Купуване на прозорци с отстъпка, личен опит

PVC дограма с отстъпкаНамирането на качествени и евтини PVC прозорци винаги е трудно. Изправени пред този проблем, всеки купувач трябва да избере от различни профили от европейските производители, както и да се фокусира върху прегледите на конкретен производител. Реших да споделя моя личен опит с читателите, който ще бъде полезен за много хора.

За да увеличите максимално икономиите при покупката, реших да търся пластмасови прозорци с отстъпка. Разбира се, се боях от някакъв мръсен трик, така че избрах доказани марки и производители. Той спря на модела OK-953, направен с профил Dexen A58 и състоящ се от три секции (избрани тук). Добър избор за инсталиране в залата, а по отношение на размера, този продукт е идеален. Преди потвърждаването на заповедта той призова специалистите, които са извършили необходимите измервания. Като се има предвид първоначалната цена, отстъпката от покупката е била почти 50%.

Прозорци с отстъпка - основни характеристики

Защо има отстъпка за прозорците? Има много причини. Първо, продажбата на готовите продукти. Ако производителят има нереализирана партида, той трябва да бъде продаден. Този прозорец вече е готов, остава само да достави и инсталира клиента. Спестява време и материали. Ето защо всяка компания, зачитаща себе си, се интересува от предоставянето на такива отстъпки.



Трябва да се има предвид, че прозорците с отстъпка не приемат нестандартен размер на отвора, тъй като са създадени за типични параметри. Използва се в тях и стандартните аксесоари, добре установени на пазара. Ако имате нужда от нещо по-ексклузивно и естетически привлекателно, много купувачи ще предпочитат да поръчват PVC дограма на базата на ключ. Критериите за избор на продукти са еднакви. Необходимо е да разчитате на качеството на профила, използваните фитинги, звукоизолационните и топлинни екранировъчни свойства.

Основните предимства на закупуване на прозорци с отстъпка

  • Допълнителна финансова изгода за купувача. Отстъпката може да бъде до 50 или повече!
  • Бързо изпълнение на поръчката. Доставката и монтажът се извършват във възможно най-кратък срок;
  • Способността бързо да придобива PVC прозорци със стандартни параметри и характеристики, включително фитинги и крепежни елементи;
  • Гаранцията за марката и качеството на продуктите остават непроменени, без да оказват влияние върху по-ниската цена на продуктите.

Личният опит за закупуване на пластмасови прозорци с отстъпка беше положителен. Мога уверено да кажа: такива продукти в никакъв случай не са по-лоши в качествените PVC прозорци на пълна цена, те са идеални за монтаж в жилищни сгради и предприятия.

Трябва само да се има предвид, че тези продукти се произвеждат в съответствие със стандартните параметри и стандарти. Взимането на нестандартни размери няма да работи, както и използването на изисканите дизайнерски фитинги. Това е основният недостатък на такава покупка. Но много купувачи харесват това и не се изискват. Дългогодишният опит на производителя и високите технологични стандарти ще гарантират, че избраните прозорци ще продължат много години!

Алекс Сипов, Минск

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
ПВЦ прозорци и кой профил е по-добърПВЦ прозорци и кой профил е по-добър
Евтини прозорци как да се разграничат фалшификатиЕвтини прозорци как да се разграничат фалшификати
Съвети за избор на строителни материалиСъвети за избор на строителни материали
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Пластмасовите прозорци са правилният изборПластмасовите прозорци са правилният избор
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Какви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорциКакви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорци
» » Купуване на прозорци с отстъпка, личен опит
© 2021 BggeHat.com