Отзиви за пластмасови прозорци rehau

Германската фирма Rehau произвежда пластмасови прозорци от 1969 г. насам. Това е една от първите марки, добре установени на пазара за проектиране на прозорци. В интернет, отзивите за пластмасовите прозорци Rehau от потребителите са различни, както положителни, така и отрицателни.

Мнението на хората относно характеристиките на производителността се формира не само от качеството на профила и стъклената единица, но и от работата на инсталационния екип. Rehau произвежда няколко типа профили от "стандартния" клас до "диамантения" клас.

Видове пластмасови системи Rehau

BLITZ (стандартен) - трикамерна профилна дълбочина на монтаж 60 мм, двоен стъклопакет, двойно уплътнение. Профилът има привлекателни естетични свойства, дължащи се на оригиналната топка, чийто ъгъл е равен на 15 °.

Този профил има ограничения за размера, които са по-строги от тези на други профили, но тези ограничения не важат за стандартни прозорци. Профилът е тънък и мек, разстоянието между стъклата е тесен. В резултат на това кондензатът се утаява около краищата на стъклото.

SIB-Design (премия) - многокамерен профил с допълнителен термоблок, двукамерен топлоизолиращ прозорец с двоен стъклопакет. Тази система е предназначена специално за руските студени ширини.

Бях много доволен от прозорците. Не се изпотявайте, дори когато на първия етаж работи само топъл под. Сега, колкото повече не се потят, тъй като батериите са инсталирани.

Преди да инсталирате в апартамента пластмасови прозорци Rehau, обратна връзка също се препоръчва да се чете.

Качеството не съответства на цената, цветът на пластмасата не е чисто бял, но с жълто, уплътнителят на прозорците, вместо поръчаното сиво, черно, гумените ленти не се вписват плътно към стъклото.

Термо-дизайн - четирикамерен профил, дълбочина 60 мм, голяма камера за усилване, енергоспестяваща стъклена опаковка от три чаши. Рамките и клапите на тази система осигуряват сгъваема нагъвка, за да осигурят дренаж.

Windows се сглобяват качествено, няма претенции към производителя. Прозорците с двоен стъклопазъм изглеждат добре запечатани към стъклото, рамката между стъклата е чиста, без ръжда. Къщите са много топло сега, те не взривяват никъде. Прозорците са лесни за почистване, няма трудности. Старите прозорци, които бяха преди Реау, се отвориха. Но нови без отворен шум. През зимата е много топло, уютно и тихо.

Delight Design (лукс) - петкамерен профил с повишен коефициент на термична защита. Поради увеличаването на отварянето на светлината поради намаляването на височината на профилната конструкция стаята става 10 по-лека. Белият цветен печат прави дизайна по-стилен и елегантен. На тези пластмасови прозорци прегледите на Rehau са предимно положителни, тъй като системата Delight Design има идеално съотношение цена-качество.

Стаята ни се е променила непризнато, стана много по-лека и по-топла. Много доволен от качеството на прозорците и монтажа. Основното е, че вечер не можете да чуете уличната сумрак и сутринта не можете да чуете звуковите сигнали на автомобили, безнадеждно забити в задръстване, а вятърът не ходи в завесите. Ние сме щастливи!

Проектът Euro 60 е трикамерен профил с конструктивна дълбочина от 60 мм, прозорец с двоен стъклопакет с дебелина 33 мм, широка кабина за армиране, възможност за инсталиране на надеждни антифриз.

Такива прозорци вече са ни служили вече пет години. Радваме се, че те са избрани от целия обхват. След толкова много време те не са загубили своите предишни качества - звукоизолация, сила, надеждност. Никъде не се надуват, дръжките и контурите не се разхлабват.



70 евро-Дизайн профил пет камера с структурната дълбочина 70 mm, звук клас 5, двойно стъкло с дебелина 42 mm, с подобрен капак модерен дизайн. Тези прозоречни системи се препоръчват за остъкляване на енергоспестяващи помещения, изискващи висока шумоизолация.

Поръчаха три такива прозореца в кабинета. Шкафовете са много топло, звукът от преминаващите автомобили не е разсейващ. Въглероден моноксид и прах не влизат в стаята. Достойно качество на достъпна цена. Аз препоръчвам.

