Алуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратите

Алуминиеви конструкцииВ днешните търговски сгради се инсталират различни структури. Трудно е да не забележите огромните витрини, изработени от стъкло, често достигащи височина от три метра и със същата ширина. Естествено, това до голяма степен привлича хора, които минават, които със сигурност ще искат да гледат на наличния асортимент от продукти, но не влизат в магазина.

Такова широко остъкляване на фасадата може да се извърши само с помощта на алуминиев профил, който може да поддържа висококачествени прозорци с двоен стъклопакет по най-добрия възможен начин. Модерните алуминиеви конструкции имат много положителни качества. Сред тях е устойчивостта, висока надеждност, устойчивост на корозия и способността да се създават системи от почти всякакъв размер и форма. Списъкът на всички предимства, естествено, е много по-голям, но трябва да бъде обективен и да се споменат и недостатъците на алуминиевите профили. Но те, за щастие, много малко.

Основният недостатък на алуминиевите конструкции е високата цена. По отношение на качеството тези системи са с порядък по-висок от металопластичните. От какво и тяхната висока цена, която е около един и половина и дори два пъти повече. Но при сравняване на дълголетието на алуминиеви и пластмасови профили, първото предимство има първо предимство, което е една от основните му положителни качества.



Друг недостатък на алуминиевите структури е относително високата топлопроводимост. Поради тази причина такива профилни системи отделят ценна топлина извън зимата, което ги принуждава да похарчат много пари за отоплителни зони. Но от такава ситуация има изход - това е използването на топъл алуминиев профил, който има т.нар. Термичен мост, който може да попречи на замразяването на конструкцията. Този профил струва повече в сравнение със студа, но ако се вземат предвид всички плюсове и минуси за отопляемите зони, профилът с наличието на термобриджър ще се похвали най-много.

Всичко това е вярно за зимните градини. Ако има желание да закупите зимна градина, тогава дълго преди покупката трябва да се определи нейната цел. Ако се планира да се използва за отглеждане на различни екзотични растения, тогава е препоръчително да се приложи топъл профил, а за останалите случаи - студено.

Що се отнася до конструкциите от алуминий за врати и прозорци, за тях е необходимо да се използва само топъл профил, ако са монтирани в отвор, насочен към улицата. За вътрешните системи можете да приложите обикновен студен профил, който ще спести много пари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджияПлъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджия
Остъклена веранда с алуминиева профилна снимка и върховеОстъклена веранда с алуминиева профилна снимка и върхове
Остъкляване на балкони с алуминиев профилОстъкляване на балкони с алуминиев профил
Характеристики на стъклените балкони на френски езикХарактеристики на стъклените балкони на френски език
Остъкляване на терасата с плъзгащи се конструкцииОстъкляване на терасата с плъзгащи се конструкции
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Алуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорцитеАлуминиевите хоризонтални щори перфектно украсяват прозорците
Пластмасови прозорци или алуминиеви профилиПластмасови прозорци или алуминиеви профили
Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компаниятаХарактеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията
» » Алуминиеви конструкции за предимствата и недостатъците на прозорците и вратите
© 2021 BggeHat.com