Избираме пластмасови прозорци

Благодарение на създаването в страната на цяла индустрия за производство на пластмасови прозорци, те вече са достъпни дори и за средната класа. Нещо повече, това не е вариантът "бюджет", както се казва, а доста висококачествен продукт, който надеждно защитава жителите на стаята от излишъци и преминава през светлината.

Относно колко лека е в стаята, зависи безопасността на очите на хората, заети с работа и обучение. И на преден план тук е грижата за децата. Ако няма достатъчно светлина в стаята, това може да доведе до лошо настроение или дори депресивни състояния на жителите. Тук компанията "Windows of Growth" се занимава с производството на качествени PVC прозорци в Москва. На сайта OknaRosta.ru можете да поръчате прозорци.

Той също не е без значение параметри shumozaschischonnosti апартаменти, така че, когато прозорците "гледат" на магистралата, е желателно да изберете тези прозорци, които няма да вибрира при звука на всяка преминаваща кола.

Но това са параметрите на прозорците, които първо идват на ум. Всъщност е важно да се вземат предвид не само топлоизолацията, светлинното предаване и шумоизолацията, но и параметри като бариерата на парите на монтажните възли, устойчивостта на дъжд и пропускливостта на въздуха.

Нека разгледаме някои параметри по-подробно.

звукоизолация

Едно елегантно решение на този проблем се състои не само в дебели стъкла или прозорци с тройно остъкляване, а във факта, че стъкло с различни дебелини се събира в един стъклен агрегат. Това позволява на целия проект да "не стартира", т.е. да не резонира с интрасънни и нискочестотни звукови трептения.



дишане

Не е тайна, че преди появата на пластмасови прозорци, вентилацията в помещенията се изчислява по следния начин: само отработените газове работят и естественият поток на въздуха се просмуква през слотовете в блоковете на прозорците. Чрез тях също може да остави в стаята или кухнята излишната влага. Ако поставите запечатан прозорец в такава стая, можете да се обърнете към парниковия ефект. При добро отопление ще получите "вана". Ето защо е необходимо да изберете тези прозорци, които имат специални въздуховоди и клапани, които се задействат от увеличаване на влажността. Но когато въздухът проникне в стаята през кръстовището на кутията и крилото на прозореца или през кръстовището на кутията със стената, това показва неправилна инсталация на прозореца.

Защита от проникване

Когато се монтират прозорци в частни къщи или в долните етажи на жилищни сгради, по-добре е да изберете анти вандалски вариант с остъклено стъкло или "триплекс" очила - както в автомобилите. Що се отнася до профилите, при антивиндално изпълнение те са в състояние да устоят на 90 удара на брадвата, а аксесоарите в такива прозорци - специален анти-крадец.

Спестяване на енергия

Очилата със специални покрития могат да запазят топлината в помещението поради факта, че те отразяват инфрачервеното лъчение, което не му позволява да премине през прозореца. Това е особено важно, когато има данни за топлина, както и в частни домове с локално отопление.

Както виждате, в областта на проектирането на пластмасови прозорци вече има много интересни разработки, така че винаги можете да избирате за себе си точно това, от което се нуждаете.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем прозорциКак да изберем прозорци
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Пластмасови прозорци значението на професионалната инсталацияПластмасови прозорци значението на професионалната инсталация
В прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цениВ прозорците ви дървени прозорци на отстъпка цени
Как да изберем висококачествени пластмасови прозорциКак да изберем висококачествени пластмасови прозорци
Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?Изборът на прозорци е пластмаса или дърво?
Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…Изчисляване на цената на пластмасови прозорци от компанията златната къща стана по-прозрачна от…
Гаранция за качество на пластмасовите прозорциГаранция за качество на пластмасовите прозорци
Монтаж на PVC пластмасови прозорциМонтаж на PVC пластмасови прозорци
Избираме прозореца в детската спалняИзбираме прозореца в детската спалня
» » Избираме пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com