Характеристики на пластмасови прозорци rehau

Съвременният пазар на строителни материали и компоненти представлява голямо разнообразие от пластмасови прозорци: KBE, Rehau, Veka и много други. Повече от 90 продукта принадлежат на известни немски фирми, които произвеждат пластмасови прозорци за повече от 50 години. Всяка фирма използва иновативно оборудване в своята работа, прилага най-новите технологии и внимателно следи спазването на правилата и регламентите на всички етапи на производството.

Едно от водещите места сред всички производители на пластмасови прозоречни системи е компанията Rehau. Продуктите на компанията се отличават с високо качество, разнообразие от технически решения и приемлива ценова политика.

История на Рехау

Първите продукти под марката Rehau се появяват през 1948 г. в същия град Бавария - Rehau. Тази компания е първата в света, която използва PVC за производство на прозорци. В допълнение към прозорците и входните съоръжения, продуктите на марката се използват широко в производството на медицински мебели.

Първоначално компанията произвежда маркучи за поливане и части за автомобили. През 1958 г. първият пластмасов профил за прозоречни конструкции е създаден чрез екструзия. През 1995 г. Rehau сключиха договори за доставка на материали от въглеродни влакна с представители на космическата индустрия. Впоследствие тези продукти се използват при проектирането на самолетите Airbus.

Към днешна дата компанията има повече от 50 офиса в различни европейски страни.

През 2002 г. в Ramenskoye е открит екструдиращ магазин, а през 2005 г. в Гжел е създадено официално представителство и действащо предприятие Rehau в Русия. Няколко години по-късно офисите се откриват в Самара, Нижни Новгород и Екатеринбург.

Днес технологиите на Rehau се използват успешно в местните предприятия, което позволи на много жители на руските градове да инсталират надеждни качествени пластмасови прозорци на достъпна цена. Тъй като създаването на продукта не изисква изчакване за доставка на профила от Германия, времето на дизайна също е значително намалено.

Рехау произвежда най-добрите енергийноефективни системи за частно жилищно строителство, както и за обекти на сгради. Подобряването на производствения процес доведе до факта, че компанията е постигнала 100 "зелени" енергийни потребности. И днес Rehauproprodolzhaet провеждат политика на прогресивно намаляване на емисиите в атмосферата на вредни вещества.

Видове профилни системи Rehau

Фирмата Rehau произвежда пластмасови прозорци от профилни системи от различни класове и ценови диапазон. Продуктовата гама представлява стандартен и елитен дизайн на класа. В зависимост от климатичните условия, функционалното приложение и бюджетните възможности всеки може да избере оптималния вариант на пластмасови прозорци, врати или прегради.

Повечето профилни системи на Rehau са снабдени с едно- или двукамерен стъклопакет, включващ енергоспестяващо стъкло.

На прозорците можете да инсталирате качествени и надеждни фитинги против кражба, които намаляват риска от незаконно влизане в дома.

БЛИЦ



Класическа профилна система, състояща се от трикамерен профил на прозореца с дебелина 60 мм, двукомпонентно уплътнение и оригинален дизайн. Специфични дизайн придават естетическа привлекателност скосени на 15ordm-C пластмасови Пръчки от предната страна на структурата. Прозорците на този профил са идеални за вили и вили, където не се изисква подобрена термична защита, както и за райони с горещ климат. Възможно е да се създаде студено глух остъкляване на строителни площадки за складови или офис цели. От профила създават както прозорци, така и интериорни врати, включително преградни стени. Стабилното качество и ниската цена са основните предимства на системата Blitz.

EURO-Design

Най-достъпната и практична система, състояща се от трикамерен профил с ширина 60 мм. Аналогова система Rehau BLITZ, вероятно стоманена армировка на централната камера. Формата на прозорците от този профил може да бъде всяка, в зависимост от архитектурните особености на сградата и желанията на клиента. Благодарение на двукомпонентно уплътнение с припокриване 8 мм навън и вътре в праха, водата и студеният въздух никога няма да проникнат в стаята. След като сте избрали оригиналната форма и цветове на прозореца от профила на Rehau EURO-Design, можете да подредите ярки акценти или хармонично да влезете в прозореца в цялостния стил на къщата.

Тази система се използва както за създаване на пластмасови прозорци, така и за балконски врати, панорамни остъкления.

SIB

Разширена премия система. Широчината на профила е 70 мм, три камери с възможност за стоманена армировка на централната камера, двукомпонентно уплътнение. Допълнителна камера в профила - "термоблок", за подобряване на топлинно спестяващите свойства на конструкцията.

Тази система е идеална за северните ширини. Такива пластмасови прозорци са в състояние да задържат топлина в апартамента, дори ако на улицата 60ordm-C слана. Оперативните характеристики на системата се потвърждават от изследването на Изследователския институт по строителна физика на RAASN. На видимите лица с радиус от 15 мм заоблени ъгли се създава по-елегантен дизайн.

