Как мога да инсталирам дървен прозорец?

Тези видове прозоречни первази са били във високо търсене по всяко време, това се твърди, че материалът, от който са направени первази, отговаря на всички санитарни и технически стандарти, те са устойчиви на износване и трайни. Освен това, те се вписват перфектно във всеки интериор и дизайн на сградата.

Преди да започнете с монтажа на перваза, трябва да се извършат подготвителни работи, които включват: измазване на долните запушалки и противодействие на дървения прозорец.

Защо антисептиците? Антисептикът е необходим, за да се удължи живота на дървения перваз, особено на местата, където повърхността на прага се свързва с бетонна или тухлена основа.

Метод на антисептично действие перваза се изпълнява по следния начин: Прахът е взет и долната част е покрита с филц, предварително третиран с антисептик. Размерът на филцовата лента трябва да бъде равен на ширината на перваза на прозореца и като се вземе предвид захващането на стената.
Така че, един етап е преминал, отидете на следващата - това е подготовката на склонове. Склоновете, върху които се закрепва перваза на прозореца, се почистват от стария гипсов слой до дъното и се намокри с вода.



Третият етап - монтаж на печката. Слезката е елемент с форма на канал с дълбочина 10-15 см, предназначен да отклонява водата от стената. Той е монтиран в долната част на прозореца на прага от 20 до 50 см от външния ръб на прозореца.
След като монтажът на дренажника е завършен, те преминават към регулирането на перваза на прозореца. За тези цели се използват два клина, които се удрят в пространството между стената и дъската.
Клинът е необходим, за да се създаде правилния градиент и хоризонталната позиция на перваза.

Изискването за монтиране на клинове
: всеки клин трябва да излиза извън ръба на стената с 20 или 30 мм. За да се фиксира правилното им положение, клинът се матира с калциево-гипсова смес и след пълно втвърдяване се отстранява перваза на прозореца.

Четвърта фаза - този слой изравняващ слой върху клинките под перваза на прозореца. На основата, където са монтирани клиновете, разтворът се налива с 10 до 15 мм над нивото им. След това монтирайте праговата дъска и я притиснете в течен разтвор. Това действие е необходимо, за да се измъкне излишното решение. Тези излишъци са полезни за фугиране на фуги и мазилка на долната и съседната част на стената.

Петият етап е финалът.

Е, ако имате нужда от отлична и стилна https://etagerca.ru/stelajy, която ще се побере във вашия интериор - посетете etagerca.ru. Само там ще намерите най-добрите стелажи на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на перваза на пластмасови прозорци как да го направя бързо и правилно?Инсталиране на перваза на пластмасови прозорци как да го направя бързо и правилно?
Инсталиране на перваза на прозореца със собствените си ръцеИнсталиране на перваза на прозореца със собствените си ръце
Стандартната височина на перваза на прозореца търси подходяща стойностСтандартната височина на перваза на прозореца търси подходяща стойност
Ремонтираме склоновете след инсталирането на прозорцитеРемонтираме склоновете след инсталирането на прозорците
Как да вмъкнете пластмасов прозорец?Как да вмъкнете пластмасов прозорец?
Широкият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилваШирокият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилва
Как да накарам цокъла?Как да накарам цокъла?
Стъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорциСтъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорци
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Как да вмъкнете прозорец в дървена рамкаКак да вмъкнете прозорец в дървена рамка
» » Как мога да инсталирам дървен прозорец?
© 2021 BggeHat.com