Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?

Модерните пластмасови прозорци правят много по-лесно замяната на стъкленото устройство. Сега можете да го направите със собствените си ръце и в рамките на няколко минути. Не мисля, че заместването на изолационните стъкла в пластмасови прозорци е прашна работа. Няма да остане кал.

Как да премахнете прозореца с двоен стъклопакет?

Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец? За да направите това, имате нужда от длето или шпатула. Също така, за удобство, въоръжете се с малък гумен чук, но можете да го направите без него. Не забравяйте да носите защитни пломби.
В случай, че прозорец с двоен стъкло има голяма площ или в неговия дизайн осигурява повече от две стъкла, помолете някой да ви помогне. Големите прозрачни структури могат да тежат до 100 килограма, за да се справят с демонтирането им, няма да е лесно.
Дискът е необходим за отстраняване на малки наслоявания по периметъра на прозореца с двоен стъклопакет. Тези подложки се наричат ​​шпатиками и служат, за да се гарантира, че стъклото е здраво в рамката. Също така този детайл носи декоративна функция.

Започнете най-добре да разглобите шпатула отстрани.

Поставете острият край на инструмента в съединението на шпатула и основния профил. Кликнете върху дръжката на длето или го почукайте с гумен чук. По този начин издърпайте шпатулата от жлеба. В бъдеще премахнете тази защитна част ще бъде много по-лесно.

Ако използвате същия шпиц когато инсталирате нови прозорци най-добре е да ги номерирате или просто да отбележите на коя страна стоят. Всеки детайл се извършва по индивидуална мярка. Ако те са объркани на кръстопътя на прозореца с двоен стъклопакет и основния профил, може да има малки пролуки, които силно ще засегнат термичната защита на конструкцията.
След този етап стъкленият модул вече няма да бъде закотвен в основната рамка, може да бъде изваден, като леко избута конструкцията отстрани на улицата. Може да ви помогне малко.
Старият прозорец с двоен стъклопакет трябва да бъде поставен върху мека повърхност в хоризонтално положение.

Как да премахнете счупеното стъкло?



Това е повреда на стъклото е основната причина, поради която е необходимо да се замени изолационната стъкло в пластмасови прозорци. В този случай трябва да се предпазите от остатъци. Носете плътни защитни ръкавици и близо до прозореца поставете плат или памучен плат.

Ако е възможно, опитайте да премахнете всички остатъци, които могат да попаднат в интерстициалното пространство. Така че има по-малка вероятност те да паднат на пода.

Във всички останали случаи разглобяването на счупено стъкло не разграничава нищо от всичко.

Как да инсталираме нов прозорец с двоен стъклопакет?

Монтиране на прозорци с двоен стъклопакетВ някои случаи може да е необходимо да се подравни структурата. За да направите това, използвайте малки гумени обувки. Те трябва да бъдат инсталирани в долната част на профила.
След това се поставя нова прозрачна структура.

Малко поддържайки прозорците с двоен стъклопакет, фиксирайте шпагата отстрани. За да ги настаните в специален канал, може да се наложи да използвате гумен чук. След това инсталирайте тази част отдолу и отгоре.
Това завършва инсталацията. Сега знаете как да вмъкнете прозорец с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец и можете сами да го направите.

Как да заменим видеоклипа с двоен стъклопакет

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Смяна на стъкло и аксесоари в пластмасов прозорецСмяна на стъкло и аксесоари в пластмасов прозорец
Как да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорецКак да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорец
Основни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонтОсновни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонт
Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Как да не замразите през зиматаКак да не замразите през зимата
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Щори за пластмасови двойни стъклаЩори за пластмасови двойни стъкла
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
» » Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
© 2021 BggeHat.com