Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията

Конструкциите за защита на балкони и лоджии от метеорологичните явления, наречени "Слъздови стъкла" сред специалистите, се считат за най-добрите и почти идеални сред аналозите.

Южнокорейската компания използва за производството си много силни композитни материали, които не са по-лоши по отношение на характеристиките си от алуминий и трайна пластмаса, които се използват от други компании. Композитът не е деформиран, той е устойчив на механични натоварвания и удари, не се срутва по време на множество цикли на отваряне / затваряне. Основните характеристики на конструкциите на Slidors са активно използвани от водещите производители на прозорци в Азия, Европа и Америка.

Видове профили и предимства

TПроизводствените технологии на компанията включват използването на различни профили в съответствие с различните изисквания на клиента и условията на работа:

  1. Профилът "Малка рамка" (SF) позволява прозорците на балкона да имат различна форма, което се постига чрез пластичността на конструкциите и способността на малката рамка да се огъват в хоризонтално и вертикално направление.
  2. Профилът на рамката на проекта (PJF) се използва при производството на балконни прозорци, както и на прозорци и врати.
  3. SDF профилът има високо ниво на топлоизолация, значително по-добра от тази на конкурентните производители.
  4. Профилната сглобяема рамка (PF) има значителна разлика от посочените по-горе, състояща се в липсата на вътрешна армировка. Армировката се осигурява благодарение на метални външни конструкции и балкони / лоджии, както и отвори, които имат акцент върху панела.

Остъклени балкони с профили Сглобяемата рамка се изпълнява основно за обществено и офис пространство.

Плъзгащите профили имат както стандартните характеристики на студеното остъкляване, така и специалните качества, присъщи единствено на тези продукти:

  • като всеки тип стъклопакет, профилите на южнокорейската фирма надеждно защитават балконите от шума от улиците, от прах и вятър, но го правят много по-ефективен от алуминиевите структури. Причината за тази надеждна защита е наличието на четкови уплътнения и допълнителни уплътнения, изработени от пластмаса. Уплътненията се поставят между секцията и профилите от двете страни;
  • Друга особеност на профилите е тяхната гъвкавост, тъй като стъклените балкони Slidors предлагат всякаква височина и форма;
  • Композитните профили на Slidors изглеждат много по-привлекателни от техните алуминиеви колеги;
  • Шарлът на системата може да се движи отделно или да бъде статичен във всяка удобна поръчка за потребителя;
  • Уникалният плъзгащ механизъм не позволява прозорците да замръзват в най-силните слани;
  • фирмата поставя на остъкляването си надеждни ключалки със серпентина и пластмасови елементи (точки за затваряне) между клапите, които пречат на нарушителите да се счупят лесно в конструкцията и да се вмъкнат в апартамента;
  • мрежите против комари се движат свободно по профила поради специална релса;


По желание на клиента профилите "Slidors" са ламинирани във всякакъв цвят, желана от клиента, или имитация на всякакви строителни материали.

Диаграма на устройството и профила на плъзгачите

Както вече бе споменато по-горе, основната отличителна черта на остъкленията Slidors е външната армировка с метал. В основния композитен профил се вкарва рамка, изработена от метал, даваща му по-голяма здравина. Наличието на метални подсилващи рамки позволява прозорците да издържат на най-силните натоварвания на вятъра.

Оформлението на профила е подобно на схемата на устройството на гардеробите с плъзгащи се врати, което означава възможността за преместване на листовете по индивидуалните водачи. В стъклопакет Плъзгачите са монтирани на една стъклена дебелина от 3-6 мм или на един прозорец с двоен стъклопакет до 14 мм. Неговата устойчивост на топлинни загуби е няколко (до 3,5 пъти) по-висока от тази на едно стъкло.

Монтажни характеристики

Монтирането на остъкляване от компанията Slidors е много проста и изисква само инсталатора грижа и точност с минимум инструменти: отвертка и отвертка:

  • стъклените балкони могат да се използват при температури до -15 ° С. При силни студове е необходимо предварително загряване на конструкцията в топлината, така че по време на монтажа да не се напуква;
  • 2-4 ролки са закрепени към една част по такъв начин, че максималното натоварване да не надвишава 40 килограма на един елемент;
  • След като инсталацията е завършена, проверете пълнотата на системата: щепселите на фугите на листовете, filingpis в ставите на вратите в долната и горната част, четка и гумени уплътнения, ключалка със закопчалка;
  • Долният хоризонтален профил на рамката трябва да бъде снабден с овални дренажни отвори (най-малко 2 на секция).

След като монтирате рамката, вратите й се отварят с малко усилие, но главното е, че движението трябва да протича гладко, без да се забива. Това важи и за сърповидните крепости, които след време ще работят според нуждите.

Прочетете повече в нашата статия "Как да изберете пластмасов плъзгач прозорец".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbeРазнообразие и перфектен дизайн на пластмасови прозорци kbe
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Кои прозорци са по-добре да се поставят в частна къща функциите на различните моделиКои прозорци са по-добре да се поставят в частна къща функциите на различните модели
Етапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителяЕтапи на остъкляване на апартамента и изборът на производителя
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Основни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонтОсновни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонт
Докове на пластмасови прозорциДокове на пластмасови прозорци
Оценка на най-добрите пластмасови прозорци в МоскваОценка на най-добрите пластмасови прозорци в Москва
Характеристики на плъзгащи прозорциХарактеристики на плъзгащи прозорци
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
» » Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията
© 2021 BggeHat.com