Как да не замразите през зимата

Зимите в нашите географски ширини са все още тежки и заснежени. Така че, както град апартамент и страната вила трябва да бъдат оборудвани с топла прозорци, в противен случай ще бъде много хладно в апартамента си в замръзване. В този случай профилът на прозорците трябва да бъде дървен, а не пластмасов.

изберете дървен прозорец с двоен стъклопакет

Устойчивост на ниски температури

Факт е, че дори висококачествената PVC, от която се произвежда профилът на прозореца, не може да се похвали с висока устойчивост на руските студове. Така че при температура под -20 градуса по Целзий, PVC профилът може лесно да се счупи.

Прозорците конструкции от естествен масив не се страхуват от студове. При студено дървото практически не променя геометричните си размери, не е покрито с микрокредити. Въпреки това е много важно профилът на конструкцията да е направен от масивен дъб, бук или лиственица. Тези скали:



- имат по-високо ниво на устойчивост на влага от други, така че след внезапно затопляне, на тях се образува много по-малко кондензат;
- имат отлични топлоизолационни свойства;
- Можете да пребоядисвате до 20 пъти. Като правило след тежка зима боята от дървената рамка ще се счупи. Профилът на бреза или пепелта може да бъде пребоядисан максимум 6-7 пъти - тогава губи своята привлекателност. Но бук и лиственица, да не говорим за дъб, след пребоядисване стават само по-привлекателни.

Избор на прозорци с двоен стъклопакет

Изборът на дървени прозорциСъщо така, служителите на компанията "Злато-Окна" задължително препоръчват да се обърне внимание на броя на камерите в прозореца с двоен стъклопакет. Стандартните конструкции обикновено са оборудвани с двойни стъкла с двоен стъклопакет. За да бъдем откровени, това не е най-доброто решение - такива прозорци ще са доста студени. Ако искате апартаментът или къщата винаги да са топло, по-добре е да поръчате дизайни с тройно остъклени прозорци. Накрая, жителите на северните райони на Русия трябва да инсталират най-топлите четирикамерни двойни стъкла в домовете си.

Научете за лечението с различни импрегнации

Освен това качествените прозорци трябва непременно да бъдат третирани с различни импрегнации, по-специално - противогъбични. Факт е, че по време на зимните размразявания и ранната пролет активността на плесените гъби се увеличава значително. Ако дървеният профил не е обработен със специален антимодулен състав, скоро след края на зимата структурите буквално ще бъдат обрасли с плесен. Също така, качествено зимно строителство трябва да се накисва:

  • забавители на горенето (предотвратяване на изгарянето на дървесина);
  • състави срещу бръмбари и други насекоми;
  • означава, предотвратяване на избледняване на дървото под ултравиолетовата.

Информация за това, какви специални средства обработват профила на масива, винаги можете да получите от консултантите на производителя на производителя.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересни и полезни факти за пластмасовите прозорциИнтересни и полезни факти за пластмасовите прозорци
Как да избера подходящия прозорец за къща, вила, апартамент?Как да избера подходящия прозорец за къща, вила, апартамент?
Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от века века или rehau rehau?
Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?Кои прозорци са по-добри от kbe kbe или rehau rehau?
Кои прозорци са най-добре да изберете пластмаса или дърво?Кои прозорци са най-добре да изберете пластмаса или дърво?
Коментари за kbe пластмасови прозорциКоментари за kbe пластмасови прозорци
Всичко за дървени врати и дървени прозорциВсичко за дървени врати и дървени прозорци
Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компаниятаХарактеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията
Цветни пластмасови прозорциЦветни пластмасови прозорци
Алуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратитеАлуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратите
» » Как да не замразите през зимата
© 2021 BggeHat.com