Отвън къщата се трансформира, стаите стават по-леки и по-удобни.

За профилни системи с монтажна дълбочина от 70 мм са избрани: Експерт, Експерт +, Енергия.

  1. Изберете - премия система с елегантни заоблени профилни ръбове. Рамките и крилата тук са пет камери, примката е четири камери, дебелината на двойното стъкло е 42 мм.
  2. Expert - висококачествена система с петкамерен профил, коефициентът на устойчивост на топлопредаване е по-висок от този на системата Etalon - m2 ° C / W - 0.83.
  3. Expert + - тази система е разработена въз основа на най-добрите западни технологии, напълно отговаря на нуждите на руския потребител. Листът е комбиниран с широка рамка, чиято дълбочина на закрепване е 127 mm. Благодарение на тази функция нивото на спестяванията на топлина се увеличава.
  4. Енергията е достъпен аналог на Експертната система. Широката платформа ви позволява да инсталирате плътен двоен стъклопакет с енергоспестяващо стъкло. В допълнение, дебелината на съединителния шев също ще се увеличи, което ще има положителен ефект върху топлината и хидроизолацията.

Избирайки от тази линия от пластмасови прозорци на KBE, обратната връзка с клиентите ще попита за коя стая е по-добре да изберем Енергийната система и кой Select е подходящ.

Ние остъклихме целия апартамент и лоджията с профила на KBE-Expert, направихме всичко постепенно - най-напред в детска стая, след това в кухнята, а накрая в спалня и хол. След като първият прозорец беше заменен, имаше значителна разлика. Стаята беше много по-топла и по-тиха. Хлапето не събуди странни звуци от улицата и можеше да играе спокойно дори и на пода на килима, тъй като сега нямаме течения.



Живеем на втория етаж в панелна къща, а под нас е неакумулирано складово помещение. Подът в апартамента винаги е студен и дори от прозорците имаше цев, както се казва "от всички пукнатини". За нас беше прекалено скъпо да загряваме камина, затова решихме да подкопаем пластмасови прозорци. В нашата ситуация ние бяхме препоръчани с енергоспестяващото стъкло и разширената профилна рамка от KBE. След инсталацията минаха шест месеца, с първите настинки забелязахме как апартаментът стана уютен и по-топъл. Много са доволни, че са избрали тези прозорци, а не други, по-евтини.

Най-новото развитие на компанията е 76 мм прозоречна система. Представлява два вида профили - KBE-76 и KBE-76 Premium.

KBE-76 - петкамерен профил, максимална дебелина на изолационното стъкло - 48 мм, висока топлоизолация, възможност за монтиране на големи капаци от 150х125 см и 110х140 см.

КВЕ-76 Premium - шест-камерен профил, устойчивост на коефициент на пренос на топлина се увеличава до m2 ° C / W - 1.0, се препоръчва за остъкляване на сгради, притежавани терапевтичен уелнес и предучилищна институции. Максималната топлоизолация на тази система се осигурява от допълнителен среден цикъл с високоефективно уплътнение.

Днес, хората, които са поръчали преди няколко години пластмасови прозорци, рецензиите оставят положителни резултати. За няколко години експлоатация, прозоречните конструкции потвърждават високо качество, надеждност и практичност.

Дълги избираме прозорци за нова къща в строеж, опцията, която разработчикът ни предложи, абсолютно никаква. Как мога да поставя трикамерни пакети в двуетажна къща? Търсеха нещо по-надеждно и практично, за да се справят с ниските температури през зимата. Препоръчахме широк шестмерен профил на премията на KBE. Дори въпреки цената, ние я избрахме, защото ни бяха посрещнати с топлинно спестяващи индикатори. Освен това от този профил беше възможно да се правят големи врати без да се натрошават.

KBE-88 мм е най-новата подобрена система, въведена на руския пазар съвсем наскоро. Той въплъщава всички най-добри постижения на компанията в продължение на много години на съществуване. Ширината на монтаж на шестомерния профил е 88 мм, благодарение на което е възможно да се монтира дори трикамерен стъклен агрегат с дебелина 52 мм. Профилът на крилото се допълва от U-образна армировка, а профилът на рамката е затворена армировка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за пластмасовите прозорци на Мон Блан, Калев и други популярни компанииОтзиви за пластмасовите прозорци на Мон Блан, Калев и други популярни компании
Как да изберем пластмасов профил на прозореца?Как да изберем пластмасов профил на прозореца?
Кои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристикиКои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристики
Характеристики на пластмасови прозорци rehauХарактеристики на пластмасови прозорци rehau
Пластмасови прозорци rehau за лятна резиденцияПластмасови прозорци rehau за лятна резиденция
Функционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорциФункционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорци
Разнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbeРазнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbe
Отзиви за пластмасови прозорци rehauОтзиви за пластмасови прозорци rehau
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Кои пластмасови прозорци се считат за най-добриКои пластмасови прозорци се считат за най-добри
» » Коментари за kbe пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com