Как да премахнете прозорец с двоен стъклопакет от рамка

Как да премахнете прозорец с двоен стъклопакет от рамка

В момента развитието на съвременната технология стигна до извода, че са измислени пластмасови прозорци. Тези прозоречни системи имат достатъчно висока якост, лесно се обслужват и са много лесни и удобни за използване. Ако е необходимо, пластмасовите прозорци могат да бъдат демонтирани, за да се извършат ремонтни работи. Един от най-важните моменти при демонтирането на прозореца е отстраняването на прозорците с двоен стъклопакет.

Преди да започнете да премахвате прозорците с двоен стъклопакет, трябва да отделите прозореца от отвора на прозореца. В този случай листът, от който е необходимо да извадите прозореца с двоен стъклопакет, ще трябва да бъде премахнат. Това действие е съвсем проста, от най-горната линия е необходимо да получите специален прът, който държи листата на тежестта. Ако се изтегли, листата ще падне и ще се отдели от прозоречната конструкция. След отваряне на крилото с прозореца с двоен стъкло, той трябва да бъде поставен на място, където е най-удобно да се извърши отстраняването на двойното стъкло.

От прозореца премахнете всички съществуващи хардуерни устройства. Дръжката трябва да бъде разкачена, фиксиращите винтове трябва да бъдат развити. С отвертка отстранете частите на заключващото устройство. Всички елементи, които са били премахнати от прозореца, трябва да бъдат сгънати в специална кутия, за да не ги загубят.



Е, ако се интересувате от дизайнерското студио на Елена Багеева - посетете сайта elenabagaeva.ru. Само там ще намерите всичко, за да създадете шикозен интериор във вашия апартамент без огромни разходи.

След всичко това, от прозореца (т.е. от крилото), е необходимо да премахнете стъклените перли. Най-дългият филе от долната или горната част трябва да се вдигне с метална шпатула или нож. В някои случаи може да се изисква машина за щамповане. Штапики са, по принцип, много подробности, които държат стъклената единица. Отстраняването им води до факта, че стъкленият блок попада свободно в ръцете. Штапикът се отстранява по следния начин. В самата централна част на дългата зърна поставете нож или плоска отвертка, след което продуктът се изцежда и отстранява. Останалите три стъкла ще бъдат значително облекчени, точно по същия начин.

След тези действия ще бъде възможно да се премахнат прозорците с двоен стъклопакет. Много удобно за употреба, гумени смукатели. Ако не разполагате с такива, тогава си струва да поставите ръкавици, като натискате малко върху стъклото отдолу, ще се издигне и стъкленият модул ще бъде лесно достъпен.

По този начин процесът на премахване на прозореца с двоен стъклопакет от рамката може да се счита за завършен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?Пластмасови прозорци с 2 двойни или 3 тройни стъкла?
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Как да не замразите през зиматаКак да не замразите през зимата
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Избираме прозореца в детската спалняИзбираме прозореца в детската спалня
» » Как да премахнете прозорец с двоен стъклопакет от рамка
© 2021 BggeHat.com