Как да не се бърка при избора на прозорци PVC

Сега няма недостиг на PVC прозорци на пазара за пластмасови прозорци, така че изборът и поръчването на съвременни пластмасови прозорци за потребителя може да бъде истински проблем. На клиента се разнася огромно количество информация, а понякога и противоречива. Как да не се удави в този океан? Как да изберем правилните PVC прозорци, които ще ви помогнат да живеете в комфорт и топлина от много години и да не съжалявате, че изразходваните за тях пари? Какво да търся при избора на прозорци?

Не забравяйте, че качеството на прозорците зависи от три компонента:

- Качеството на компонентите на самия прозорец: прозорци или стъклопакети с двоен стъклопакет, уплътнения, фитинги, профили;
- качество на сглобяването;
- Качеството на инсталацията.

Преди всичко обърнете внимание на присъствието на производителя на съответните сертификати за профили, уплътнители, стъкло и аксесоари. Само ако тези сертификати са налични, можете да сте сигурни в тяхното качество и годност за употреба. Тук са германските прозорци Trocal е добър пример за качествени продукти. Можете да поръчате немски прозорци на сайта knatsk.ru.



Различните производители са разработили редица профили, които имат дизайнерски характеристики и дават различни индикатори за топло и звукоизолация. Обърнете внимание на това.

Качествените профили, като KBE, имат отличителна маркировка, приложена по метода на щамповане с интервал от един метър. Тази маркировка в монтирания прозорец се вижда на тази равнина на рамката, която не се вижда, когато е затворена. Ако имате такава маркировка, не можете да се съмнявате в качеството на прозорците.

Ето някои практически съвети, които да ви помогнат да не правите грешка:

- Прочетете целия списък на предложените продукти и пълен списък с допълнителни услуги;
- Попитайте представителите на компанията най-малко за видео, за да видите самата продукция. Видеото ще помогне да се оцени културата на производство, съгласуваността на технологичния процес, складовете и т.н.
-Прочетете отзиви за избраната от вас фирма, снимки на готови обекти;
- Научете за условията на гаранцията за продукта и за инсталацията му, тъй като те могат да се различават;
- разберете кой инсталира готовите продукти и дали имат лиценз за това;
- Определянето на разходите за прозорците и доставката незабавно уточнява дали това включва разтоварване и повдигане на пода;
- Избирайки от много компании, предпочитайте компанията, която има свое собствено производство и която предоставя подобни услуги повече от година.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Купуване на прозорци с отстъпка, личен опитКупуване на прозорци с отстъпка, личен опит
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Пластмасовите прозорци са правилният изборПластмасовите прозорци са правилният избор
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Как да изберем подходящите пластмасови прозорциКак да изберем подходящите пластмасови прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Как да направите правилния избор при поръчване на PVC прозорциКак да направите правилния избор при поръчване на PVC прозорци
» » Как да не се бърка при избора на прозорци PVC
© 2021 BggeHat.com