Предпазните фитинги гарантират защита

Оборудване за сигурностИмаше време, когато се приеме, че наличието на метални пластмасови прозорци осигурява надеждна защита срещу навлизането на неканени гости в апартамента.

Тъй като всяка ключалка трябва да има ключ, нападателите са разработили свои собствени методи за бързо отваряне на апартамента през нови PVC прозорци.

Статистическите данни потвърждават, че 80 неоторизирано влизане в един дом се осъществява чрез метални прозорци, които са инсталирани в частни домове или на първия етаж на градските небостъргачи. Решението да се предотврати влизане с взлом помещения са намерени: крадец (или анти-вандалски защита) https://dovodchik.com.ua/protivovzlomnaya-furnitura аксесоари гарантират тяхната недостъпност.

Защитните фитинги са специални механизми, които са прикрепени към дръжките, ключалките и скобите, като блокери. Те предотвратяват хакерството и предпазват прозореца от повреда. По този начин се оказва невъзможно да се отвори прозорец с помощта на всеки "ключ", специално проектиран за тази цел. Между другото, монтираната защитна система е напълно невидима от улицата, което също не променя естетиката на отварянето на прозореца.



Освен това такива фитинги имат различна степен на защита. Изборът един от тях е до клиента, въпреки че всеки собственик на имот или офис площи предпочитат максимална гаранция и затова избира най-доброто, вариант с високо качество, което е комбинирано със сензорни джаджи. Комплектите на анти-вандалските аксесоари могат да бъдат различни и да зависят от нуждите на купувача.

Предимства на анти-вандализма

Защитните подложки не променят характеристиките на прозоречните профили, докато имат достатъчно предимства при използването им:
- гарантират по-високо ниво на защита от използването на конвенционални мрежи за тези цели;
- да се осигури пълна гаранция за вандалски проби, когато се инсталира върху прозорците на брониран прозорец с двоен стъклопакет;
- удължава живота на профила, предпазва от механично натоварване;
- увеличава броя на отворите на вратите без аварии;
- съдържа предпазител, който предпазва вратата от удар;
- защитата срещу проникване започва, когато профилът е затворен отвътре;
- монтаж върху различни PVC конструкции и входни врати е разрешен;

При избора на анти вандалски фитинги купувачът трябва да изисква сертификат за качество за всички компоненти на защитната конструкция. В противен случай може да се случи, че инсталираното оборудване не оправдава възложените му задължения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избираме метални щори за лятна резиденция и кухня градинаИзбираме метални щори за лятна резиденция и кухня градина
Прозорци за осигуряване на надеждна защита и добър изглед от селска къщаПрозорци за осигуряване на надеждна защита и добър изглед от селска къща
Аксесоари за пластмасови прозорциАксесоари за пластмасови прозорци
Щори са добър помощник за външни прозорциЩори са добър помощник за външни прозорци
Аксесоари за вратиАксесоари за врати
Избираме пластмасови прозорциИзбираме пластмасови прозорци
Купуване на прозорци с отстъпка, личен опитКупуване на прозорци с отстъпка, личен опит
Монтаж на прозорци в детската стаяМонтаж на прозорци в детската стая
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Опции за защита на съвременните прозорциОпции за защита на съвременните прозорци
» » Предпазните фитинги гарантират защита
© 2021 BggeHat.com