Брилянтен (диамантен) - шест или петкамерен профил, дълбочина на вграждане 70 и 80 мм, двукамерен изолационен шумозаглушител, повишена сигурност благодарение на подсилени заключващи устройства, изключителни цветови решения. В точките за закрепване на фитингите има допълнителни камери, подсилени с армировка, ревюта за пластмасови прозорци Rehau Brilliant могат да бъдат намерени такива:

Прозорците имат забележителни характеристики: подобрена топлоизолация, звукоизолация, защита срещу крадци, въздух и водоустойчивост. Всички качества на практика бяха потвърдени. Прозорците бяха наистина топло, проверихме го, когато зимната слана беше минус 25 градуса. А през лятото бяха напълно готини. От себе си все още мога да добавя оригинален, елегантен дизайн. От улицата изглеждат много хубави, не груби и тромави, като съседите.

LIGNOTHERM-дизайн - комбиниран профил за ценители с екологично качество, четири въздушни камери и облицовка от естествено дърво, дълбочина на системата 72 мм, двоен стъклопакет, идеално гладка гланцирана повърхност. Благодарение на дървената облицовка по периметъра на рамката, топлоизолационните свойства на конструкцията се увеличават. Цветът на дървения капак може да бъде избран в съответствие с интериора и личните предпочитания.

Прозорците са елегантни и практични. Идеален за вашата къща. От дърво, ние не искахме да се поставят, защото те се нуждаят от постоянна грижа, импрегниране, боядисване и обикновени пластмасови изглежда прекалено груб в комбинация с тухлена зидария. Мисля, че тази опция е оценена от много собственици на къщи и вили от дърво и червена тухла.

Днес Rehau продължава да работи върху съвременни иновативни системи, които могат да отговорят на нуждите на най-предубедения клиент.

Съвсем наскоро има системи GENEO и INTELIO, които нямат аналози в целия свят по отношение на такива параметри като звукоизолация - топлоизолация - пропускливост на въздуха - водоустойчивост - защита срещу счупване.

Предимства на профила на прозореца Rehau

При избора на конкретен дизайн за апартамент, селска къща или офис е важно не само да се вземат предвид потребителските мнения, пластмасовите прозорци на Rehau имат няколко предимства в сравнение със същите немски партньори, които го превръщат в топ позиции в продажбите. Основното предимство на профила на Rehau е качеството на пластмасата. Тя напълно отговаря на стандартите за екологично качество, надеждност и безопасност, предвидени в законодателни актове на ГОСТ.

Съвременните системи са оборудвани с увеличени защитни механизми, които предотвратяват незаконното влизане в жилището от прозореца. Всички без изключение, прозорците Rehau са стандарт на стил и елегантност. Профилните и стъклени перли имат гладки очертания, което прави дизайна на прозореца уникален. Две лотос уплътнение между вратите и рамката не позволява дори най-малките частици прах, за да влязат в залата, както и отлична защита срещу въздушни течения и влага. Друга отличителна черта на всички профили Rehau е идеално гладка, лъскава повърхност, която е лесна за почистване и не привлича прах като текстурирани или матово покритие профил.

Избирайки някоя от системите Rehau за вашия дом, вие ставате щастлив собственик, уютен, топъл и красив дом.

Windows ще преобрази фасадата и интериора на помещението и ще донесе функционалността й до състояние на съвършенство. Независимо дали става дума за проучване, детска стая или фитнес зала, с пластмасови прозорци, винаги ще има удобно време.

Можете да оставите мнението си за тази прозоречна компания на нашия уебсайт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?
Характеристики на пластмасови прозорци rehauХарактеристики на пластмасови прозорци rehau
Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?
Пластмасови прозорци rehau за лятна резиденцияПластмасови прозорци rehau за лятна резиденция
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Кои пластмасови прозорци се считат за най-добриКои пластмасови прозорци се считат за най-добри
Коментари за kbe пластмасови прозорциКоментари за kbe пластмасови прозорци
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Пластмасови прозорци rehau цени на разположениеПластмасови прозорци rehau цени на разположение
» » Отзиви за пластмасови прозорци rehau
© 2021 BggeHat.com