Основните видове остъкляване на балкони

Понастоящем има много видове балкони, но условно могат да бъдат приписани на две големи групи - студено и топло остъкляване.

1. Студеното остъкляване осигурява леко повишаване на температурата на балкона, в сравнение с улицата. Индексът на температурата ще бъде само 6-8 градуса по-висок. Основната цел на студено стъкло изолация пространство от утаяване, прах, остатъци и умерено ниво на звукоизолация. Студената битова тераса е създадена, за да подобри външния си вид, с цел съхраняване на нещата тук, консервиране, сушене на дрехи. При студено остъкляване могат да се използват метални пластмасови конструкции - профили на местни производители и прозорци с двоен стъклопакет.

2. Топло остъкляване на балконите дава възможност за постигане на много високо ниво на звукоизолация и заедно с други работи по озеленяване - обшивка, изолация, декорация на интериора - за създаване на пълноценен жилищен квартал. Температурата на въздуха на този балкон ще бъде същата като в целия апартамент, така че тази стая може да се използва за работа, почивка, организира мини-фитнес зала, столова, зимна градина и др.

На характеристиките на стъклата на балкона и лоджиите от водещата Киев компания "Grandi Windows" прочетете на сайта https://grandi-okna.com.ua/balkony/osteklenie-balkonov.

Предимства на остъкления балкон

Остъкляване балкони не може да се нарече просто прищявка на собствениците на апартамента. Тази работа се извършва с много конкретни, практически цели, които спомагат за постигането на високо ниво на комфорт в дома.



Остъкленият балкон създава защита срещу неразрешено влизане, което не може да се каже за открит балкон. Монтажът на метални пластмасови прозорци с качествени фитинги ще създаде бариера за натрапници, които ще бъдат почти невъзможни за преодоляване.

Ако използвате балкон за съхранение на неща за вършене, че ще бъде много по-удобно в затворен, остъклени площи, тъй като тук всички имоти ще бъдат защитени от вредните въздействия на околната среда.

Остъкляването на балкона може да се извърши успоредно с отстраняването, което значително ще увеличи полезния му облик, като предоставя на собствениците допълнително пространство.

Балконът може да се нарече място с повишена опасност, ако малките деца живеят в апартамента. За безопасността на децата е достатъчно да остъклят балкона и да завършат вратите с качествени фитинги със заключващ механизъм, който децата не могат да отворят.

Освен това, затвореният балкон изглежда много стилен, красив и привлекателен, остъклението му дава пълен външен вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Елитни без рамки остъклени прозорциЕлитни без рамки остъклени прозорци
Отзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балконаОтзиви за алуминиева, пластмасова и дървена остъкляване на балкона
Етапи на балкони остъкляване със собствените си ръцеЕтапи на балкони остъкляване със собствените си ръце
Ние заменяме студеното остъкляване на фасадата с топлоНие заменяме студеното остъкляване на фасадата с топло
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
» » Основните видове остъкляване на балкони
© 2021 BggeHat.com