Железни врати

Сред модерните видове врати, особен интерес на потребителите са причинените от анти-вандалски модели, които имат устойчивост срещу кражби и висока якост, което, уви, става все по-спешно в днешно време. Ако искате да имате надеждна защита на вашия дом от външни посегателства, трябва да се запознаете с възможностите на тези врати по-близо.

Дизайн функции

Антивиндалните опции включват само железни врати. Най-значимият показател е твърдостта на крилото на вратата. За производството му се използва метал с дебелина 50 мм. По периметъра вратата е оформена от 5-милиметрова стоманена лента, която се припокрива с крилото на вратата и не позволява огъването й с механични устройства.

Оребрената рамка има хоризонтално и вертикално подредени елементи, което значително подобрява якостните характеристики и твърдостта на тъканта, което позволява надеждно устояване на деформацията.

Стандартните модели са на разположение за вандалски доказателство кутия стоманобетонна конструкция, използването на горещо валцувана ламарина за производство на съставни елементи, подсилени с веранда, контур-antisrezy и, разбира се, надеждни брави.



На вратите, както и на други метални аналози, се поставят поне две заключващи системи. Те може да не са от един и същ производител, но изискват различен механизъм на действие. Най-често срещаната комбинация е комбинацията от безопасни и цилиндрични брави. Те се различават както в степента на секретност, така и в параметрите на съпротивлението срещу крадец.

Специалната инсталация на ключалката за раци ще даде специална надеждност на антивиндалната врата. За предпазване от сондиране бронираните плочи се поставят в местата, където се блъскат ключалките.

Допълнителни функции

Антивиндални врати с модерен дизайн - многофункционален елемент. В допълнение към основната задача за защита на жилищата от нахлувания, те са назначени за поглъщане на звук и топлоизолация. В допълнение, железни врати са в състояние да отблъскват огъня. Те няма да изгорят като дървени аналози.

Вратите от анти вандалски тип имат великолепен декоративен дизайн, така че те ще бъдат достойно украсяване на входната група. Най-практичната форма на довършителни работи е праховото покритие от предната страна на крилото на вратата и ламинирането на повърхността - отвътре.

Зад вратите на вандализма можете да се чувствате комфортно и спокойно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Метални вратиМетални врати
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Как да се възстанови една стара дървена врата?Как да се възстанови една стара дървена врата?
Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочиЗащита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Предпазните фитинги гарантират защитаПредпазните фитинги гарантират защита
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
» » Железни врати
© 2021 BggeHat.com