Разнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbe

Компанията KBE заема една от водещите позиции на руския пазар на пластмасови прозорци. Тази немска фирма е специализирана в производството на профилни системи от 1980 г. насам. Тя беше първата, която приложи метода на екструдиране с висока производителност в производството, което позволи да се създаде пластмасов профил, отговарящ на всички установени изисквания за качество и безопасност.През годините компанията е натрупала неоценим опит, който позволява да се реализират най-интересните идеи в живота. Windows KBE може да се нарече един от най-добрите, както по отношение на производителността, така и при външния дизайн.

Досега Русия е създала две дъщерни дружества със сходно оборудване на KBE. Тези растения правят пластмасови дизайни, които са напълно идентични с оригиналния немски продукт. Един от основните принципи на фирмата е качественият контрол на всички етапи от производството и продажбите на продуктите. Благодарение на това пластмасови прозорци тази фирма получи няколко престижни международни сертификати, потвърждаващи високите характеристики на конструкциите от профила на Kbe.

Видове профилни системи KBE

Профилните системи на kbe се различават по профилната ширина на профила: 58 mm, 70 mm, 76 mm, 88 mm.

Колкото по-широк е профилът, толкова по-високи са неговите свойства за защита от топлина и шумопоглъщане.

Пластмасови системи с ширина на монтажа 58 мм:

  • Etalon - класически профил, чиято форма е усъвършенствана до съвършенство. Състои се от три въздушни камери, единият от които има допълнителна възможност за армиране на стомана. Максималната дебелина на прозореца с двоен стъклопакет, който се доставя с тази система, е 34 мм. Максималният размер на крилото е 150 x 150 см.
  • Двигателят - алтернатива на системата Etalon, има същите технически характеристики. Може да се използва в комбинация с широка рамка.
  • Etalon + - тази система има повишен коефициент на съпротивление при пренос на топлина. Когато профилът се комбинира с широка рамка, загубата на топлина през краищата на отвора на прозореца се намалява няколко пъти.

Описаните пластмасови системи са най-популярните и налични на руския пазар. Препоръчва се да бъдат инсталирани в южните райони на страната, където през зимата температурата на въздуха не достига критични нива. Един от недостатъците на системата е малкият размер на прозореца, който не позволява създаването на широки панорамни структури.

С ширина на профила 70 mm, Kbe произвежда следните системи:

  • Select е премия система, чиято основна разлика е в оригиналното решение на външните контури на профила. Тази изключителна система се произвежда само в немски фабрики. Рамковият и листовият профил имат 5 въздушни камери, импост - 4. Има камера за стоманена армировка. Максималната дебелина на изолационното стъкло е 42 мм.

  • Expert е друга премия система със същите характеристики като системата Select. Освен всички полезни качества, този профил може да бъде допълнен дори с двоен стъклопакет с три стъкла. Това ще увеличи коефициента на спестяване на топлина и ще позволи лесно наблюдение на стайната температура.
  • Expert + - пластмасови конструкции, направени от тази профилна система, имат предимството на широка рамка. Тя е разработена въз основа на най-добрите западни технологии, като се вземат предвид особеностите на руския климат.
  • Енергия - по-бюджетен вариант на всички представени в тази група. Профилът на прозореца и рамката е трикамерна. Но поради ширината на монтажа от 70 мм шевът се оказва достатъчно широк, за да осигури прилична топлоизолация.

Системата kbe позволява инсталирането на двоен стъклопакет с едно енергоспестяващо стъкло.

Профилните системи с монтажна ширина от 76 мм са представени от два вида профили:

  • Kbe_76 - петкамерен профил, максималната дебелина на прозореца с двоен стъклопакет - 48 мм. Замръзващата устойчивост на тази система показва добри резултати до -60 ° С. U-образно укрепване на рамката и крилото.
  • Kbe_76 Premium е шестмерен профил с максимална дебелина 48 мм. В тази система, рамката има затворен армировка което увеличава показателите за якост и надеждност, и дава възможност за конструкция с параметри: 150 х 125 см, 110 х 140 cm, 85 х 235 cm.

Профилната система KBE с монтажна ширина 80 мм е модерен модел на идеален прозорец. Тук компетентно комбинирани технически характеристики и привлекателен дизайн.

