Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?

Наскоро PVC прозорците стават все по-популярни сред нашите граждани. Няма нищо изненадващо, тъй като тези прозорци имат редица предимства, които ги правят по-изгодни, в сравнение с прозорците от дърво.

PVC прозорците създават топлина

Благодарение на отличното оборудване и специален дизайн и стъклен пакет, тези прозорци отлично защитават апартамента от студения въздух. Това се дължи на много стегнатото прилепване на клапите в цялата област. Следователно е възможно да се забравят такива неща като проект.

PVC прозорците намаляват шума

Екранните пластмасови прозорци за шумове от улиците намаляват с 30%, което оказва значително влияние върху здравето и здравето ви. Нивото на шума в помещението е на комфортно ниво от 40-50 децибела.

PVC прозорците са много красиви



Основното предимство на PVC прозореца е перфектното им монтиране на ставите, което създава отличен външен вид. Една плоска и грозна повърхност подчертава само тази красота. В допълнение, тези прозорци могат да бъдат направени със специален филм с разнообразие от цветове, като се започне с бяло и завършва с екзотично зелено и червено. Фенове на дървени прозорци са чудесни за пластмасови прозорци под дървото, които се вписват в интериора.

PVC прозорците са удобни и практични

Когато се подготвят за зимата, те не трябва да бъдат боядисани и изолирани. Те ще се отворят еднакво добре във всяко време. Отворът се извършва както в хоризонталната равнина, когато дъното остава неподвижно, а горната част се отклонява навътре с приблизително 20 см, а във вертикалната равнина, когато режимът на вентилация е в сила. Съществува и специален режим "microventilating", когато с помощта на завъртане на ръкохватката на 45 градуса прозорецът е фиксиран в това положение, оставяйки малък процеп, осигуряващ притока на чист въздух. PVC прозорците не изискват специални грижи и могат да бъдат измити по обичайните начини.

PVC прозорците са много надеждни

Според проведените изследвания. Животът на PVC дограма е повече от 40 години, докато те ще бъдат добре затворени и отворени по всяко време на годината, независимо от климатичните условия.

PVC прозорецът е сглобен от няколко елемента, които включват прозорец с двоен стъклопакет, крила, рамки от PVC профили и аксесоари. В PVC профила, за да се подсили необходимата здравина, е поставен подсилен метален профил. Топлоизолационните свойства на прозорците зависят от ширината на профила и от броя празни пространства в профила. Колкото повече такива камери съдържат профил, толкова по-топъл ще бъде прозорецът. Прозорец с двоен стъклопакет, състоящ се от две или повече стъкла, се закрепва в ръбовете на специална скоба и междинното пространство се запълва с газ или изпускан въздух. Повредените прозорци с двоен стъклопакет лесно могат да бъдат заменени от други.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За цветните пластмасови прозорциЗа цветните пластмасови прозорци
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Предимства на прозорците от дърво и тяхната инсталацияПредимства на прозорците от дърво и тяхната инсталация
ПВЦ е най-добрият избор за балконПВЦ е най-добрият избор за балкон
Windows pvc предимстваWindows pvc предимства
Основните предимства на енергоспестяващите двойни стъклаОсновните предимства на енергоспестяващите двойни стъкла
Основните предимства на пластмасовите прозорциОсновните предимства на пластмасовите прозорци
Предимства на метално-пластмасови прозорциПредимства на метално-пластмасови прозорци
Характеристики на дървени прозорциХарактеристики на дървени прозорци
» » Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
© 2021 BggeHat.com