Опции за защита на съвременните прозорци

Опции за защита на съвременните прозорци

Моделите от метал-пластмасови прозорци изпълняват много функции. И това не е само осигуряване на топло и звукоизолация. Това е и сигурността на вашия дом. Качествените прозорци трябва да бъдат непреодолима бариера не само отвън, но и ако къщата има малки деца отвътре. При такива прозорци се изпълнява функцията на блокада на дръжката, при която листът се обръща, но не се отваря напълно, така че детето не пада. На няколко места по периметъра са монтирани стоманени ролки, които блокират повдигането на листа. В допълнение, тези прозорци имат функция на микро-вентилация. Обикновено това е автоматична система, която от една страна осигурява режим на вентилация на помещението, а от друга страна тя премества рамката само на малко разстояние, което може да изплаши потенциален крадец.

Има и прозорци, в които позицията на дръжката е блокирана с ключ, който е достъпен само за собствениците на апартамента.

Така че, според статистиката, най-много неразрешено проникване в къщата се получава през прозореца. В този случай често е достатъчно престъпниците да изтласкват или да отварят сгънатия прозорец. В някои случаи те нарушават прозореца с двоен стъклопакет или, в присъствието на време, пробиват профил близо до дръжката на прозореца, за да го отворят без затруднения. Е, и особено квалифицирани бисквити с помощта на различни инструменти изместват елементи от анти-крадци фитинги за отстраняване на заключване от прозореца.

Така че, за надеждна защита на къщата, е по-добре да изберете прозорци с по-перфектни фитинги. Между другото, прозорците обикновено се маркират в зависимост от класа на тяхната устойчивост на взлом. Маркировката се отнася както за издръжливостта на прозореца като цяло, така и за неговите индивидуални детайли - остъкляване, профили, фитинги.



Най-надеждната защита се осигурява от прозорци от клас WK3. се приема, че те могат да издържат скрап и монтиране. При тези прозорци се използва по-силно стъкло P4 и освен това се прилага допълнителна защита, която може да издържи на удара от стоманен скрап за 3 минути.

Класът на прозорците WK2 включва използването на достатъчно силно стъкло и голям брой точки по периметъра. Долната му верига има защита, която за три минути може да издържи на удара от инструменти като отвертка или клещи.

Прозорците от клас WK1 осигуряват най-ниското ниво на защита. Въпреки това, те също така могат да защитят срещу доста силно физическо въздействие, по-специално удар с ръката или рамото.

Е, ако се интересувате от цените на летните къщи - посетете сайта artmetall.ua. Само там ще намерите всичко за изграждането на летни къщи на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Аксесоари за пластмасови прозорциАксесоари за пластмасови прозорци
Защо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилацияЗащо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилация
Монтаж на прозорци в детската стаяМонтаж на прозорци в детската стая
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Инсталиране на устройства за защита на прозорциИнсталиране на устройства за защита на прозорци
Какви са предимствата на пластмасовите прозорциКакви са предимствата на пластмасовите прозорци
Какво представляват модерните капандуриКакво представляват модерните капандури
Пластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилациятаПластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилацията
Какви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорциКакви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорци
» » Опции за защита на съвременните прозорци
© 2021 BggeHat.com