Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?

Рядко някой мисли за отопление на дома си в горещо, горещо лято. Само през зимата, когато стаята стане студена, чешмите се усещат и прозорецът е покрит с храсталаци и лед, хората започват да мислят, че би било хубаво да променят старите си прозорци до по-топли и качествени. Какво да направите в този случай, възможно ли е да поставите пластмасови прозорци през зимата? Веднага отговорете: да, можете да поставите прозорци през зимата, но за това трябва да спазвате определени правила.

Опасно ли е да инсталирате нов прозорец през зимата?

Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?В интервала между отстраняването на стария прозорец и инсталирането на нов, стаята може да се охлади много и материалите за вътрешното покритие се влошат, защото не са подготвени за силни температурни промени.

С този проблем ще срещнете, ако решите да инсталирате самите прозорци или да използвате услугите на неквалифициран екип. На монтаж на пластмасови прозорци професионалистите отнемат не повече от 30 минути. През това време нищо няма да се случи с ремонта, но топлинно възбуждащите растения могат да пострадат. Следователно, преди инсталирането на прозорците, се препоръчва да се отстранят помещенията от помещенията. Необходимо е също така да се покрие книгата с влагоустойчив материал и цялото оборудване и да се затваря самата стая, така че студеният въздух да не прониква в други помещения.

Характеристики на зимния прозорец инсталация

Монтирането на нови прозорци през зимата има своите предимства. След като сте инсталирали пластмасови прозорци през зимата, можете да видите каквито и да било недостатъци в работата на монтажници или фабрични бракове. Плюс това, инсталирането на прозорци през зимата често има сериозни отстъпки, защото повечето хора предпочитат да го правят през лятото. Търсенето на пластмасови прозорци е значително намалено и производители готови да направят отстъпки в името на растежа на нови клиенти.



Според GOSTs Можете да инсталирате прозорци по всяко време на годината, но при температура не по-ниска от -15 ° и при скорост на вятъра не повече от 7-8 m / s. В противен случай монтиращата се пяна, уплътнителят и други строителни съединения ще замръзнат и ще станат крехки.

Затова проверете предварително прогнозата за времето, изберете подходящия ден и се договорете инсталирането на прозореца на тази дата.

Дали е възможно да се поставят в зимните пластмасови прозорци зависи и от температурата вътре в помещението. След като прозорците са пристигнали до местоназначението си, те трябва да останат в топла стая поне за половин час. Машините за транспортиране на прозорци имат отворено тяло под влиянието на студена, нестандартна пластмаса може да бъде стеснена. Ако не намерите този дефект, след инсталирането прозорецът може открито да "плува", за да загуби своята форма и твърдост.

Както виждате, през зимата е възможно и дори необходимо да поставите пластмасови прозорци само през това време на годината, можете да разчитате на висококачествена инсталация и значителни отстъпки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Защо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зиматаЗащо е необходимо да инсталирате пластмасови прозорци през зимата
Може да се монтира пластмасова дограма през зиматаМоже да се монтира пластмасова дограма през зимата
Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?Защо пластмасови прозорци са толкова популярни и техните предимства?
Предимства на пластмасови прозорциПредимства на пластмасови прозорци
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Изберете прозорец с двоен стъклопакет от производителяИзберете прозорец с двоен стъклопакет от производителя
Монтаж на пластмасови прозорциМонтаж на пластмасови прозорци
Пластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилациятаПластмасови прозорци за решаване на проблеми с вентилацията
Дървени прозорци екология на животаДървени прозорци екология на живота
» » Мога ли да поставя пластмасови прозорци през зимата?
© 2021 BggeHat.com