Монтаж на мраморни, мозаечни и каменни первази

Монтаж на мраморни, мозаечни и каменни первази

Мраморната и каменната интериорна декорация винаги е заемала водеща позиция сред алтернативните видове первази, тъй като тези елементи имат непоправими външни качества, устойчиви на износване и са индикатор за просперитет и благополучие. Не за нищо, бохемското общество се стреми да направи всеки елемент от камъка или мрамора в дизайна на помещенията, използвайки стълби или прозоречни первази за тази цел. Разбира се, върха и стълбите са красиви. Но заслужава да се отбележи, че това удоволствие не може да си позволи всеки. Можете да опростите задачата си и да изберете избора си от инсталиране на прозореца от мрамор или гранит. Той идеално събужда да комбинира визуални и оперативни качества.

Методът за поставяне на прозоречен перваз от камък.

Преди да продължите с инсталирането на камъка перваза, е необходимо да се извърши подготвителната работа, която се състои от: край на изолацията и поставяне бариерен слой, за да се предотврати prigibaniya мраморни картини. За да се елиминира възможността от деформация на лентата по време на термично разширение и по време на утаяването на сградата, създаване на междина между стената и клирънса на перваза и pripusknoy полагане на филц мрежата или обвивка крайна част на перваза. Това усещане за уплътнение служи като еластичен амортисьор.



След инсталирането на амортизирания слой, следвайте следващата важна процедура, която се събужда, предотвратявайки огъването на перваза на прозореца. За да монтирате защитния слой, е необходимо да изрежете металните ленти. След това инсталирайте перваза на прозореца и поставете метални ленти в образувания слот. Тази опция се използва в сгради, които вече са били използвани, за къщи, в които се издигат само стени с отвори за прозорци, необходимо е веднага да се подсили частта от отвора, където ще бъде инсталиран каменният прозорец.

Веднага след като приключи работата с предпазните уплътнения, монтажът на дюзата е завършен.

Слезката за каменни первази трябва да се монтира на разстояние 20-50 мм. Монтирането на кофража на смърч се извършва с помощта на армировъчна пръчка с дебелина 15 мм или полукръгла пръчка. Всеки от тези елементи се побира на външния ръб на перваза и се излива с циментова замазка. След като разтворът е напълно закален и извлечен, отстранете кофража и глазете повърхността с циментирано мляко.

Но ако се интересувате от ключалки на най-ниските цени - посетете сайта kale.ru. Само там ще намерите всичко, за да бъде вашият дом вашата крепост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Материал за довършване на мраморни плочкиМатериал за довършване на мраморни плочки
Монтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорциМонтаж на прозоречни первази на пластмасови прозорци
Мраморни подове лукс и богатствоМраморни подове лукс и богатство
Стъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорциСтъпки за подмяна на перваза на пластмасови прозорци
Мраморни под скъпи класическиМраморни под скъпи класически
Стъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартаментаСтъпка по стъпка остъкляване на балкона със собствените си ръце в апартамента
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Бетонови стълбиБетонови стълби
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
» » Монтаж на мраморни, мозаечни и каменни первази
© 2021 BggeHat.com