Пластмасови прозорци rehau за лятна резиденция

REHAU е известен като един от най-добрите производители на PVC профилни конструкции. Продуктите на тази фирма са много популярни и се използват навсякъде. Подходящи пластмасови прозорци Rehau и за страната. Сред огромния избор можете да намерите идеалния дизайн за прилична цена.

Характеристики на прозорците Rehau

Пластмасови прозорци Rehau за лятна резиденция Компанията е основана през 1948 г., а в началото на 2000 г. дойде на руския пазар, но дългогодишен опит в тази област - не само предимство на тази фирма. Прозорците на компанията имат няколко osobennostyamii сега ние не говорим за защита на зашеметяващ топлинна производителност и звукоизолацията (тя може да се похвали на всички висококачествени прозорци), както и за това, което отличава тази компания от стотиците други.

подсилване

Тази дума е метална вложка, която е в средата на профила. Това придава структурна здравина и стабилност на размерите: неармирани пластмасово остъкляване в състояние да издържат теглото на който може да достигне до няколко стотици килограма.
Усилването може да се извърши в U-образна и затворена форма. Първата форма е по-евтина и по-малко практична, втората е сравнително скъпа и много издръжлива.

;

Някои профили на REHAU използват подсилване на специалната форма - G-образна.

По отношение на индикаторите за стабилност тази форма е малко зад площада, но има и друга характеристика. Единият край на вложката образува един вид въздушна камера. Тази мярка позволява малко увеличение на шумоизолацията и топлинната защита при използване на същото количество материал, без да се претегля профила и да не се увеличава неговата цена.

Текстура от пластмаса

За производството на прозорци Rehau се използва специална пластмаса. Плътността му е малко повече от обичайното. Оказва се, че пластмасовите полимери са възможно най-близо една до друга.
На физическите свойства на тази функция не засяга особено, но значително улеснява грижите. Тъй като повърхността на профила е много гладка, трудно е да се улавят мръсотия и прах. Замърсяването не се абсорбира в пластмасата, но остава на повърхността. За да ги премахнете, е достатъчно да изтриете профила с леко навлажнена мека кърпа.
В допълнение, тази текстура, както и отличното качество на пластмасата, не позволяват профилът да пожълтява на слънце. Въз основа на тези два показателя, можем спокойно да кажем, че пластмасовите прозорци Rechau за летни къщи са най-непретенциозните в грижите.

компактор

За да се предотврати издуването на пукнатините, по целия периметър на листа и светлоотварящия отвор се използва еластична лента, наречена уплътнител. Всеки производител на прозорци предлага своите модели от тази част. Всяка година се провеждат различни експерименти, чиято цел е да се създаде идеалната форма на уплътнителя и да се избере оптимален материал за неговото създаване.
Фирма "Рехау" отдавна се е появила от тази надпревара, защото печатът й е считан за стандарт на качеството. Има две венчелистчета, които предотвратяват бързото избърсване.

За разлика от повечето други модели, комботорът на Rehau няма кухо пространство, което обикновено се използва за увеличаване на експлоатационния живот. В случай на избърсване на уплътнителя с кухо пространство, в него може да се натрупа влага.

Тази влага замръзва в студа, като по този начин не се позволява тясно затваряне на прозореца. Освен това, поради водата, гъбата може да се образува на повърхността на прозореца и склоновете.

Важни характеристики на прозорците на Рехау

Система (дълбочина на инсталиране)

Профили с различна дълбочина на монтажТози термин се отнася до разстоянието от едната страна на профила до другото. От дълбочината на монтаж, топлоизолационните свойства на прозореца силно зависят.
Освен това, според този показател се определя дали този или този профил е подходящ за строителство в селски къщи, тъй като в много лятни къщи дебелината на стените не е много голяма. Прозорецът трябва да бъде поне два пъти по-тънък от стената, в която ще бъде монтирана, в противен случай профилната система ще бъде нестабилна.
Според GOST 30674-99 "Прозоречни блокове от PVC профили", минималната ширина на монтаж на прозоречния профил е 58 мм. Всички продукти на Rehau отговарят на това изискване.

Брой камери

Профили с различен брой камери

В секцията на профила можете да видите няколко дяла. Хоризонталните прегради служат за стабилност, вертикални - разделят профила на камерите. Колкото повече камери в профила, толкова по-топло ще бъде в стаята.
Минималният брой камери е 3. Всички профили на фирмата Rechau отговарят на тази норма.

Топлоизолация

За цифрова индикация за нивото на топлинната защита се използва индекс на устойчивост на топлопредаване или подобен коефициент. И двата параметъра се определят от формулата: температурата на вътрешната стена се изважда от температурата на външната стена на профила, след което тази разлика се дели на плътността на топлинния поток вътре в продукта. Резултатът е число, измерено в m2 ° C / W. Колкото по-голям е броят, толкова по-добре профилът запазва топлината и предотвратява проникването на студен въздух в помещението.
За обозначението единиците не се използват.

Вътрешна безопасност



Тъй като дача принадлежи към помещенията с продължителна липса на собственици, защитата срещу хакерството играе огромна роля. В зависимост от пробивките прозорците са разделени на три класа.

Третият клас се присъжда на най-безопасните прозорци, такива системи са особено необходими за първите етажи на сградите.

Класове на пробивките

Инструменти за увеличаване на профила за сигурност на профила могат да бъдат специални фитинги. Тя е създадена специално, за да се предотврати неразрешено влизане в дача, в повечето случаи има по-здрава рамка и механизъм.