DELIGHT

Прозорец система прозорец на лукс, лидер на продажбите в цяла Русия. Петкамерен профил с ширина 70 мм с повишен коефициент на термична защита, двукомпонентно уплътнение, скосен декоративен панел. Основната разлика в тази система е намалената ширина на профила, поради която светлинният отвор става по-широк. Краищата на профила тук са заоблени, което дава на дизайна специална елегантност и уникалност. Такива системи често се използват при високо строителство, както при построяването на нови сгради, така и при реконструкцията на стари сгради.

BRILLANT

Система, която отговаря на всички естетически изисквания на елитното строителство. Тя позволява използването на петкамерен профил с ширина 70 mm или шестмерен профил с ширина 80 mm. Благодарение на наличието на специални екстремни камери е възможно да се монтират тежки антифризски фитинги на такива пластмасови прозорци.

За създаването на големи панорамни прозорци ще е необходима допълнителна стоманена армировъчна рамка и крило. Тези прозорци са идеални за поддържане на естествен микроклимат в стаята, поради което те се препоръчват за инсталиране в детски и лечебни заведения.

INTELIO

Едно от най-новите иновационни разработки на компанията Rehau. Системата е петкамерен профил с монтажна ширина 86 мм. Благодарение на разширената дълбочина на отстъпката в крилото става възможно да се монтира двоен стъклопакет с ширина до 66 мм. Продуктите от този профил са не само най-топлите, но и гарантират максимална защита срещу звукови стимули. За днес това е един от най-мълчаливите прозорци от всички съществуващи, имат звукоизолиращ фактор от 36 dB. Възможно е да се създават прозорци от профила с красив ефект на гланцирана повърхност.

GENEO

Едно напълно ново уникално развитие на компанията, което експертите нарекоха реален пробив в областта на строителството на прозорци. В основата на профила патентованият наноматериал е RAU-FIPRO влакно. Той има високи свойства на еластичност и якост. Това напълно премахва необходимостта от допълнителна стоманена армировка дори при създаване на големи площи. Системната дълбочина на шестомерния профил е 86 мм, което прави възможно монтирането на тежък енергоспестяващ или двоен стъклопакет. В сравнение с дървена дограма, Прозоречни блокове пластмасов профил Rehau GENEO се намалят топлинните загуби до 76. Шумоизолация с такива прозорци ще се увеличи два пъти. Можете да поръчате специални звукоизолирани прозорци с ниво на звукоизолация до 40 dB. Дори ако прозорците пренебрегват натоварената магистрала, стаята винаги ще бъде тиха, удобна и нищо не може да предотврати спокойна почивка.

Предимства на профилните системи Rehau

В сравнение с други европейски аналози, пластмасовите профилни системи Rehau предлагат следните предимства:

  • нивото на топлоизолация на профила е от 0.64 m 2 ° / w до 1.05 m 2 ° / w. Колкото повече камери в профила, толкова по-висок е коефициентът на термична защита;
  • звукоизолация на най-добрите профилни системи Rehau съответства на клас 5 в съответствие с европейските стандарти;
  • гаранционният срок за експлоатация на пластмасови прозорци е 40 години. По време на фазата на изпитване беше доказано, че този последен срок достига 60 години в последните профилни системи на Rehau;
  • Двуцикленото запечатване надеждно защитава помещението от течения, прах и мокри утайки. Тя гарантира максимално здраво прилепване на листа към рамката по целия периметър;
  • като например инсталирането на допълнителни подсилени заключващи механизми, дължащи се на преместването на оста на инструменталния жлеб с 13 mm;
  • Неограничените възможности за решения за цветни и текстилни профили позволяват създаването на необичаен и оригинален интериор;
  • всички видове профилни системи Rehau имат идеално гладка равна повърхност, която е лесна за почистване;
  • Системите са подходящи за всякакви обекти или жилищни сгради със стандартни изисквания за монтаж както на бели пластмасови прозорци, така и на цветни модели, които повтарят структурата на дървото.
  • по желание на клиента всички пластмасови системи са оборудвани с мрежи против комари, ограничители за крилото, прозоречни первази, калай и пластмасови наклони.

В допълнение към прозорците Rehau може да се прочете в нашата статия "Отзиви за пластмасови прозорци Rehau".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристикиКои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристики
Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?
Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?
Пластмасови прозорци rehau за лятна резиденцияПластмасови прозорци rehau за лятна резиденция
Разнообразие от тръби за отоплителна системаРазнообразие от тръби за отоплителна система
Отзиви за пластмасови прозорци rehauОтзиви за пластмасови прозорци rehau
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Кои пластмасови прозорци се считат за най-добриКои пластмасови прозорци се считат за най-добри
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Критерии за избор на качествени прозорци за пластмасови жилищаКритерии за избор на качествени прозорци за пластмасови жилища
» » Характеристики на пластмасови прозорци rehau
© 2021 BggeHat.com