Дървени прозорци конструкции bitry

Проклетите прозорци само по външния си вид напомнят продуктите на други производители, а по дизайн и качество, те са с порядък по-висок.

Основните характеристики на прозорците BitTree

Прозорци с двоен стъклопакет

Това е най-основният елемент на дизайна. За дългия си експлоатационен живот се извършват специализирани вентилационни слотове. Вдлъбнатината на аксесоарите е изместена в крилото с 0.4 см. Това гарантира правилно подравняване на фитингите. Например, при производството на слепи прозорец, тази функция позволява да се подобри функцията за затваряне на вратите.

Дървени прозоречни устройства bitri също са оборудвани с подсилени контури с trunnions.

Ъглова връзка

Профилната връзка със закръгления дюбел осигурява по-големи възможности за свързване на рамковите елементи на продукта, вкарването на импостатите увеличава тяхната стабилност. Приложената връзка осигурява висока здравина, твърдост на продукта.

Подобрен профил на кутията

Подобреният ръб на профила на кутията отвън прави възможно подобряването на качеството на инсталацията.

В този случай регулиращият шев оставя топло, топло съединяване на два отделни прозоречни продукта, което прави възможно изключването на използването на капак. В резултат дървените прозорци придобиват допълнителна привлекателност.

Приложение на гънката



Използването на този структурен елемент с широчина 3 cm е основната характеристика на бистри прозорци. Най-често на строителния пазар има проекти с тесен фланец, чиято широчина е в диапазона 2-2,4 см. Такъв продукт не осигурява възможност за монтиране на най-модерните фитинги.

Уплътнители

В bitri монтирани уплътнения на чуждестранна продукция, които инсталират на дървени прозорци само модерни производствени компании. Тези продукти се характеризират с висока надеждност, се различават по своята еластичност. Те ви позволяват да затворите вратите гладко, лесно, без много усилия.

данни

Компонентите на фитингите са осигурени в основна конфигурация, което значително подобрява качеството на крайния продукт. Използват се по-силни ламели, сгъвката се монтира в кутията, винтовете се изместват максимално от ръба на кутията, шината е снабдена с "козирка" и куката е с форма на гъби.

Структурните характеристики на фитингите допринасят за подобряването на характеристиките за защита срещу кражби на прозорците.

Запечатване на конструкцията

Дървените прозорци имат уголемени канали за възможността за използване на уплътнител върху силиконова основа. Благодарение на вдлъбнатите канали, уплътнителят се нанася равномерно дебел, което осигурява висококачествено запечатване.

Обновената структура на прозореца позволява използването на подобрена дъска за отклоняване на водата. Той прилепва уплътнението към крилото, което прави възможно изтичането на водата в неговата цялост, предотвратявайки проникването му в прозоречната конструкция. Изхвърлянето на вода може да се извърши в цялата структура, както и в нейните глухи райони.

Преходът от крилата част на прозореца към неговата глуха се прави без допълнителни вложки - модерна, висококачествена, естетическа!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Основни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонтОсновни компоненти за пластмасови прозорци и техния ремонт
Аксесоари за пластмасови прозорциАксесоари за пластмасови прозорци
Монтаж на дървени прозорциМонтаж на дървени прозорци
Стилен дизайн на пластмасови прозорци, използвайки оформлениетоСтилен дизайн на пластмасови прозорци, използвайки оформлението
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Пластмасови прозорци с големи размериПластмасови прозорци с големи размери
Кой профил от кои прозорци?Кой профил от кои прозорци?
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
» » Дървени прозорци конструкции bitry
© 2021 BggeHat.com