Затопляне на прозорците с уплътнител

В миналото за изолация на прозорци, хората са използвани различни методи като вграждането на алкохол мокър вестник, последвано от залепване на ленти от хартия, напоена в сапунена вода, или използват специална замазка. В днешно време се появяват най-новите уплътнителни материали, например силиконови уплътнители, тяхното приложение значително подобри качеството на работа по изолацията на прозорците.

Много хора в домовете си променят старите прозорци от дърво до нови от метал-пластмаса, които не се нуждаят от допълнително запечатване. И тези, които все още имат стари прозорци от дърво за изолация, могат да използват силиконови уплътнители. Нека анализираме няколко метода, които могат да се използват за изолиране на прозорци с помощта на уплътнител. Дървените прозорци могат да се отопляват, много високо качество, без да нарушават естетиката, като използват силиконов уплътнител.

За да направите това, трябва да изпълните тези операции. Внимателно отстранете стъклото на прозореца от рамката, като свалите стъклените перли преди това. Филетата трябва да бъдат премахнати в такава последователност: първо долната част се отстранява, след нея две вертикални странични и в края горната. Поставете стъклото върху рамката, трябва внимателно да я защитите, обезмаслете и изсушете.



Като решение за обезмасляване можете да използвате всеки детергент. Уплътнителят се нанася по целия периметър на рамката, стъклото се поставя на мястото му и леко се притиска, всички стъклени перли се закотвят на местата си. Необходимо е да изчакате половин час, докато уплътнителят е сух.

Това завършва процеса на затопляне на прозорците. След това трябва да почистите работното място, като използвате сапунен разтвор, за да премахнете остатъците от херметичната. Уплътнителят, който остава върху стъклото, се отстранява най-добре, след като е напълно изсъхнал. Ако имате двоен прозорец, трябва да запечатате дупката, която се намира между клапите.

Това може да се направи по следния начин: по периметъра на листовете се полага тръбен уплътнител, който може да бъде циментиран с лепило. На него трябва да се постави уплътнител и затворите затвори, преди да дойде пружината. Изолация на прозореца с помощта на уплътнител бе направена успешно. Сменете тръбния уплътнител, който може да се използва многократно.

Е, ако се интересувате от ремонт на прозорци в Киев на vikna-good.com.ua ще ви помогне. Само там ще намерите квалифицирани специалисти за ремонт на пластмасови прозорци в столицата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Затопляне прозорци най-ефективните методиЗатопляне прозорци най-ефективните методи
Как да изолираме дървени прозорци?Как да изолираме дървени прозорци?
Уплътнител за отоплителна система за домаУплътнител за отоплителна система за дома
Дървени прозорци конструкции bitryДървени прозорци конструкции bitry
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Свойства и видове уплътнителиСвойства и видове уплътнители
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Затоплящи прозорциЗатоплящи прозорци
» » Затопляне на прозорците с уплътнител
© 2021 BggeHat.com