Профилът на kbe _88 мм се състои от шест камери, U-образната армировка на крилото и затворената армировка на рамката, максималната дебелина на прозореца с двойни стъкла е 52 мм. Такива проекти се препоръчват за северните райони на Русия, където през зимата има рязък спад на температурите. Тези пластмасови системи са оптималното решение за ефективно енергоспестяване.

Всичко, без изключение, системите KBE имат уплътнение на уплътнителните бримки, съответстващи на правилата на GOST клас А. Това показва, че при прозорци от такъв профил в стаята никога няма да има чернови, мокри помещения и прах няма да се натрупват на перваза на прозореца. В стандартната версия цветът на уплътнението може да бъде черен или сив.



Ако е инсталиран правилно, проектът kbe ще издържи на натоварването от вятър, дори ако строителната площ е много голяма. Когато избирате даден производител, не забравяйте да помислите за професионализма на целия екип, опита от работа с този материал и наличието на документална поддръжка за продукти, аксесоари, консумативи.

Основните предимства на прозорците на KBE

Пластмасовите системи на KBE, подобно на повечето подобни продукти на германското производство, имат редица предимства. На първо място, това е екологична съвместимост. Като суровина се използва висококачествен PVC материал без добавяне на опасни компоненти като олово. Той се заменя с по-безопасно съединение от калций и цинк.

Тази технология Greenline не уврежда околната среда нито в производствения процес, нито по време на изхвърлянето им. За децата, подобряващи здравето, превантивни, предучилищни и училищни институции, се препоръчват прозорци от профила на кобе. Под въздействието на слънчевата светлина този материал не излъчва вредни компоненти, които могат да причинят кожни заболявания, нарушения на дихателната система.

Дълголетието е друг важен показател, за който прозорците на KBE са известни. Производителят дава гаранция за всеки тип профилни системи в продължение на най-малко 40 години. Пластмасовите прозоречни конструкции имат следните характеристики:

  • устойчиви на температурни колебания;
  • Не оставяйте външни шумове от улицата;
  • имат високи показатели за влага и пароизолация поради качествен контур;
  • дълго запазват външния си вид и остават снежнобяла.

Естетическите качества на профилните системи в Централна и Източна Европа също заслужават внимание. Прозорците на красивия бял профил ще украсят фасадата на жилищни и офис сгради.

Някои системи ви позволяват да създадете големи панорамни проекти за веранди и лоджии, които ще ви позволят да се насладите на сезонни промени в природата.

Вратите и прозорците от профила kbe могат да бъдат не само матирани или лъскави бели. За всички, които искат да създадат оригинален и уникален дизайн, компанията предлага услуга за ламиниране на профили. Възможната цветова палитра включва ярки и необичайни нюанси, както и филм, който имитира текстурата на всякакъв вид дървесина. В каталога RAL има над 200 цвята ламиниращ материал, а в каталога RENOLIT можете да изберете цвета и текстурата на дървото.

Прозорците KBE се произвеждат в съответствие със стандарта "енергийно-пасивна къща". Те имат висок индекс на топлоизолация поради многопрофилния профил и възможността за допълнително оборудване с широка рамка. Поради това цената на отоплението на корпуса се намалява няколко пъти.

Монтирането на KBE структури позволява на наемателите да забравят за чужди звуци завинаги, както и прах и насекоми, които могат да проникнат в къщата през отворите с отвори. Конструкциите на прозорците са лесно оборудвани с мрежи против комари, които позволяват проветряване на помещението без неприятни последствия.

Освен това на пет и шестмерни пластмасови системи Kbe е възможно да се инсталират надеждни фитинги против кражби и блокиращи механизми, които да предпазват корпуса от незаконно проникване от прозореца.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Функционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорциФункционалност и безупречен дизайн на пластмасови прозорци
Размери и видове завършени пластмасови прозорци в leur amerleneРазмери и видове завършени пластмасови прозорци в leur amerlene
Коментари за kbe пластмасови прозорциКоментари за kbe пластмасови прозорци
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
Всичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групиВсичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групи
» » Разнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbe
© 2021 BggeHat.com