Характеристики на инсталирането на PVC прозорци

Най-често срещаната причина за инсталирането на метални пластмасови прозорци обикновено е да осигуряват топлина и уют в стаята и да създават комфортна атмосфера. Естествено, това не може да се постигне без качествена и професионална инсталация, която служи като допълнителна гаранция, че впоследствие в стаята няма да бъде влажна и студена.

Технология на трислойни шевове

За нови прозорци са служили доста дълго време и осигурява висока степен на топлоизолация и звукоизолация в стаята по време на инсталацията на пластмасови прозорци в Санкт Петербург всички технологични условия трябва да се спазват стриктно. Професионалните експерти препоръчват извършването на монтажни шевове с строго дефинирана трислойна структура, регулирана от DSTU.

Основната функция на трислойния шев е да се гарантира, че изпарението на водата от помещението не е вътре в шева и че трябва да бъдат изпълнени всички условия, за да се осигури безпрепятствено отстраняване на влагата отвън. В резултат на инсталацията в съответствие с всички необходими изисквания и технически условия металопластните прозорци ще продължат достатъчно дълъг период и ще бъдат особено устойчиви на резки температурни промени и промени в атмосферните условия.

Причините и последствията от неправилната инсталация

Като правило най-големите проблеми с изолацията на помещението възникват на места, където металопластният профил е свързан със стената. Чрез неправилно изпълнен инсталационен шев в стаята прониква студен въздух, а от стаята топлината излиза на улицата. В същото време лошо уплътнение на шева е резултат от:



- неравномерно запълване на пространството между профила и стената с монтажна пяна;

- образуване на кухини;

- "студени мостове";

- незадоволително състояние на склоновете.

Всички тези недостатъци водят до образуването дори на новоинсталираните прозорци с постоянен кондензат. В същото време от склонове, разпенващ студ и дава влажност, което не само прави помещенията непригодни за живот, но също допринася за образуването на мухъл и гъбички. Трябва да се отбележи, че всички тези проблеми да възникнат в случай на монтаж на прозорци, придържайки се към традиционната технология процес, в който да се залее с обичайната монтаж полиуретанова пяна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Може да се монтира пластмасова дограма през зиматаМоже да се монтира пластмасова дограма през зимата
Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Предимство на пластмасови прозорциПредимство на пластмасови прозорци
Основните предимства на дървени прозорциОсновните предимства на дървени прозорци
Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?Как да изберем подходящите пластмасови прозорци?
Монтаж на пластмасови прозорциМонтаж на пластмасови прозорци
Какви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорциКакви са предимствата и предимствата на инсталирането на пластмасови прозорци
Как да направите правилния избор при поръчване на PVC прозорциКак да направите правилния избор при поръчване на PVC прозорци
Предимства на метално-пластмасови прозорциПредимства на метално-пластмасови прозорци
» » Характеристики на инсталирането на PVC прозорци
© 2021 BggeHat.com