Затоплящи прозорци

Затоплящи прозорци

Проблемите, свързани с изолацията на прозорците, стават остри с появата на есента. Всеки човек иска, че с пристигането на студено време къщата е защитена от различни течения, които причиняват студ. Обикновено пластмасовите прозорци поддържат топлината много добре, което не може да се каже за стари дървени прозорци, които трябва да бъдат изолирани. Затоплянето на стари прозорци трябва да започне с изолацията на самата чаша или по-скоро от запечатването им и едва след това да се изолира всичко останало. , Нека сега да научим за съществуващите опции за затопляне на прозорците?

Ами и да се научите Как да вземете цвят на интериор и схемата на оцветяване - посетете сайта doinrepair.ru. Само там е всичко, от което имате нужда, за да проектирате интериора си без проблеми.

Собствена изолация на прозорците

За ръчно изтъкано затопляне на прозорците можете да нанесете гума от пяна, плат, стъклопакет или хартия. Но тази опция за изолация на прозорците не е най-оптималната опция, тъй като при силен вятър студът практически също се пропуска, както при пиковите прозорци, само малко по-малко, а също и през пролетта те трябва да бъдат откъснати.

Най-удобният начин е да запечатате всички слотове с гума от пяна или обикновена памучна вата и след залепване на вградените процепи с тъканни ленти. Непосредствено преди действителното залепване тъканните ленти се намокрят, изсушат и се сапун. Платът не е окислив и може лесно да се отлепи.



За изолацията на прозорците, някои хора използват парафин, от който се правят свещи. То се стопява във водна баня, пълна с обикновена спринцовка, също се нагрява и излива парафина в пукнатините.

Затопляне на прозорци с уплътнение

Предимството на този метод за изолация на прозорци е ниската цена и дълъг живот на самите уплътнения (средно около 15 години). Недостатъците на изолацията на прозорците с уплътнение са изискванията за определени умения и достатъчен период от време.

 Форми на уплътнения на прозорци

Най-прогресивен за днес е методът на изолация с тръбни профили с различни форми. Тези уплътнения не пречат на отварянето на прозореца. Единственото нещо обаче е, че те трябва да бъдат залепени при температура от + 10 градуса и по-горе, при ниски температури, нищо не може да дойде от него. Уплътненията за прозорци могат да бъдат каучук, полиуретан, поливинилхлорид, пяна гума, PVC (не се разпада, не се деформира, устойчива на замръзване). Също така, уплътненията са самозалепващи и залепени със специално лепило, например силиконов уплътнител, който не се страхува от влага, еластичен в изсушено състояние.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на прозорци в детската стаяМонтаж на прозорци в детската стая
Затопляме селска къщаЗатопляме селска къща
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
ПВЦ е най-добрият избор за балконПВЦ е най-добрият избор за балкон
Windows pvc предимстваWindows pvc предимства
Основните предимства на пластмасовите прозорциОсновните предимства на пластмасовите прозорци
» » Затоплящи прозорци
© 2021 BggeHat.com