Устойчивост на въздух и вода

От такива проблеми, като течения в къщата или висока влажност, ще бъдете спасени от уплътнителя Rehau. Но това не е единствената мярка, която значително увеличава стабилността на профила в атмосферните явления. Уплътнителната лента е монтирана на периметъра на целия профил, особено на кръстопътя на няколко части, т.е. в ъглите. Възможно е да има и пропуски. Запечатващите вериги, които за предпочитане са две или повече, предотвратяват този проблем.

Модели на прозорци Rechau за лятна резиденция

REHAU BLITZ

BLITZ прозоречната система е най-популярна за остъкляване вила. Той съчетава всички основни предимства на тази компания и достъпна цена. Този профил е подходящ за тези, които искат да получат отлично качество, но не искат да инвестират в него много пари.
Системна дълбочина: 60 ​​мм
Брой камери: 3 камери.
Топлинна изолация: коефициентът на устойчивост на топлопредаване (CST) не е по-малък от 0,63m2 ° C / W.
Безопасност при взлом: подсилени фитинги
Водоустойчивост и въздух: два уплътняващи контура.

REHAU ЕВРО-ДИЗАЙН

По принцип този профил не се различава много от предшественика си. Той има отлична топлоизолация с относително малък брой въздушни камери и монтажна ширина.

Две уплътняващи вериги са надеждна преграда за течения, влага и прах.
Системна дълбочина: 60 ​​мм.
Брой камери: 3 камери.
Топлоизолация: КСТ не по-малко от 0,64м2 ° С / Вт.
Безопасност при взлом: подсилени фитинги.

REHAU SIB-DESIGN

Този модел е подходящ за райони, където са възможни силни температурни промени. Максималната допустима амплитуда на температурните колебания е 60 ° C. Това означава, че ако една нощ температурата извън прозореца падне от + 30 ° C до същата отрицателна стойност, прозорците няма да загубят своята форма и свойства.
Дълбочина на системата: 70 мм.
Брой камери: 3 камери.
Топлоизолация: KSTne по-малко от 0,71 m2 ◦C / W.
Безопасност при взлом: подсилени фитинги.
Устойчивост на въздух и вода: две уплътняващи уплътнения.

REHAU DELIGHT-DESIGN

Ако искате да направите дача си особено светлина, тогава тази система от профили просто няма равен. Разрешава се да се увеличи площта на светлинния отвор, без да се загубят всички положителни характеристики. Средно с такъв профил къщата получава още 10 светлини.
Тази функция ще бъде полезна за веранда, тераса или беседка.
Дълбочина на системата: 70 мм.
Брой камери: 5 камери.
Топлоизолация: КСТ не по-малко от 0,8м2 с / вт.
Безопасност при взлом: подсилени фитинги.
Водоустойчивост и въздух: два уплътняващи контура.

REHAU ВРИЛИНТ-ДИЗАЙН

Този дизайн е по-подходящ за сгради от първокласен клас. Съществува много голям коефициент на устойчивост на топлопредаване, което прави тези прозорци по-подходящи за лятната резиденция, която ще се използва целогодишно. Ако сте в дача само през лятото, поставянето на такъв скъп профил е просто непрактично.
ВРИЛАНТ-ДИЗАЙН има специална форма на армировка, която осигурява допълнителна въздушна камера.
Системна дълбочина: 70-80 мм.
Брой камери: 5 (6) камери.
Топлоизолация: KSTne по-малко от 0,79m2 ° C / W.
Безопасност при взлом: подсилени фитинги
Водоустойчивост и въздух: два уплътняващи контура.

REHAU INTELIO

Този профил има увеличена ширина, която ви позволява да инсталирате в него мулти отделение със специално стъкло. В резултат на това можете да увеличите шумоизолацията на прозореца наполовина. Това е особено полезно, ако даката се намира близо до града, а шумът на улицата е много забележим.
Системна дълбочина: 86 мм.
Брой камери: 6 камери.
Топлинна изолация: KST не по-малко от 0,95m2 ° C / W
Безопасност при взлом: до клас 3.

REHAU GENEO

Такива прозорци принадлежат към луксозния клас. Те са създадени по иновативна технология, която изключва използването на метал. Фиброоптичният материал RAU-FIPRO е изцяло заменен с стоманена армировка и увеличава параметрите на топлоизолацията и звукоизолацията.
Системна дълбочина: 86 мм.
Брой камери: 5 камери.
Топлоизолация: KSTne по-малко от 1.05 m2 c / w.
Замразена безопасност: от клас 2.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за пластмасовите прозорци на Мон Блан, Калев и други популярни компанииОтзиви за пластмасовите прозорци на Мон Блан, Калев и други популярни компании
Как да изберем пластмасов профил на прозореца?Как да изберем пластмасов профил на прозореца?
Кои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристикиКои пластмасови прозорци са по-добри за избор на производители, характеристики
Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?
Характеристики на пластмасови прозорци rehauХарактеристики на пластмасови прозорци rehau
Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?
Разнообразие от тръби за отоплителна системаРазнообразие от тръби за отоплителна система
Отзиви за пластмасови прозорци rehauОтзиви за пластмасови прозорци rehau
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Кои пластмасови прозорци се считат за най-добриКои пластмасови прозорци се считат за най-добри
» » Пластмасови прозорци rehau за лятна резиденция
© 2021 BggeHat.com