Монтаж на пластмасови прозорци

Инсталиране на прозорци

Ако апартаментът е необходим за замяна на прозорците, а вие избрахте металопластните прозоречни конструкции. С всичко това имате умели ръце, а в този случай е съвсем естествено да провеждате монтажна работа със собствените си ръце, като спестявате определена сума пари. Но заслужава да се отбележи, че за да извършите тази работа, определено ще ви е необходим специален инструмент, който ще ви бъде разяснен подробно за ремонта на апартаменти сами.

Преди да започнете да инсталирате структурата на прозореца, ще трябва да демонтирате стария прозорец. Демонтажът се извършва с обикновен монтаж. Това ще бъде доста малък инструмент, дълъг около половин метър. Такъв инструмент не е тежък и ще бъде възможно да се стигне до труднодостъпни места. Особено, ако между крилото и перваза на прозореца има малък отвор.

За да извършите разглобяването и последващата инсталация на нов прозорец, трябва да подготвите чук. Тук размерът се определя от желанието или от наличността.

Прозоречната конструкция трябва да бъде монтирана стриктно в хоризонтално положение. Това може да се направи само с помощта на ниво сграда. Оптималната дължина на нивото е четиридесет и пет сантиметра, нивото на грешката може да бъде 0.003 милиметра. Колкото по-малка е грешката, толкова по-точна ще бъде измерването. Вертикалността трябва да бъде зададена като олово. Най-добре е да вземете тегло от 0,4 килограма. И ако има остър връх и достатъчно удобна дупка за кабела, ще е добре.



Ако искате да получите двоен стъклопакет от рамката, най-добре е да използвате плоска метална шпатула. Ако не, тогава тази работа може да се извърши с помощта на плоска отвертка или нож. Но в този случай съществува опасност от повреда на пластмасовите топчета.

Когато стъкленият модул е ​​монтиран обратно в рамката, ще трябва да се приведете в съответствие. Това най-лесно се прави с пластмасова шпатула, която може да бъде заменена с обикновен прът.

Инсталацията работи без сондаж или тренировка, които не са заобиколени. Но ако трябва да направите перваз в прозореца, най-вече за тази работа ще се побере puncher.

Освен това ще ви е необходима отвертка, клещи и обикновени отвертки. Ако трябва да отрежете част от прозореца, тогава не можете да правите без мозайката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорциМонтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорци
Пластмасови прозорци с прозорецПластмасови прозорци с прозорец
Монтаж на алуминиева дограмаМонтаж на алуминиева дограма
Монтаж на дървени прозорциМонтаж на дървени прозорци
Стъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорциСтъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорци
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?Как да вмъкнете или смените прозореца с двоен стъклопакет в пластмасов прозорец?
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
Как мога да инсталирам дървен прозорец?Как мога да инсталирам дървен прозорец?
» » Монтаж на пластмасови прозорци
© 2021 BggeHat.com