Евтини прозорци как да се разграничат фалшификати

Съвременният руски манталитет винаги оставя своя избор за евтини стоки. И в същото време хората не винаги обръщат внимание на такива характеристики на продукта като "качество на цената".

Особено важен е този въпрос при избора на пластмасов прозорец. В края на краищата евтиният пластмасов прозорец е първият знак, че той се произвежда с нарушение или промяна в технологията, което не винаги показва неговото качество. Например, при използването на некачествен PVC профил в пластмасовия прозорец, където дебелината на профила е много по-ниска от стандартната, съществува риск от намаляване на топлоизолацията на пластмасовия прозорец. Ето защо, експертите съветват закупуването дори на евтини рамки само от най-известните марки, които включват VEKA, KBE, Rehau, Salamander и Trocal. Кой си поръчал прозорци тук, разбира разликата.

В допълнение към евтиния профил можете да вземете евтин прозорец с двоен стъклопакет. Но тук е необходимо да се вземат под внимание и няколко нюанса. На първо място, евтиността на прозореца с двоен стъкло зависи само от качеството на самата стъкла. Следователно, ниската цена на прозорците с двоен стъклопакет показва само лошо качество на стъклото. Това стъкло има голямо изкривяване, както и слаба прозрачност. В допълнение, специалистите много често наблюдават ситуацията, когато евтините стъклени опаковки не използват много висококачествен уплътнител, който причинява кондензация. Много лошо в този случай е фактът, че този проблем не преминава сам и в крайна сметка трябва да промени целия пакет. Поради това прозорците с двоен стъклопакет трябва да бъдат закупени само от известни производители, които осигуряват дълъг гаранционен срок.



При инсталиране на прозореца, също е необходимо да се обърне внимание на евтината хардуерна техника. В края на краищата, евтин хардуер е 100 обикновени китайски желязо, което не е трайно. В тази връзка, много експерти смятат, че купуват аксесоари за пластмасови прозорци от немската или австрийската (като AUBI, Maco и Roto) производителите можете да бъдете сигурни, че ще получите висококачествени аксесоари.

В случай, че след инсталирането на пластмасов прозорец заради него започва да изстива студено от улицата, можете спокойно да кажете, че проблемът е в самия профил. В края на краищата, тя се състои не само от пластмаса. Също така вътре има малък стоманен профил, чието качество зависи не само от качеството на самия прозорец, но и от неговата геометрия. Ето защо, от прозореца с икономичен стоманен профил винаги трябва да чакате проблеми.

По време на монтажа на европрозорци също е възможно да се спестят значително. Но в този случай е необходимо да се вземе предвид, че по-малко количество пяна и използването на евтини материали по време на инсталацията не може да бъде наречен на всички спестявания. В крайна сметка, поради лоша монтаж на пластмасови прозорци в кратък период от време, много са изправени пред следните предизвикателства: появата на мухъл по склоновете на прозорците и духаше по периметъра на прозореца. Ето защо, независимо от качеството на самия прозорец, инсталирането играе много важна роля, което може да доведе до различни проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасовият прозорец се състои от дизайнаПластмасовият прозорец се състои от дизайна
Кои пластмасови прозорци се считат за най-добриКои пластмасови прозорци се считат за най-добри
Пластмасови прозорци с прозорецПластмасови прозорци с прозорец
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
Дървени прозорциДървени прозорци
Пластмасовите прозорци са правилният изборПластмасовите прозорци са правилният избор
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
» » Евтини прозорци как да се разграничат фалшификати
© 2021 BggeHat.com